Hoe was het artikel?

1494100cookie-checkLet Him Go Trailer heeft Kevin Costner in een gespannen Amerikaanse suspense-thriller
Media
23 augustus 2020

Let Him Go Trailer heeft Kevin Costner in een gespannen Amerikaanse suspense-thriller

Focus Pictures 'aanstaande film, Laat hem gaan, gebaseerd op de suspense-roman uit 2013 van auteur Larry Watson, met Kevin Costner en Diane Lane in de hoofdrol, zou het een van de beste films van 2020 kunnen worden.

De filmaanpassing is geschreven en geregisseerd door Thomas Bezucha, en de eerste trailer van de film duurt bijna drie minuten zonder de hele plot prijs te geven.

Het draait om twee grootouders, gespeeld door Costner en Lane, die proberen hun kleinzoon terug te halen bij hun schoondochter en haar nieuwe beau. Costner is terughoudend om mee te doen, maar Lane erkent dat hun kleinzoon nog steeds deel uitmaakt van hun afkomst, ondanks het feit dat hun eigen zoon is overleden. Dit leidt het paar naar een nogal gevaarlijk terrein wanneer ze proberen de familie van de mishandelende nieuwe partner van hun schoondochter te confronteren.

Je kunt de trailer hieronder bekijken met dank aan Filmtrailers Bron.

Om de een of andere reden zijn thrillers uit die tijd een zeldzaamheid in films. Ik kan niet precies zeggen waarom dat zo is, maar ik neem aan dat het om budgettaire redenen is. Maar aan de andere kant heeft Hollywood geen probleem om $ 100 miljoen te gooien naar rampzalige filmpjes, dus misschien is het gewoon de typische binnenste cirkel van op producenten gebaseerd creatief bankroet dat dit soort films achterhoudt in plaats van iets anders?

Hoe dan ook, Laat hem gaan ziet eruit als een strakke, geaarde suspense-thriller die zich afspeelt in een periode waar in de hedendaagse films zelden naar wordt teruggekeerd; een twintigste-eeuwse western die zich afspeelt tijdens het opbloeien van de huidige tijd.

Wat de film er zo goed doet uitzien, is dat er een onvoorspelbaar gevoel hangt in de trage opstelling die de trailer weergeeft, waardoor kijkers de onhoorbare aanwezigheid krijgen van een onheilspellende en potentieel gewelddadige conclusie.

Het beste van alles is dat er geen diversiteitshandelingen in de trailer aanwezig zijn. Dit ziet eruit als een echte en door klassieke Amerikaanse film. Die zijn tegenwoordig vrij zeldzaam.

Houd zeker een oogje in het zeil Laat hem gaan wanneer het in november uitkomt.

andere Media