Hoe was het artikel?

1473060cookie-checkPetition vraagt ​​Sony om Jill Valentine goed te casten voor Resident Evil Movie Reboot
Onstpanning
7 mei 2020

Petition vraagt ​​Sony om Jill Valentine goed te casten voor Resident Evil Movie Reboot

Degenen onder jullie die filmnieuws hebben gevolgd, weten misschien dat Screen Gems, een dochteronderneming van Sony Pictures, de live-actie van Paul WS Anderson herstart Resident Evil serie. Een deel van het eerste castingnieuws dat over de film naar buiten kwam, merkte op dat Hannah John-Kamen de rol van Jill Valentine had gekregen voor een deal met meerdere foto's, ondanks het feit dat Hannah John-Kamen Afro-Amerikaans is en Jill Valentine is zou Frans-Japans moeten zijn.

Suzy A., begon een petitie Change.org Sony vragen om iemand te casten die er eigenlijk uitziet als Jill Valentine van Capcom Resident Evil series, in plaats van te gaan met de race-swap die naar verluidt zal plaatsvinden voor de komende live-action reboot.

De kern van het bericht luidt ...

“[…] Het verlangen naar inclusie is momenteel een groot onderwerp in Hollywood en moet worden aangepakt, maar er is maar één probleem: Jill Valentine is al een minderheid! Canoniek is ze een Frans-Japans-Amerikaans personage, meer dan twintig jaar geleden gemaakt door Shinji Mikami en Isao Ohishi! Ze werd niet alleen geïntroduceerd als een sterke, niet-geobjectiveerde vrouw die de speler op gelijke voet kon spelen met haar mannelijke tegenhanger, ze vertegenwoordigde ook de etniciteit van de Capcom-medewerkers die haar tot leven brachten. Jill Valentine verdient het om in het echt vertegenwoordigd te worden door een actrice die haar Aziatische en Franse afkomst tot leven kan brengen. Aziatische Amerikanen zijn niet alleen ondervertegenwoordigd in film, maar ze hebben ook te maken gehad met regelrechte vervanging, tenzij het publiek hun gevoelens kenbaar maakte. Mensen waren overstuur om Aziaten te zien spelen door niet-Aziaten in films als Aloha en Ghost in the shell, en zagen het bijna gebeuren in Teenage Mutant Ninja Turtles en Hellboy, maar de laatste twee films luisterden naar de fans - en de studio's die deze nieuwe film maakten De Resident Evil-serie kan dat ook! Eer alstublieft Jill Valentine's afkomst en cast een actrice die haar nauwkeurig tot leven kan brengen! ”

Het is interessant omdat het een vrouw was die de petitie startte, niet een 'boze blanke man die in de kelder van zijn moeder woont' die de media graag afschilderen als de slechterik van de huidige samenleving.

ccQn8XD

Dit bewijst dat iedereen de identiteitspolitiek die de media-entertainmentindustrie overhoop heeft gehaald, beu wordt.

Gezien het feit dat Sony ver in het diepe is gegaan door hun eigen fandom aan te vallen, YouTubers met auteursrecht te schenden en nieuws over De laatste van ons 2 lekt, terwijl je ook met de woke-trein rijdt met films zoals het uitje van 2016 van Ghostbusters, Ik heb de neiging te betwijfelen of ze naar de rede zullen luisteren vanuit het werkelijke Resident Evil fandom, maar Suzy probeert het tenminste.

Als u de petitie wilt ondertekenen, kunt u dat doen via de Change.org pagina.

(Bedankt voor de nieuwstip LiliesForLife)

Ander entertainment