Hoe was het artikel?

1474630cookie-checkGal- en dinosaurusafleveringen uitgesteld vanwege coronavirus
Features
13 mei 2020

Gal- en dinosaurusafleveringen uitgesteld vanwege coronavirus

Een andere anime is getroffen door de dodelijke kus van Meesteres Corona-chan, deze keer is het Gal & Dino, ook gekend als Gal naar Kyouryuu, de productie van de Space Neko Company die is gebaseerd op de populaire mangaserie.

Anime Intelligence & Research ving het nieuws op en plaatste een tweet over de vertraging nadat ze het ontdekten via het officiële Twitter-account voor de anime.

Terwijl het bericht via het officiële Twitter-account op sociale media werd uitgezonden, werd het nieuws ook via de website gedeeld officiële Galkyo.com website, waar ze uitlegden ...

“Heel erg bedankt voor het steunen en bekijken van de tv-anime en live-action“ Gal & Dinosaur ”vanaf nu.

“De tv-anime en live-actie“ Gal & Dinosaur ”, die sinds april wordt uitgezonden, is voldoende voorbereid, maar door de impact van de nieuwe coronavirusinfectie (COVID-19) is het moeilijk geworden om de productie voort te zetten. op sommige delen van de show, dus hebben we besloten de uitzending uit te stellen. "

De post verontschuldigt zich voor de vertraging en dat ze fans verder zullen informeren over de status van de anime op Twitter en Instagram.

In de tussentijd aflevering 1 t / m 5 van Gal & Dino zal vanaf 23 mei op zaterdag tot nader order opnieuw worden uitgezonden.

Gal & Dino is nog een andere anime-serie die wordt beïnvloed door Mistress Corona-chan vanwege het feit dat veel extern productiewerk ofwel in andere landen moest worden stopgezet of de kantoren in Japan tijdens de quarantaines werden gesloten. Op dit punt ben ik benieuwd of Japanse productiecomités de productie weer intern gaan verplaatsen of zullen ze doorgaan met het zoeken naar goedkope arbeidskrachten in afgelegen outfits in ontwikkelingslanden?

(Bedankt voor de nieuwstip Burnouts3)

Andere mogelijkheden