Hoe was het artikel?

1489640cookie-checkBioWare boekt vooruitgang in het volgende Dragon Age-spel, volgens Mark Darrah
Nieuws
23 juli 2020

BioWare boekt vooruitgang in het volgende Dragon Age-spel, volgens Mark Darrah

Met het coronavirus dat rondgaat, zijn sommige ontwikkelaars niet in staat om taken uit te voeren zoals voorheen. Dat gezegd hebbende, BioWare is een team dat nu vanuit huis werkt terwijl het de volgende Dragon Age-game ontwikkelt. Ondanks dit alles merkt de uitvoerend producent van BioWare op dat de volgende Dragon Age spel is nog steeds vorm in deze moeilijke tijden.

Na rampzalige mislukkingen zoals Mass Effect: Andromeda or Hymne en eindigend op de hoofdlijst van Traitors of America, zijn zowel EA als BioWare nog steeds bezig met het leveren van nieuwe games.

Bijvoorbeeld, EA en DICE zijn de volgende Slagveld spel zal pas in 2021 debuteren, terwijl EA en BioWare's nieuwe Dragon Age game zal naar verwachting ergens in 2022 debuteren - volgens financieel directeur Blake Jorgensen tijdens een telefonische vergadering in 2019 op 29 oktober 2019.

Hoewel het team ongeveer twee jaar de tijd heeft om het spel voor openbare consumptie te verzenden, leren we van uitvoerend producent Mark Darrah dat 'thuiswerken moeilijk is'. Het team maakt echter vorderingen op de afdeling vooruitgang:

Dus daar heb je het, de volgende Dragon Age game komt dit jaar of volgend jaar niet uit, maar ergens rond of na maart 2022. Verwacht ook het volgende Dragon Age entry om te starten voor pc en next-gen consoles.

Ander nieuws