Hoe was het artikel?

1496130cookie-checkStalker 2 Bevestigd als exclusieve Xbox Series X / S-console
Nieuws
3 januari 2021

Stalker 2 Bevestigd als exclusieve Xbox Series X / S-console

De ontwikkelaars van Stalker 2 hebben onlangs een gloednieuwe in-engine trailer van een merkzone uitgebracht om de hype voor de aankomende gaming op gang te brengen. De trailer laat een kort stukje beeldmateriaal zien en geeft niet weer hoe het eindproduct eruit zal zien, maar hoe het eruit wil zien. In tegenstelling tot filmtrailers die in speciale programma's zijn gemaakt, is de trailer gemaakt in de motor, wat betekent dat de motor voor leken dit niveau van betrouwbaarheid kan produceren. Het is echter onwaarschijnlijk dat de uiteindelijke build zo verbluffend zal zijn.

Gelukkig zal de game niet dezelfde problemen ondervinden als andere titels door te proberen generatieoverschrijdend te zijn. Zoals onthuld in een recent Twitter-gesprek, zal de game exclusief voor de volgende generatie zijn en exclusief voor de Xbox-console.

Een stap vooruit: Hallo, zijn er plannen voor PS5 of komt de game alleen uit op pc en XSX ??

Tsukorovich: Hallo alleen pc en Xbox Series X / S

Er is bezorgdheid ontstaan ​​dat, gezien de ontwikkeling die pas in 2018 werd hervat na te zijn gestopt in 2012, de game niet aan een releasedatum voor 2021 zal voldoen. Wat deze zorgen voedt, is dat we vanaf nu alleen een in-engine trailer hebben en dat er geen gameplay is getoond. Een vertraging is misschien onvermijdelijk voor de game, maar de game wordt waarschijnlijk volgende winter gelanceerd als deze niet plaatsvindt.

Ander nieuws