Hoe was het artikel?

1486540cookie-checkHalo 3 verschijnt op pc op 14 juli
Nieuws
8 juli 2020

Halo 3 verschijnt op pc op 14 juli

343 Industries en Microsoft – twee bedrijven die op de Masterlijst van Traitors of America staan ​​– zullen eindelijk los Halo 3 kader van de Master Chief Collection op pc vanaf 14 juli deze maand.

Gamespot - die op de hoofdlijst van Traitors of America staat - ving het nieuws op, dat vergezeld ging van een korte teaser-trailer die doet denken aan de marketing die Microsoft oorspronkelijk gebruikte in de aanloop naar de release van 2007 van Halo 3 voor de Xbox 360, gamers ertoe aanzetten om "het gevecht te beëindigen".

Jongen die echt herinneringen oproept.

Dit was vóór de convergentie van Microsoft, toen ze de console-oorlog daadwerkelijk probeerden te winnen, toen Sony echt goede exclusives had, en toen censuurbeleid en invasieve anti-gamerpropaganda de kwaliteit van games die door AAA-uitgevers werden geproduceerd, niet aantastte. .

Tegenwoordig kun je niet ontsnappen aan de meest gedegenereerde propaganda in zowat elk Westers gemaakt spel. De meeste van je favoriete personages zijn veranderd in fudge-packers of tapijt-kauwers, of ze zijn verwisseld voor races of geslachtswisselingen om een ​​fantoompubliek te huisvesten dat niet bestaat; behoudens dat ze zijn gemaakt in afzichtelijke bodybuilders met orc-thema of bloedarme, soja-slurpende freaks die perfect zouden passen bij de typische San Francisco-menigte.

Maar afgezien daarvan, De Master Chief Collection is een terugkeer naar vorm voor halo. Het is een laatste "hoera!" voordat Master Chief wordt onderworpen aan de Soros-tier-agenda die elke andere westerse franchise heeft geruïneerd.

Geniet ervan en lap het op omdat halo is dood zodra de Master Chief Collection op pc is voltooid. Er is nog steeds Halo 3: ODST als Halo 4 voordat het pakket compleet is.

Die games komen al dan niet aan voordat de nieuwste inzending in de serie dit najaar op de Xbox Series X verschijnt.

Maar onthoud dat ik er geen hoop op heb Halo: Infinite een goed spel zijn, en jij ook niet.

Ander nieuws