Hoe was het artikel?

1489680cookie-checkXbox Games Showcase Live Stream en discussie 2020
Nieuws
23 juli 2020

Xbox Games Showcase Live Stream en discussie 2020

Het Xbox Games Showcase-evenement begint op 23 juli om 9 uur PT / 00 uur ET. Als je wilt zien welke games er op dat evenement zullen verschijnen, hebben we je gedekt. Volgens de officiële website van het Xbox Team verschijnt binnenkort nieuwe informatie over games van de volgende generatie.

Je kunt dit stuk ook gebruiken als discussiebord om je meningen en ideeën of gedachten over de volgende show te delen. Met andere woorden, net als de Open Discussion-serie die op OAG verschijnt, kun je ofwel op onderwerp blijven of van onderwerp afwijken.

Als je meer wilt weten over de games die naar voren komen tijdens het Xbox Games Showcase-evenement of als je nieuwsgierig bent naar wat de Xbox-serie in petto heeft, ga dan naar xbox.com.

Voor degenen onder u die willen weten waar u de show kunt bekijken, weet dat deze momenteel op een lijst met sociale mediaplatforms staat. Dit betekent dat de gebruikelijke plaatsen zoals Twitch en YouTube de livestream hebben zoals hieronder te zien is:

Zoals hierboven vermeld, kunt u afstemmen via elk van de gegeven platforms, of dit nu op pc, console of mobiel is. Je kunt het evenement ook gewoon hier via YouTube bekijken:


“Houd de datum vrij! We zijn verheugd om te delen waar het team aan heeft gewerkt - de eerste blik op Halo Infinite's Campagne komt op 23 juli!

Je kunt de show bekijken op Xbox.com en vrijwel overal waar je maar kunt verwachten, inclusief Xbox's Twitch, YouTube, Twitter en Facebook. "

Wat nog belangrijker is, ga je het Xbox Games Showcase-evenement bekijken? Als dat zo is, kun je afstemmen op het aankomende games-evenement van het Xbox Team, dat op 23 juli om 9:00 uur PT / 12:00 uur ET wordt uitgezonden.

Ander nieuws