Hoe was het artikel?

1492880cookie-checkLast Days Of Lazarus, post-Sovjet kosmische horror-game naar de pc in 2021
Media
12 augustus 2020

Last Days Of Lazarus, post-Sovjet kosmische horror-game naar de pc in 2021

GrimTalin heeft aangekondigd dat Darkania Works een nieuwe horrorspel in ontwikkeling heeft genaamd Laatste dagen van Lazarus. Het is eigenlijk een eenmansproject, maar dat zou je niet denken nadat je de trailer hebt gezien.

De game komt in 2021 uit voor pc, maar er zijn ook plannen om de game ook naar de Nintendo Switch en Xbox One te porten.

Het verhaal draait om een ​​man die terugkeert naar een post-Sovjet Oost-Europa nadat hij bericht heeft gekregen dat zijn moeder zichzelf heeft opgehangen. Als hij eindelijk terug is in zijn oude dorp, zijn de dingen drastisch veranderd.

Je kunt een idee krijgen van hoe de first-person gameplay en horror-elementen eruit zien met de aankondigingstrailer hieronder.

Zoals je kunt zien, zijn er enkele voor de hand liggende Lovecraft-elementen in de beelden en enkele echt verontrustende wezens uit een andere dimensie die zich op de omringende wereld hebben vastgezet.

Spelers zullen een stad moeten verkennen die doordrenkt is van belastende politiek, terwijl ze het verontrustende mysterie navigeren dat schuilgaat onder de verrassende veranderingen die plaatsvinden in het gebied.

De trailer is rijkelijk gevuld met religieuze beelden, net als het eerder uitgebrachte werk van George Remus, Gray Dawn.

Meerdere keuzes en verhalende vertakkingen in De laatste dagen van Lazarus betekent dat er ook elementen van herspeelbaarheid zijn.

Wat me het meest verbaast aan de game, is dat het visueel niet lijkt op het werk van één persoon. Terwijl grote uitgevers vaak in het openbaar worstelen over de ontwikkelingskosten, zijn indie-ontwikkelaars gewoon hunkeren en produceren ze elke keer steeds betere en betere producten tegen slechts een fractie van de kosten van AAA-uitstapjes.

Het ergste is dat AAA-games niet eens zo goed zijn, vaak geen originaliteit hebben en meestal niets opmerkelijks of gedenkwaardigs over de ervaring opleveren.

Hoe dan ook, kunt u zoeken naar De laatste dagen van Lazarus om begin 2021 op de pc te verschijnen. Je kunt de game nu op je verlanglijstje zetten door naar de Steam winkelpagina, of wacht tot de homeconsoleversie wordt vrijgegeven.

andere Media