Hoe was het artikel?

1496641cookie-checkWatch Dogs Legion Cheats voor oneindig veel geld en meer in 2021
Nieuws
26 februari 2021
7.9 min gelezen

Watch Dogs Legion Cheats voor oneindig veel geld en meer in 2021

Watch Dogs Legion werd uitgebracht in 2020. Het nieuwste deel gebruikt dezelfde kerngameplay als zijn voorgangers, waarbij zowel schieten als rijden wordt gecombineerd zonder opgemerkt te worden. Watch Dogs Legion brengt een nieuw systeem met meerdere speelbare personages tot stand, waarmee spelers vrijwel elke NPC in de open wereld van het spel kunnen rekruteren. In tegenstelling tot eerdere games in de serie, Legioen biedt de mogelijkheid om meerdere personages te gebruiken tijdens een playthrough, die elk kunnen worden gerekruteerd vanuit de omgeving van het spel. Bekijk zeker deze Watch Dogs Legion Cheats als je wilt weten hoe je je een weg door het spel kunt hacken!

Dit actie-avonturenspel uit 2020 is uitgegeven door Ubisoft en ontwikkeld door Toronto Studio. Het is de derde aflevering in de Waakhonden serie en het vervolg op Watch Dogs 2016 uit 2, dat zich afspeelt in een fictieve weergave van de nabije toekomst (eind 2020), het dystopische Londen. De belangrijkste doelstellingen van deze game waren gericht op een groep hackers die bekend staat als DedSec. Het verhaal vordert terwijl deze groep probeert hun namen te zuiveren voor een reeks bomaanslagen waarvoor ze zijn beschuldigd, en de inwoners van Londen te bevrijden van de controle van Albion, een onderdrukkend particulier militair bedrijf dat de stad na de bomaanslagen in een surveillancestaat veranderde .

De game zelf bestaat uit complexe sets van obstakels en veel verborgen functies. Dit boordevol paaseierenspel brengt een hoge moeilijkheidsgraad naarmate het verhaal vordert. Voor degenen onder u die voorop wilden blijven lopen, kunt u de lijst met Watch Dogs Legion Cheats hieronder voor specifieke voordelen die u mogelijk interesseren.

Beginnen met de eerste van gamerevolution.com, hebben we verschillende suggesties voor Watch Dogs Legion Cheats als volgt:

 • Gemakkelijke puzzels
  • Door de optie "Eenvoudige puzzel" in het menu Toegankelijkheid in te schakelen, worden knooppuntpuzzels een stuk eenvoudiger.
  • Hoewel het bedoeld is als een functie om te helpen bij de toegankelijkheid, fungeert deze handige tool ook als een optie voor degenen die geen fan zijn van de soms moeilijke uitdagingen voor het draaien van knooppunten.
 • Snel geld
  • Zoals beschreven in deze Game Revolution-gids, is het hacken van Parcel Fox-bezorgdrones een geweldige manier om snel geld te krijgen.
  • Zoek een weg waar veel drones langs vliegen en verzamel ze allemaal voor een grote uitbetaling.
 • Open deuren zonder te hacken
  • Zoals uitgelegd in deze handleiding, is het mogelijk om deuren te openen zonder de Spiderbot te gebruiken of interactie met de deurconsole.
  • Spelers kunnen bewakers aantrekken om deuren voor hen te openen. Gebruik een emote of vuur een wapen af ​​om hun aandacht te trekken.

Nog een van cheatcc.com geeft verschillende "power-ups" voor je, zodat je gemakkelijker door het spel kunt werken. Beginnen met Watch Dogs Legion Cheats voor:

Infinite Money

Zoek een rekruut met het voordeel "Tekenbonus". Als je er nog geen hebt, zoek en rekruteer ze dan om 300 ETO te krijgen. Gebruik het teammenu en selecteer de rekruut met het voordeel "Tekenbonus". Ga naar hun locatie en ga met pensioen. Om een ​​medewerker met pensioen te laten gaan, opent u het teammenu, bewerkt u ze en kiest u ervoor om ze met pensioen te laten gaan. Terwijl ze nog in de buurt zijn, selecteert u ze en rekruteert u ze opnieuw voor nog eens 300 ETO. Geef ze dan weer met pensioen. Herhaal dit proces zo vaak als gewenst voor een onbeperkt bedrag.

Defalt's verborgen masker

Om het verborgen hol en masker van Defalt te vinden (DJ-hacker / slechterik uit het origineel Waakhonden), ga naar de locatie die op de kaart is gemarkeerd. Het ligt aan de waterweg in de City of London. Ga ten oosten van de Millenium Bridge (een kleine brug net ten oosten van de TOAN-aanvalslocatie).

Ga om 2 uur 's nachts naar het gebied dat op de kaart is aangegeven en ga dan de tunnel in bij het bakstenen gebouw met een ladder die het water in leidt. Spring naar beneden en onderzoek de vergrendelde houten poort bij het water - deze poort kan om 2 uur 's nachts worden geopend en geopend.

In de onderstaande kerker vind je een stel mannequins. Communiceer met de kist onder het bureau waar de mannequin zit bij de DJ-booth - deze bevindt zich linksachter in de nachtclub. Open de kist om het standaardmasker te krijgen.

Aanbevolen agenten

Het volgende is een lijst met aanbevolen agenten die je aan het begin van het spel kunt rekruteren en hun vaardigheden.

De imker

Locatie: voltooi de bevrijding van de City of London. De imker is een zeldzame agent die je soms op daken aantreft. Ze hebben de Bee Swarm-vaardigheid die vijanden afleidt en neutraliseert.

De Hitman

Locatie: Snel reizen naar Westminster, Brewer Street. Kijk in het nabijgelegen steegje waar je spawnt. Controleer na 12 uur. De Hitman wordt geleverd met dodelijke wapens en beschikt over de vaardigheid Gun-kata, waardoor ze tegenstanders onmiddellijk met geweren kunnen uitschakelen.

Het levende standbeeld

Locatie: ga buiten je HQ Pub of in het MI-6-gebied. Dit personage verschijnt als een stenen / gouden beeld. Door zijn speciale vaardigheid kan hij zich onmiddellijk verbergen voor achtervolging door zich voor te doen als een standbeeld.

De politieagent

Locatie: ga naar New Scotland Yard, of ergens anders patrouilleren door de straten. Politieagenten hebben de mogelijkheid om iedereen in het spel te arresteren en ze vervolgens te "redden". U kunt gemakkelijk mensen aan uw goede kant krijgen. Je hebt ook toegang tot veel overheidsgebouwen.

Opmerking: Net als bij Albion-medewerkers of The Royal Guard, heb je de technische upgrade voor Deep Profiling nodig om ze te rekruteren.

De protestleider

Locatie: ga naar Camden, of zoek naar bijeenkomsten en gebieden die zijn gemarkeerd met protestborden. De protestleider heeft een speciale vaardigheid waarmee ze volgers kunnen rekruteren en hen sturen om vijanden uit te schakelen.

De Koninklijke Garde

Locatie: in de City of Westminster, ga buiten Buckingham Palace. De Royal Guards zien er netjes uit, maar ze hebben niet echt unieke vaardigheden - behalve dat ze Buckingham Palace vrij kunnen betreden.

Opmerking: Om dit soort karakters te ontgrendelen, moet je de technologie-upgrade van Deep Profiler uitvoeren.

The Spy

Locatie: ga in de buurt van de buitenpost van de London Tower. Controleer na 12 uur. Je kunt ook de bevrijding van de City of Westminster voltooien. Spionnen komen met een speciale spionagewagen. Ze hebben raketten verborgen in hun koplampen. Spionnen dragen ook pistolen met geluiddemping en de Spy Watch-vaardigheid waarmee ze vijandelijke wapens kunnen uitschakelen.

De toneelgoochelaar

Locatie: Ga in Lambeth naar het fonteinplein een paar blokken ten oosten van het reuzenrad. Check in de middag. Deze zeer krachtige agent heeft een speciale vaardigheid waarmee je trouw kunt veranderen aan elk vijandelijk personage.

Vijandige agenten rekruteren

Om agenten te rekruteren die je vijanden zijn, of in rivaliserende facties, ontgrendel je de technologie-upgrade Deep Profiling voor 20 techneuten. Hiermee kun je speciale missies voltooien om vijandige rekruten te rekruteren. Het is een dure upgrade, maar het stelt je in staat om politie- of andere moeilijk te rekruteren karakters te taggen.

Je ontgrendelt een speciale missie om de gewenste medewerker te rekruteren, maar als je deze niet met succes voltooit, zal je doelwit DedSec permanent haten. Je zult dus iemand anders moeten proberen.

Ongewenste agenten met pensioen gaan

Uiteindelijk zult u meer agenten krijgen dan u nodig heeft - of u kunt agenten krijgen die uw ETO verkwisten. Om een ​​medewerker te verwijderen, opent u het menu Operatieven en selecteert u de medewerker die u met pensioen wilt gaan. In de rechter benedenhoek ziet u een optie om ze met pensioen te laten gaan. Als je een medewerker met pensioen gaat, wordt hij of zij uit je speelbare selectie verwijderd.

Voorkom ontvoerd te worden

Je agenten kunnen willekeurig worden ontvoerd als je ze niet gebruikt. Dit gebeurt meestal als DedSec extreem wordt gehaat door verschillende facties. Wanneer er een ontvoering plaatsvindt, wordt een speciale missie ontgrendeld om de verloren agent te redden.

Gebruik niet-dodelijke schokwapens en takedowns om je kansen op ontvoering te verkleinen. Of verwond niemand tijdens missies, dat is heel goed mogelijk. Ontvoeringen tegen DedSec vinden plaats als gevolg van factiehaat, en factiehaat wordt veroorzaakt door het doden of verwonden van leden van de factie.

Niet-dodelijke takedowns genereren veel minder haat tegen je factie, vooral in vergelijking met moorden met wapens. Als je op een schietpartij gaat, verwacht dan wat vergelding.

Alle uitdagingen van onderdrukking en verzet

Doorzoek de aangegeven locaties om alle 22 Red Icons Borough-activiteiten (Oppression Defiance-uitdagingen) te vinden in Watch Dogs Legion Cheats. Je moet ze voltooien om de stadsdelen te bevrijden en ze uitdagend te maken.

Zet alle stadsdelen opstandig om de prestatie "Take Back London" te behalen. Elke gemeente heeft 3-4 rode pictogrammen op de kaart. Dat zijn de stadsdeelactiviteiten die de onderdrukking verminderen. Als je ze allemaal doet, wordt de Defiance-missie voor die gemeente ontgrendeld.

Als je die missie voltooit, wordt de gemeente bevrijd en uitdagend gemaakt. Elke gemeente ontgrendelt een speelbaar personage, markeert alle Tech Points (Skill Points) op de kaart en maakt het gemakkelijker om mensen te rekruteren. Niets is te missen, want je kunt nog steeds alles doen nadat je het verhaal in free roam-modus hebt voltooid.

Vind je het leuk wat je zegt in Watch Dogs Legion Cheats hierboven? Bekijk hier meer van deze cheat-artikelen, alleen op One Angry Gamer.

Legioen werd uitgebracht op 29 oktober 2020 voor: Microsoft WindowsPlayStation 4, Xbox One en Stadia, en als lanceringstitel in november voor de Xbox Series X/S, de PlayStation 5 en Amazon Luna. Zorg ervoor dat je de game nu bekijkt en speel met deze Watch Dogs: Legion Cheats!

Ander nieuws