Hoe was het artikel?

1599784cookie-checkTunche is misschien de volgende grote roguelike
Nieuws
19 juli 2021

Tunche is misschien de volgende grote roguelike

Later dit jaar zal Tunche arriveren, een roguelite beat em up brawler die zich afspeelt in de Amazone jungle en is gemaakt door een indie-team uit Peru. Het speelt zich ook af in hetzelfde universum als A Hat In Time, en Hat Kid zal eigenlijk een speelbaar personage zijn met haar eigen rol in het verhaal.

Verken de adembenemende, met de hand getekende wereld van het Amazone-regenwoud in de vorm van procedureel gegenereerde, actievolle levels - met levendige en mooie achtergronden die dynamisch veranderen terwijl je speelt. Een dag-en-nachtcyclus zal ook nieuwe kleuren toevoegen aan een al vertrouwd landschap. 

1d218e3c07f708689c22cb4caa1373cc original.gif?ixlib=rb 4.0

                                          “Elke tekening wordt met passie en zorg gemaakt”

Ontrafel de geheimen van mysterieuze amazonelegendes. Leer, onder begeleiding van bekwame ambachtslieden en wijze geleerden uit je kamp, ​​de waarheid over Tunche en andere bewoners van de jungle.

b17fb4b66269d4db40a9c10f1c9b15a8 original.png?ixlib=rb 4.0

Vecht tegen hordes mythische wezens van de jungle. Wees altijd op je hoede - zelfs de kleinste vijanden kunnen in grote aantallen een serieuze bedreiging worden. Vijanden komen op verschillende manieren: behendig en licht, sluw en voorzichtig, gepantserd en omvangrijk - vind een manier om ze allemaal te verslaan om je een weg door de wildernis te banen.  

fd333cea3382f8f04415f56a944a982c original.gif?ixlib=rb 4.0

Elke playthrough is uniek - The Jungle verandert voortdurend en verandert elke keer dat je speelt. Met deze roguelike benadering van het klassieke beat'em up-concept weet je nooit welke gevaren er in het verschiet liggen. Naarmate je helden krachtiger worden, kun je steeds dieper het hart van dit meedogenloze regenwoud binnendringen.

d3c3917d6a2dd696c19d7017ce893a61 original.png?ixlib=rb 4.0

 Neem het op tegen angstaanjagende bazen gebaseerd op Latijns-Amerikaanse legendes, waaronder Mapinguari - een kolossaal luiaardachtig wezen, en Boutu - een vreselijke gigantische dolfijn. Elke baas heeft een unieke reeks dodelijke aanvallen om je vaardigheden en reactievermogen te testen. Ze vereisen een meer strategische aanpak, dus wees voorzichtig. 

8ca3c6a681e174f60a9f924642027de1 original.png?ixlib=rb 4.0

 Werk samen met vrienden in de lokale coöpmodus en combineer je krachten om hordes meedogenloze vijanden te verslaan. Ontwikkel je personages samen, help elkaar in gevechten en beleef plezier met authentieke coöp op de bank. 

9212263d2f3b9a0643fb848830d4fe5a original.gif?ixlib=rb 4.0

Pas een personage naar wens aan door ervaring op te doen en nieuwe vaardigheden, combo's en uitrustbare mods te ontgrendelen voor hun speciale krachten. Verzin je eigen uitrusting om je speelstijl aan te vullen en je te helpen elk gevecht te overwinnen - hoe moeilijk het ook wordt.

Ander nieuws