Hoe was het artikel?

1493950cookie-checkBlack Myth: Wukong, Vindictus-Style Next-Gen Hack-And-Slash aangekondigd
Media
22 augustus 2020

Black Myth: Wukong, Vindictus-Style Next-Gen Hack-And-Slash aangekondigd

Chinese outfit Game Science Studios heeft aangekondigd dat ze werken aan een next-gen hack-and-slash-actiegame voor pc en mogelijk thuisconsoles genaamd Zwarte mythe: Wukong. Het is waarschijnlijk de enige AAA-achtige game die de afgelopen tijd is aangekondigd, wat jammer is gezien het feit dat westerns zo overspoeld zijn met diversiteitshandelingen dat geen van hen een game kan maken die er beter uitziet dan een PS3 van de laatste generatie als hun leven ervan afhangt het.

Zwarte mythe: Wukongis echter een duistere kijk op de klassieke Chinese folklore Reis naar het westen, met in de hoofdrol de Apenkoning. Alleen deze keer zijn er twee Monkey Kings, en het verhaal draait om de verhalen van de echte koning die het opneemt tegen de nep-koning. Het interessante eraan is dat spelers niet weten of ze de echte koning of de nep-koning spelen. De 13 minuten durende gameplay-preview legt de basis gameplay-mechanica en -functies goed uit, terwijl het enige gebruikerscontrole op hoog niveau laat zien. Je kunt de onderstaande video bekijken met dank aan IGN.

Het is duidelijk dat niemand van IGN of een ander westers gamingmedium het spel speelt, want degene die Wukong bestuurt, gebruikt een aantal reflexen van het volgende niveau en hardcore counters.

Je kunt duidelijk zien dat een echte gamer de controle heeft over Wukong en speelt met het uitdrukkelijke doel om te laten zien hoe technisch en soepel het vechtsysteem is.

In feite lijkt de strijd erg op Vindictus, het sterk onderschatte devCat-uitje van lang geleden in 2010.

De game werd in sommige opzichten over het hoofd gezien door de meer populaire maar minder feature-rijke PS3 exclusief van FromSoftware genaamd Demon's Souls, die later veranderde in de Donkere zielen -serie, naast de spin-off bloodborne.

Vindictuser waren echter vergelijkbare baasgevechten als de Soulsborne-spellen - grote, torenhoge wezens met ontembare kracht en buitenaardse vaardigheden die je vakkundig zou moeten ontwijken en bestrijden.

Wat gemaakt Vindictus beter is dat je de omgeving en op fysica gebaseerd puin kunt manipuleren om de beweging van bazen te beschadigen, struikelen, vast te pinnen of te belemmeren, wat je in veel andere games niet mag doen.

Maar veel op Zwarte mythe: Wukong, buiten de baasgevechten moest je het opnemen tegen meerdere vijanden in snelle hack-and-slash-gevechten gedurende Vindictus' instanced niveaus. Zwarte mythe: Wukong gaat nog een stap verder door de instanties af te schaffen en het aantal vijanden op het scherm te vergroten. Je kunt duidelijk zien dat er bijna duizend legers zijn Dynasty Warriors voel aan sommige scenario's, waar vijanden om je heen zullen verdringen en in plaats van je te concentreren op het blokkeren en tegengaan, moet je erop vertrouwen de vijand te vegen en op afstand te houden, anders zullen ze je van alle kanten zwermen.

Black Myth Wukong - screenshot4

Vecht opzij, Zwarte mythe: Wukong ziet er prachtig uit. Het werk van de mo-cap is vooral opmerkelijk gezien hoe soepel de personages bewegen en hoe expressief ze zijn in zeer kleine details, het is iets dat je niet vaak ziet in recente westerse games, aangezien de meeste diversiteitsmedewerkers geen idee hebben hoe ze levensechte personages kunnen animeren, zoals duidelijk met Mass Effect: Andromeda.

Zwarte mythe: Wukong is echter nog ver verwijderd van de release. Game Science zoekt momenteel mensen in om de studio in te vullen en zich op de pc te richten voor release. Wees niet verbaasd als Tencent binnenkomt om het hele ding te financieren en het eindigt als een getimede exclusief in de Epic Games Store.

Hoe dan ook, voor meer informatie over Zwarte mythe: Wukong, Moet u de te bezoeken officiële website.

andere Media