Hoe was het artikel?

1496080cookie-checkFallout: The Frontier komt eindelijk uit
PC
28 december 2020

Fallout: The Frontier komt eindelijk uit

Kerstmis was dit jaar voor velen misschien niet ideaal, maar voor Fallout-fans was er fantastisch nieuws. Fallout: Frontier, de lang in ontwikkeling zijnde uitbreidingsmod, heeft eindelijk een releasedatum en een nieuwe trailer met werkende voertuigen in de Fallout New Vegas-engine.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=r1nn-tp26KE]

Wordt op 15 januari uitgebrachtthFallout: Frontier neemt spelers mee naar de bevroren woestenij van Oregon. Waar spelers zullen vechten tegen het legioen van Caesar en andere bedreigingen terwijl ze ernaar streven de barre vriescondities van de woestenij te overleven. Onderweg kun je voertuigen, tanks besturen en zelfs naar de laatste grens reizen om te genieten van wat low-g gevechtsgoedheid.

Functies

Nieuw Worldspace-ontwerp

The Frontier is een open wereld, vergelijkbaar in grootte met de woestenij van DC, met een volledig besneeuwd Portland Oregon, met echte oriëntatiepunten en locaties.

Nieuwe gameplay

Vecht tegen nieuwe soorten en stijlen van vijanden! Met een robuust nieuw voertuigsysteem, tientallen interessante wezens, meer dan 150 nieuwe wapens en honderden nieuwe harnassen, is er een hele wereld van verkenning.

Unieke FX

The Frontier brengt je FX en ervaringen van wereldklasse, met technieken die worden gebruikt in moderne VFX. Onze FX zijn ontworpen om zo prestatievriendelijk mogelijk te zijn, terwijl ze de poorten openblazen in termen van kwaliteit en "geweldigheid"

Stemacteren

The Frontier is een volledig ingesproken ervaring, met meer dan 24,000 stemregels, allemaal verzorgd door onze getalenteerde cast met stemacteurs en een paar beroemde gasten! We hebben gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit als we kunnen op het gebied van voice-acting.

Voice Acting gedaan met de hulp van Creators Network en Casting Call Club

Op zoek naar

Met 3 belangrijke opdrachten die volgen op de NCR, de Legion en de Crusaders of Steel. Tientallen nieuwe zijmissies van verschillende lengte en complexiteit, met een ongelooflijke hoeveelheid wereldopbouw om de ervaring samen te brengen.

DLC-inhoud

Fallout: The Frontier vereist het basisspel en de vier officiële DLC's.

Fallout: New Vegas Ultimate Edition op Steam

Andere pc