Hoe was het artikel?

1496110cookie-checkInfernal Radiance-impressies
PC
31 december 2020

Infernal Radiance-impressies

(Disclaimer: gratis cd-sleutel)

In eerste instantie leek Infernal Radiance me een spel met een aangeboren kwaliteit, maar niet een spel dat met mijn smaak omging. Als ik verder ging, werd dit voor mij steeds duidelijker, en zelfs toen er problemen ontstonden die los stonden van mijn smaak, geloof ik niet dat enige verbetering dit probleem in het algemeen zou veranderen.

Infernal Radiance verliet eerder deze maand de vroege toegang, maar een paar problemen geven aan dat het nog een maand of wat verfijningen en verbeteringen zou kunnen gebruiken om het tot voltooiing te brengen. In de kern heeft de game een toegewijd christelijk perspectief met een grappig gevoel voor humor. Aangezien ik niet ver in de game ben gewaagd - vandaar indrukken, geen recensie - kan ik niet bevestigen of de game de trend vasthoudt. Toch gaat de humor niet ten koste van het christendom of is het een bespotting van de invloeden uit mijn ervaring.

VPBTBoK

z4SmHlk

Art direction is een tikkeltje surrealistisch, een bijna perfecte aanvulling op de kennis en ondertonen van de wereld. Zie je, de mensheid heeft er ooit tegen gekozen om van de hel onze batterij te maken. Als het een bron van pijn en lijden wordt, kan het zichzelf net zo goed nuttig maken en ook kracht voor ons genereren. Ik ben het verschuldigd, maar de beste plannen van muizen en industriëlen dwalen vaak af, en de energiecentrale explodeert en bedekt het eiland in een duivels radioactief hellevuur.

Maakt u zich geen zorgen. We hebben de Prayer Station ontwikkeld, een technologie uit het ruimtetijdperk die ons in staat zal stellen de hel-energie geleidelijk uit te faseren. Welnu, geleidelijke afschaffing als we kunnen voorkomen dat de centrale energiecentrale een golf van hellevuur over de planeet stuurt.

Betreed je een volwaardige kardinaal, gestuurd om de demonische aanwezigheid van het eiland te bezweren. Het klinkt als satire, maar dit is helemaal in opkomst. Worldbuilding en schrijven waren misschien wel mijn favoriete delen van de wereld. Zoals ervaren niet zo grappig, maar als je het aan andere mensen moet uitleggen, dan treft de absurditeit je en tovert een glimlach op je gezicht.

Dat is echter waar het plezier eindigt. Gevechten zijn eenvoudig maar gebroken. Je hebt een aanval, weerspiegeling, wijwater en gebeden (krachten) die je kunt gebruiken. Behalve dat de game je de key mapping niet laat zien, dus het gebruik van gebeden resulteerde in dat ik op toetsen moest slaan totdat ik geluk had. Het reflecteren van aanvallen op vijanden beschadigt hen niet, maar put hun wilskracht uit. In theorie zou dit hun aanvallen moeten vertragen en zelfs stoppen. In de praktijk doet het niets, waardoor de wilskracht van de vijand een betekenisloze status krijgt, omdat ze voortdurend aanvallen in een regelmatig patroon zullen sturen.

SgVap6N

Je actie wordt ingesteld op een afkoelperiode die kan worden gewijzigd door statistieken. Statistieken die niet bijhouden waarin je hebt geïnvesteerd, maar je krijgt wel een punt elke keer dat je een level omhoog gaat. Het nivelleren is gebaseerd op de schade die je hebt aangericht en is waarschijnlijk gebaseerd op de voortgang van het spel, aangezien vijanden niet kunnen genezen.

Bij elke succesvolle hit krijg je een boost die de cooldown-timer verlaagt. Nogmaals, dit is in theorie. In de praktijk werkte het sporadisch. Soms kreeg ik de boost, en soms niet. Soms kreeg ik de boost zonder het verdiend te hebben. Andere keren zou ik de boost worden geweigerd, ondanks dat ik een aanzienlijke combo had verdiend.

s6lW6Qi Dit ontlokte veel plezier aan de ervaring. Toevoegen aan mijn eerder genoemde gebrek aan interesse in het spel leidde tot een punt waarop ik net klaar was met het spel. Wat jammer is, want er zit passie in dit project. Het is niet een of andere shovelware-geldgrijper die is ontworpen om mensen zonder geld te betalen. Kunst en schrijven zijn solide, dus ware het niet vanwege de gameplay-problemen, zou ik dit waarschijnlijk aanbevelen aan mensen die van deze stijl van spel houden. Zoals het er nu uitziet, kom je over een paar maanden terug bij de game om te zien of de opstartproblemen zijn opgelost.

Andere pc