Hoe was het artikel?

1489960cookie-checkMafia: Definitive Edition Gameplay Videovoorbeelden Upgrades, verbeteringen
Media
24 juli 2020

Mafia: Definitive Edition Gameplay Videovoorbeelden Upgrades, verbeteringen

Ik heb niet veel hoop op de remake van de klassieker uit 2002, Maffia, maar het valt niet te ontkennen dat de nieuwe versie van de 18-jarige game er visueel indrukwekkend uitziet. Er werd een demonstratie van bijna 15 minuten uitgerold om gamers een idee te geven van wat ze konden verwachten van de nieuwe versie van de game.

De nieuwe trailer is een uitgebreide walkthrough van alle basis gameplay-mechanica, evenals enkele van de nieuwe upgrades die ze hebben doorgevoerd in de algehele speelbaarheid van de klassieke open-world actietitel.

Je kunt de uitgebreide video hieronder bekijken, met dank aan GameSpot.

Op basis van de paar minuten van de intro van de gameplay, klinkt het alsof Hangar 13 Studios het goed doet met het origineel en de klassieker uit 2002 op de juiste manier opnieuw maakt zonder de huidige open wereld spel functies die de klassieke sfeer die iedereen mist, zouden kunnen opheffen.

Tot zover de remake van het origineel Maffia Het lijkt goed te zijn gedaan, de missies blijven intact, de personages keren terug en de wapens en voertuigen worden opnieuw gemaakt om de authenticiteit van het tijdperk vast te leggen.

Mafia Definitive Edition - Dood

Ze hebben de stad van de grond af opnieuw ontworpen en hebben alle troeven teruggegeven met hun eigen gepatenteerde verlichtingsmotor.

Ik ga niet liegen, het ziet er goed uit ... echt goed.

Het gaat echter om de details: kun je de banden van de voertuigen nog steeds uitblazen zonder ze meteen op te blazen? Kunnen voertuigen deconstrueren zoals in Mafia II? Zal er een goede melee zijn en niet die onzin met één knop Mafia III?

Na drie minuten en een lange filmische film komen we eindelijk in de eigenlijke missie.

Tommy snuffelt rond op de door regen doordrenkte boerderij, vindt verzamelobjecten en komt uiteindelijk wat vuurgevechten tegen.

Helaas wordt het vuurgevecht daarna gespiegeld Mafia III, het slechtste spel in de trilogie.

Het concept van het vuurgevecht is logisch, in zoverre dat je gemakkelijk kunt sterven als je te bloot bent. Ik had liever gehad als je positionele schade kon oplopen, zoals in GTA IV or Max Payne 3.

Mafia Definitive Edition - Sal

Kogelpenetratie is ook niet aanwezig in de remake. Terwijl Tommy zich verschuilt achter een dun houten hek, breekt geen vijandelijk vuur door de houten planken en dempt zo enige spanning tijdens het vuurgevecht.

Je zou denken dat het opnieuw maken van een 18-jarige game de opname van een aantal echte next-gen physics zou hebben gerechtvaardigd, maar ik denk dat dat te veel vraagt ​​van AAA-studio's.

Het is hun verdienste dat het ontwerp en de bediening van het voertuig goed zijn gedaan, maar de crashfysica heeft nog veel werk nodig. Toen de gepantserde vrachtwagen tegen de andere politieauto aanreed, bewoog hij hem gewoon naar de zijkant, zoals bij die blokkerige botsingen in Gran Toerismo. Underwhelming is een te zacht woord om de teleurstelling te beschrijven die gepaard ging met het gebrek aan goede botsingseffecten en fysica.

Hoe dan ook, Mafia: definitieve editie wordt uitgebracht op 28 augustus 2020 voor de PS4, Xbox One en op Steam voor pc.

andere Media