Hoe was het artikel?

1485040cookie-checkCapcom wil een nieuw Monster Hunter-spel ontwikkelen voor junioren en middelbare scholieren 2020
Nieuws
30 juni 2020

Capcom wil een nieuw Monster Hunter-spel ontwikkelen voor junioren en middelbare scholieren 2020

Capcom wil zijn blik richten op jongere mensen. Of het nu junioren of middelbare scholieren zijn, Capcom wil hun aandacht trekken door het te gebruiken Monster Hunter intellectuele eigendom (IP) in de nabije toekomst. Geen woord is opgedoken wat dit nieuw is Monster Hunter spel zal zijn, maar het is zeker dat het op pc, PS5 en Xbox Series X zal worden gelanceerd.

Capcom werkt momenteel aan veel games. Er zijn geruchten Resident Evil 4 Remake, Inwoner kwaad dorp, en nu een nieuwe Monster Hunter spel. Terwijl het bedrijf aan die games blijft werken, wordt het ook regelmatig bijgewerkt Monster Hunter World.

Bedankt voor de website gamingbolt.com, we leren er iets meer over Monster Hunter World en of het een Switch-poort krijgt en waarvoor Capcom in petto heeft Monster Hunter fans.

De website belicht de antwoorden van Capcom tijdens een recente Q&A met investeerders, en een van de vele verklaringen heeft betrekking op de plannen van het bedrijf om een ​​nieuwe Monster Hunter spel voor een "jonger publiek". Bovendien houden mensen hun adem in voor een Switch-editie van Monster Hunter World mag niet. Dat gezegd hebbende, hier zijn de volgende vertaalde antwoorden van Capcom met dank aan de genoemde website:

"Momenteel zijn we niet van plan Monster Hunter World op de Nintendo Switch in te zetten."

Het antwoord van de Capcom-vertegenwoordiger, wanneer hem wordt gevraagd naar een nieuw spel in de Monster Hunter serie, zit hieronder:

"We zijn van plan om een ​​Monster Hunter te ontwikkelen waar junior- en middelbare scholieren van kunnen genieten, en kijken uit naar toekomstige ontwikkelingen."

Na Resident Evil 3 Remake, het is veilig om aan te nemen dat dit nieuw is Monster Hunter spel gericht op een jonger publiek zou weer een product van het lopende jaar kunnen zijn. De tijd zal echter leren wat mensen zullen krijgen als Capcom de volgende installatie in de lopende reeks games aankondigt.

Verwacht ten slotte dat Capcom's aankomende spelportfolio zal worden gelanceerd voor consoles van de volgende generatie Inwoner kwaad dorp.

Ander nieuws