Hoe was het artikel?

1494060cookie-checkGotham Knights Gameplay-video krijgt terugslag over stotteren en RPG-mechanica
Media
23 augustus 2020

Gotham Knights Gameplay-video krijgt terugslag over stotteren en RPG-mechanica

Warner Bros. Interactive Entertainment en Warner Bros. Games Montreal hebben onlangs de aankomende superheldengame onthuld Gotham Knights. De nieuwe game, die gepland staat om op pc en thuisconsoles uit te brengen, lijkt een slechte start te hebben bij gamers en fans vanwege de officiële première gameplay-trailer met slechte optimalisatie en RPG-mechanica.

Ik weet niet zeker hoe gametrailers eruit zien Halo: Infinite en Gotham Knights hebben groen licht gekregen van hoger opgeleiden terwijl beide video's duidelijk ontbreken als het gaat om presentatie, maar ik dwaal af.

Voordat je ingaat op de vele problemen die aanwezig zijn in de gameplay-trailer, kun je de wereldpremière-video bekijken waarin wordt uitgelegd wat Batgirl, Nightwing, RedHood en Robin moeten doen om Gotham City te beschermen:

'Batman is dood. Het is nu aan de Batman-familie - Batgirl, Nightwing, RedHood en Robin - om Gotham City te beschermen, hoop te brengen aan zijn burgers, discipline aan zijn politie en angst aan zijn criminelen. Je moet evolueren naar de nieuwe Dark Knight en Gotham redden van chaos. "

Zoals in de volgende video te zien is, heeft de game een levelsysteem dat vijanden anders ziet handelen op lagere en hogere niveaus. Met andere woorden, willekeurige misdadigers kunnen een grotere bedreiging vormen als je het niveau niet "goed" verhoogt.

Ook heeft de game veel prestatieproblemen. Ik weet niet zeker of het ijs van Mr. Freeze ervoor zorgt dat de game "vastloopt", maar serieus: de game van de volgende generatie stottert veel te veel om een ​​trailer voor wereldpremière te zijn.

Dat gezegd hebbende, kun je de trailer bekijken waarin gamers en fans downstemmen en hun teleurstelling uiten in het YouTube-commentaargedeelte hier:

“Krijg een glimp van Gotham City in de open wereld, waar Batgirl en Robin hun krachten bundelen om Mr. Freeze te verslaan in een van de vele Villain-ontmoetingen in de stad. Ze gebruiken verschillende vaardigheden, wapens en unieke gevechtsmoves om hun vijanden te neutraliseren. "

Tenslotte Gotham Knights komt ergens in 2021 uit voor pc, PS4, Xbox One, PS5 en Xbox Series X.

andere Media