Hoe was het artikel?

1556080cookie-checkSnowRunner Console Mods gepland voor release in toekomstige update
Media
18 maart 2020

SnowRunner Console Mods gepland voor release in toekomstige update

Focus Home Interactive en Sabre Interactive hebben een nieuwe overzichtstrailer uitgebracht voor de op fysica gebaseerde vrachtwagensimulator, SnowRunner. De game maakt zich op voor de release van 28 april voor thuisconsoles en in de Epic Game Store. De trailer behandelt hoe de omgevingsomstandigheden op de weg de fysica van de voertuigen beïnvloeden, en ook hoe spelers met deze obstakels moeten omgaan om hun doel te bereiken. De trailer laat ook zien dat Sabre Interactive plannen heeft om console-mod-ondersteuning toe te voegen voor de PS4- en Xbox One-versie van de game.

De trailer klokt iets meer dan vier minuten in en begint met uit te leggen dat verschillende soorten terrein onder verschillende soorten weersomstandigheden de tractie, bandenspin, lastbehandeling en stabiliteit zullen beïnvloeden.

U moet uw brandstofreserves verstandig beheren als u probeert uit diepe kuilen met modderige sneeuw te trekken of door natte modderhopen te branden. Je kunt de trailer hieronder bekijken om de game in actie te zien en een aantal van de verschillende voertuigen die je zult bemannen om elk type missie te doorstaan.

De trailer laat zien hoe u verschillende aandrijfmechanismen kunt gebruiken om u te helpen bij het overwinnen van bepaalde obstakels, zoals het gebruik van een meid op een boom om u uit een rivier te trekken, of om te schakelen tussen vierwielaandrijving of een differentieelslot om heuvelopwaarts te klimmen veiligheid.

Ze behandelen kort hoe verraderlijke rivierstromen voertuigen kunnen omverwerpen - vooral die met aanhangers - als je niet oppast. En we zullen later kijken hoe de contracten zijn opgezet in de drie verschillende regio's, verdeeld over 11 verschillende kaarten.

SnowRunner - Reddingsvoertuigen

Sommige contracten variëren van het trekken van voertuigen tot specifieke locaties, het redden van neergehaalde voertuigen van gevaren, het vervoeren van goederen naar een controlepost of het besturen van voertuigen naar een aangewezen plek.

Zoals ze in de trailer onthullen, kan het voltooien van verschillende contracten van invloed zijn op de grotere wereld om je heen, soms nieuwe toegangspunten openen als bruggen worden gebouwd of energiecentrales online worden gebracht.

Sneeuwrunner - Caterpillar

Een van de meer schokkende dingen die in de trailer werden onthuld en waarvan ik niet had verwacht dat ik ze zou horen, was dat er plannen zijn om console-mods in toekomstige updates naar de Xbox One- en PS4-versie te brengen.

Ik weet niet hoe goed dat zal werken, maar als Saber Interactive in de voetsporen treedt van Bethesda, waardoor gamers verschillende soorten nieuwe vrachtwagens, truckmods en maatwerk kunnen importeren, dan zou dat kunnen zorgen voor SnowRunner minder een gok om te kopen op de achtste generatie tweeling dan op pc.

Dit hangt natuurlijk allemaal af van hoe goed de implementatie verloopt, of ze al dan niet mod-beperkingen zullen hebben, en een groot aantal andere voorbehouden. Op pc biedt de game echter mod-ondersteuning vanuit de poort dankzij Focus Home en de samenwerking van Sabre Interactive met Mod.io.

U kunt kijken voor SnowRunner vanaf 4 april live te gaan voor de Xbox One, PS28 en in de Epic Games Store voor pc.

andere Media