Hoe was het artikel?

1551000cookie-checkGelekte documenten onthullen dat Amazon aandringt op diversiteit om vakbondsvorming te voorkomen
Functies
25 april 2020

Gelekte documenten onthullen dat Amazon aandringt op diversiteit om vakbondsvorming te voorkomen

We hebben al een tijdje besproken hoe bedrijven politieke correctheid gebruiken om het feit te maskeren dat ze belastingvermindering ontvangen om geen blanke mannen in dienst te nemen. Work Opportunity Tax Credits, zoals ze worden genoemd, beloont discriminerende wervingspraktijken door de productietekorten te compenseren bij het aannemen van ongekwalificeerde werknemers om kritieke rollen te vervullen die voorheen door blanke mannen werden vervuld.

Dat is geen overdrijving of een verkeerde omschrijving van wat Work Opportunity Tax Credits zijn. Men hoeft alleen maar te kijken naar de beschrijving op de IRS's website om zoveel te bevestigen.

Het Work Opportunity Tax Credit (WOTC) is een federaal belastingkrediet dat beschikbaar is voor werkgevers voor het inhuren van individuen bepaalde doelgroepen wie heeft werd consequent geconfronteerd met aanzienlijke belemmeringen aan het werk.

WOTC sluit zich aan bij andere personeelsprogramma's die stimuleer diversiteit op de werkplek en de toegang tot goede banen voor Amerikaanse arbeiders vergemakkelijken.

Ervan uitgaande dat hun motivaties puur op hebzucht waren gebaseerd, ondermijnde hun intellectuele capaciteit en verkocht ze in het algemeen tekort. Zoals een recent gelekt intern document van Amazon onthult, zoals gedekt door Business Insider, bedrijven gebruiken niet alleen geavanceerde volgsystemen en -statistieken om het risico van vakbondsvorming te meten en vervolgens te compenseren, maar ook diversiteitspraktijken.

Whole Foods houdt winkels in de gaten die het risico lopen zich te verenigen via een interactieve hittekaart, volgens vijf mensen met kennis van zaken en interne documenten bekeken door Business Insider.

De heatmap wordt aangedreven door een uitgebreid scoresysteem, dat aan elk van de 510 winkels van Whole Foods een beoordeling toekent op basis van de kans dat hun werknemers een vakbond vormen of zich bij een vakbond aansluiten.

De individuele risicoscores van de winkels worden berekend op basis van meer dan twee dozijn statistieken, waaronder loyaliteit van werknemers, omzet en raciale diversiteit; "Tipline" -oproepen voor human resources; nabijheid van een vakbondskantoor; en overtredingen geregistreerd door de Occupational Safety and Health Administration.

Op de kaart worden ook lokale economische en demografische factoren bijgehouden, zoals het werkloosheidspercentage op de locatie van een winkel en het percentage gezinnen in het gebied dat onder de armoedegrens leeft.

De scores van de winkels op elke statistiek worden ingevoerd in de warmtekaart, een geografische illustratie van de Verenigde Staten met rode vlekken om aan te geven dat de Whole Foods-winkels met een hoog risico een risico vormen.

“De Heatmap voor teamlidrelaties is ontworpen om winkels te identificeren die het risico lopen zich te verenigen. Deze vroege identificatie maakt het mogelijk middelen naar de meest behoeftige locaties te leiden, met als doel het risico te beperken door uitdagingen aan te pakken voordat ze problematisch worden. ”

Dit is belangrijk om op te letten. Speciaal voor centristen en Social Justice Warriors. Jeff Bezos is een goed verbonden miljardair die de neus wrijft bij enkele van de meest welvarende mensen en democratische politici. Deze overtuiging dat diversiteit nuttig is om te voorkomen dat de massa tegen hen werkt, is niet exclusief voor hem. Maar eerlijk gezegd had het duidelijk moeten zijn dat de miljonair-democraten en hun geldschieters in de financiële wereld en de high society hun eigen ondergang nooit zouden financieren.

Deze overtuiging van hen, hoe diversiteit een zwakte is, is wetenschappelijk bewezen in een Deense en Amerikaanse studie. Beiden hebben geconcludeerd dat diversiteit verre van een kracht is. In plaats daarvan is het een zwakte die de sociale cohesie ondermijnt en mensen naar het globalisme drijft en weg van het bevorderen van hun gemeenschappelijke bestemming. Neem mijn woord niet over diversiteit is een zwakte.

Eerdere studies uit de VS en Denemarken hebben aangetoond dat diversiteit een verlies van sociaal vertrouwen veroorzaakt, of het vermogen van mensen om vrijelijk te communiceren en met de verwachting van een eerlijke behandeling. Dit volgt op vele jaren van onderzoek waaruit blijkt dat diversiteit en gemeenschap onverenigbaar zijn.

“Nieuw bewijs uit de VS suggereert dat inwoners van alle rassen in etnisch diverse buurten de neiging hebben om te 'hurken'. Het vertrouwen (zelfs van het eigen ras) is lager, altruïsme en gemeenschapssamenwerking zeldzamer, vrienden minder. ”

"De bevindingen toonden aan dat hoe meer mensen zichzelf beschouwen als de waarden van globalisering, consumentisme en individualisme, en hoe meer ze zichzelf zien als 'burgers van de wereld' die worden blootgesteld aan globalisering, hoe kleiner de kans is dat ze bijdragen aan collectieve goederen en hoe waarschijnlijker het is dat ze proberen 'freeriders' te zijn op de bijdragen van anderen. ”

Diversiteit is geen kracht, het is een zwakte die de groepen die eraan worden onderworpen ondermijnt ten voordele van degenen die bovenop zitten. Natuurlijk kunnen verschillende groepen profiteren van de voordelen die de heersende elite naar hen toekwam terwijl ze deze agenda voortzetten, maar als ze niet langer iedereen hoeven om te kopen en te manipuleren, zul je merken dat je in een neo-feodale beschaving werkt die alleen maar werkt om te leven voor verschillende bedrijven die financier uw slavernij. Niet uit boosaardigheid, maar uit eigenbelang en dat is de realiteit van de situatie.

Andere mogelijkheden