Hoe was het artikel?

1487650cookie-checkDeath Stranding pc-release is als een film, volgens Kojima Productions 2020
Nieuws
14 juli 2020

Death Stranding pc-release is als een film, volgens Kojima Productions 2020

Wanneer loopsimulatoren ter sprake komen, zijn de meningen meestal verdeeld en verankerd. Velen beschouwen het genre absoluut als de laagste klasse van gaming. Terwijl zijn fans genieten van de filmische aantrekkingskracht, biedt het genre of heeft het potentieel te bieden. Deze lijnen werden onvermijdelijk gevormd in de eerste AAA-loopsimulator, Death Stranding.

Death Stranding recensie

Nu komt de filmische ervaring naar de pc met verbeterde beelden, ultrabrede ondersteuning, een nieuwe moeilijkheidsgraad en samenwerking met Halve leven. Een samenwerking waar niet veel om schreeuwen, omdat het geen van de problemen met het spel aanpakt, en ook niet Halve leven serie al enige tijd cultureel relevant.

In een interview met Geoff Keighley beschrijft Art Director Yoji Shinkawa de visuele verbeteringen die ze aan de game hebben aangebracht voor de pc-release. In het bijzonder richt hij zich op de hoeveelheid informatie die een speler kan opnemen met de ultrabrede instelling.

Een instelling die je kunt gebruiken als je een ultrabrede monitor wilt hebben. Verder, ultrabreed, beschrijft hij de game als meer als een film dan de tv-dramasfeer die het op de Playstation 4 had.

"Dus in vergelijking met de vorige, zou ik kunnen zeggen dat je in de vorige game een soort tv-drama aan het kijken bent, maar deze keer krijg je in de pc-versie meer de indruk dat je een film kijkt op de bioscoop."

Er valt iets te zeggen over een game als de journalist en de makers van de game zich concentreren op graphics.

Wat vreemd is, is hoe functies voor sociale connectiviteit, een kenmerk van de originele marketing van het spel, ontbreken in de advertenties van het spel. In plaats daarvan wordt de nadruk gelegd op een betere framesnelheid, fotomodus en ultrabrede ondersteuning.

Op dit moment weet iedereen die dit leest al of ze het spel willen of niet. Houd er echter rekening mee dat het spel wordt geleverd met Denuvo-software.

Ander nieuws