Hoe was het artikel?

1561310cookie-checkOutriders Reveal is pijnlijk generiek op alle niveaus
Nieuws
12 februari 2020

Outriders Reveal is pijnlijk generiek op alle niveaus

Niet altijd, maar er zijn momenten waarop je een flop kunt zien die recht uit de deur komt en outriders van People Can Fly past die beschrijving bij een 'T'. In naam van eerlijkheid kan de onthullende trailer gewoon gruwelijk zijn, maar wat weinig gameplay wordt getoond, lijkt gewoon op generieke fantasiekrachten die zijn samengevoegd in een science-fictionversie van Bulletstorm.

Niet iedereen zal geïnteresseerd zijn in filosofische denkwijzen, geschiedenis of inspanningen. Tegelijkertijd ziet de gemiddelde persoon een halfbakken ideologisch paradigma dat zich voordoet als iets diep.

Wat de hele marketingslogan echt pijnlijk maakt, is niet hoe het voelt als iets dat een marketingteam heeft bedacht zonder het gebruik van medicijnen of creativiteitsverhogers, maar exact hetzelfde thema is ad misselijkheid onderzocht en wordt momenteel beter onderzocht in een anime riep Stralend. Dat ziet een ietwat volwassen verkenning van het idee dat individuen krachten krijgen die ze niet wilden en hoe de wereld hun soort ziet. Spoiler de hoofdrolspelers gaan niet onmiddellijk hobo op iedereen en iedereen vermoorden.

Het ziet eerder de hoofdrolspeler Seth met een kinderachtig wereldbeeld dat een enkele bron van conflicten verantwoordelijk is voor de discriminatie in de wereld, maar tegelijkertijd wordt dit beeld feitelijk onderbouwd door werkelijke principes en wanneer de wereld de bubbel van de hoofdpersoon laat zien, heeft dit invloed op de persoonlijkheid, stemming en motivatie van het personage. Er is een charmante groei die voortkomt uit de poging van Seth om zijn ideologie te realiseren en hoe deze in de loop van de tijd rijpt.

In schril contrast, dat heb je outriders ga "we hebben krachten en hebben onze menselijkheid verloren", laten we vechten voor ons recht om te overleven en iedereen op ons pad te vermoorden. Ik zou het zelfs niet categoriseren Stralend als die volwassen van een anime wat met zijn komische momenten en een nogal simplistische manier van denken soms, maar het is een meesterwerk in een filosofisch verdrag in vergelijking met deze trailer.

bP29jWH

Een trailer met generieke muziek die is ingesteld op generieke scene-uitsnijdingen die generieke fantasiekrachten laten zien die je kunt gaan spelen Skyrim of een willekeurig aantal andere RPG's en ervaringen. En dat terwijl je personages presenteert waarvan je zou zweren dat ze er zijn Lot. Met alternatieven zoals Overblijfsel van as beschikbaar en biedt al krachten met coöperatie, er is weinig reden om enthousiast voor te worden outriders.

Ander nieuws