Hoe was het artikel?

1486581cookie-checkActivision en Infinity Ward Verwijder "OK" Handgebaar uit Call of Duty: Modern Warfare And Warzone
Nieuws
2020/07

Activision en Infinity Ward Verwijder "OK" Handgebaar uit Call of Duty: Modern Warfare And Warzone

Activision en Infinity Ward hebben het 'OK'-handgebaar verwijderd Call of Duty: Modern Warfare en strijd tegen royale editie Warzone. De update was een rustige update die niet werd uitgebreid toen de mid-season update binnenkwam. Deze update verving het "OK" handgebaar door een nieuw gebaar genaamd "crush".

Als je het niet weet, heeft de Anti-Defamation League (beter bekend als de ADL) in september 2019 het 'OK'-handgebaar toegevoegd aan de lijst met' haatsymbolen '. Hoe gek dit ook mag klinken, deze kinderdaad heeft zich over het web verspreid, waar als iemand het handgebaar gebruikt zoals het was bedoeld of op de een of andere ironische manier, die persoon met een ban zou kunnen worden geslagen.

Nou, volgens website eurogamer.net (archief), reikte de publicatiesite voor sociale rechtvaardigheid zowel Activision als Infinity Ward uit om te vertellen waarom het 'OK'-handgebaar werd verwijderd en vervangen, maar de twee hebben al meer dan een week niet gereageerd. De outlet concludeert dat het verwijderen van het handgebaar waarschijnlijk te wijten is aan mensen die het symbool gebruiken onder de definitie van "haatsymbool" van de ADL.

Desalniettemin, op typische Reddit-manier, de moderators voor de Modern Warfare sub-reddit heeft een bericht vergrendeld dat het 'OK'-handgebaar herinnerde nadat de uitgever en ontwikkelaar het uit de first-person shooter hadden verwijderd.

RIP naar het 'oké'-gebaar oppompen van r / modernwarfare

Met andere woorden, als u probeert iets naar voren te brengen dat verband houdt met het "OK" -handgebaar, wordt u ofwel het zwijgen opgelegd of wordt u verbannen van waar u ook aan deelneemt. En in het geval van Call of Duty: Modern Warfare en Warzonekunt u sinds vorige week dat handgebaar niet meer uitvoeren.

Gezien het feit dat krijgers van sociale rechtvaardigheid blijven bewegen als een ontspoorde goederentrein met zijn gesloten goederenwagons die tegen andere gesloten goederenwagens botsen, is het slechts een kwestie van tijd dat het vredesteken, duimen omhoog of iets eenvoudigs als "hallo" zeggen, "gerelateerd aan haat" wordt.

Dat gezegd hebbende, zou deze stap geen verrassing moeten zijn, aangezien zowel Activision als Infinity Ward beide op de Traitors of America-lijst staan. In ieder geval, Call of Duty: Modern Warfare is nu beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One.

Ander nieuws