Hoe was het artikel?

1496310cookie-checkNieuwe Gundam Breaker Cheats voor onbeperkte power-up
PC
15 februari 2021
3.50 min gelezen

Nieuwe Gundam Breaker Cheats voor onbeperkte power-up

New Gundam Breaker is het vierde deel in de Gundam Breaker-serie van Bandai Namco, die op 21 juni 2018 in Japan werd uitgebracht. De Gundam franchise is al een sterke concurrent geweest in de "Robot Fight" -game met een enorm universum om te verkennen.

Vind hieronder meer over de cheats van New Gundam Breaker.

In dit spel kunnen spelers onderdelen vervangen door onderdelen die van vijandelijke eenheden zijn gevallen en worden opgeslagen in een inventarismenu waar ze op elk moment kunnen worden verwisseld, wat een "realtime aanpassingsgevecht" mogelijk maakt of kan worden opgeslagen in een herstelbox . Builder Parts keert ook terug met een verhoogde limiet van 8 onderdelen. Ook nieuw is de mogelijkheid om de muziek die met name voor je Gunpla speelt te veranderen.

Net zoals wat wordt getoond in de manga of film, biedt deze "franchise" een fantastisch perspectief op de toekomstige beschaving die voortschrijdt in robotica. Het belangrijkste uitgangspunt is een kosmisch robotgevecht met destructieve kracht en een grootschalige strijdarena.

De game is niet anders dan dat. het biedt geweldige gameplay met complexe functies om te onthouden. Maar vrees niet, als de gebruikelijke gameplay niet jouw ding is, of gewoon te moeilijk om aan te komen, zijn er enkele cheats beschikbaar voor dit spel.

De eerste website die cheats aanbiedt voor New Gundam Breaker is cheathappens.com,:

Stel GP

Ongelimiteerde gezondheid

Onbeperkte springkracht

Directe volledige burst-lading

Freeze Mission Timer

Een andere is van wemod.com, die eigenlijk exact dezelfde is als hierboven. Maar sommige cheats kunnen van verschillende bronnen komen, dus het is de moeite waard om het van andere websites te proberen, gewoon om te zien of het vergelijkbaar is of misschien zelfs beter. De site geeft je:

Ongelimiteerde gezondheid

onbeperkte energie

Onbeperkte burst-meter

Onbeperkte GP

Freeze Timer

In tegenstelling tot veel andere games die veel cheats aanbieden, lijkt New Gundam Breaker niet zoveel cheats beschikbaar te hebben. Toch is het nog steeds het proberen waard.

Ga het nu spelen, beschikbaar op zowel PS4 als op Stoom

Andere pc