Hoe was het artikel?

1472720cookie-checkHalo 2: Anniversary Edition komt op Steam aan op 12 mei
Media
6 mei 2020

Halo 2: Anniversary Edition komt op Steam aan op 12 mei

Microsoft heeft dat aangekondigd Halo 2: Jubileumeditie wordt onderdeel van Halo: The Master Chief Collection op Steam voor pc vanaf 12 mei. Ze hebben een nieuwe trailer uitgebracht waarin de game op pc wordt getoond en hun publiek hierover geïnformeerd op de officiële Xbox website.

De aankondiging kwam op 5 mei 2020 via een tweet met een teaser van 48 seconden.

De tweet linkt naar de officiële Xbox website, waar ze het bekend maken, kunt u een digitale kopie ophalen De Master Chief Collection voor pc via de Microsoft Store of de Steam Store.

Dat maakt het gewoon bekend Halo 2: Jubileumeditie gaat live op 12 mei en als je de collectie nu koopt, wordt de game op 12 mei ontgrendeld.

Halo Master Chief Collection - Cinematic

Het is jammer omdat halo was vroeger een behoorlijk goede franchise.

De eerste drie games waren stevig genoeg, verlegden constant de grenzen en voegden nieuwe functies toe, maar daarna Halo: Bereik de serie ging achteruit en begon zich meer te richten op zinloze en triviale zaken, waaronder identiteitspolitiek, in plaats van trouw te blijven aan de geest van wat hem in de eerste plaats beroemd maakte.

Halo 4 als Halo 5 ging diep in het diepe, probeerde het verhaal rond Master Chief en Cortana's romantiek te centreren en introduceerde ook een stel personages waar niemand om gaf. Heck, tot op de dag van vandaag kennen de meeste mensen niets van of praten ze zelfs niet over de andere nieuwe Spartans die ze hebben geïntroduceerd of personages die ze aan de mix hebben toegevoegd in de laatste twee games. Het was leuk dat ze het originele Blue Team terugbrachten om de Chief te helpen, met Sam, Kelly en Linda die verschenen, maar ze werden slecht behandeld en iedereen die de boeken niet las, krabde waarschijnlijk hun hoofd achterover uiterlijk in Halo 5. Om nog maar te zwijgen over hoe ze Cortana bedekten en SJW'd, de directeur tot een vervelende plaag maakten en geen echte richting voor de serie leken te hebben.

In elk geval Halo: Bereik als Halo: Combat Evolved zijn momenteel beschikbaar voor aankoop op pc, terwijl Halo 2 zal binnenkort ook beschikbaar zijn.

(Bedankt voor de nieuwstip Guardian EvaUnit02)

andere Media