Hoe was het artikel?

1487000cookie-checkComic Book Whisper Network dat gebruik maakt van Annuleringscultuur Ontmaskerd
Features
11 juli 2020

Comic Book Whisper Network dat gebruik maakt van Annuleringscultuur Ontmaskerd

Er is blijkbaar een fluisternetwerk binnen de stripboekindustrie beheerd vanuit particuliere sociale netwerkgroepen, waarvan er één Comic Book Women wordt genoemd.

Volgens een rapport van Blozende dwaas, er waren geruchten over een fluisternetwerk dat teruggaat tot 2016, maar bewijs van het netwerk is nooit ontdekt ... tot nu toe.

Het rapport geeft aan dat de groep 440 leden sterk is, maar je zult er geen openbare toegang toe hebben op Facebook, want als je op klikt Facebook-groepslink u wordt geïnformeerd dat het een privégroep is en de enige manier om er toegang toe te krijgen is via een uitnodiging.

ME3wdRy

Bleeding Fool slaagde erin toegang te krijgen tot de groep en ontdekte dat veel van de leden dezelfde waren die zweven in de sociale mediakringen van de geannuleerde cultuurcultus die mensen in de media-industrie deplatformeren, inclusief maar niet beperkt tot Zoe Quinn, Gail Simone , Alex De Campi, Heather Antos, Magdalene "Mags Visaggio" Francis en Mairghread Scott om er maar een paar te noemen.

501t4m6

Het Bleeding Fool-artikel gaat door het nauwgezette proces om te beschrijven hoe mensen zoals Alex De Campi hebben geprobeerd bepaalde mensen uit de industrie te verwijderen, of gebruikten oproepen tot actie om heksenjachten aan te zetten.

Er waren ook screenshots van hen die probeerden te voorkomen dat uitgevers en distributeurs met Richard Meyer samenwerkten om het stripboek te krijgen Jawbreakers aan het grote publiek.

Er zijn nog een aantal andere lekken die Bleeding Fool ook gepland heeft voor release, en dit is blijkbaar slechts het topje van de ijsberg.

Het is echter onwaarschijnlijk dat er iets zal worden gedaan. Dit soort groepen zijn in de loop der jaren opgedoken, maar er is nooit veel gedaan, en de meeste mensen in de groep die het hebben gebruikt om anderen te deplatformeren, zullen blijven werken in de strip- of media-industrie.

(Bedankt voor de nieuwstip Lazer)

Andere mogelijkheden