Hoe was het artikel?

1623151cookie-checkValorant Review - 5 meest GG-agenten die worden gebruikt bij het splitsen van kaarten
Reviews
28 augustus 2021

Valorant Review - 5 meest GG-agenten die worden gebruikt bij het splitsen van kaarten

Valorant agenten wie kan profiteren van de ruimte en de aanwezigheid van vijanden kan detecteren, heeft een voordeel op de Split-kaart.

Als een competitieve tactische FPS-game, Waardering heeft verschillende kaarten die u kunt gebruiken. Elke kaart heeft ook andere kenmerken. Daarom moet je deze kenmerken aanpassen aan bepaalde tactieken of strategieën, zoals bij het bepalen van Agents bijvoorbeeld.

Er zijn verschillende agenten met verschillende unieke vaardigheden die je kunt kiezen op basis van de kaart. Enige tijd geleden heb ik agenten besproken die geschikt zijn voor gebruik in de Icebox- en Ascent-kaarten. Vervolgens zal ik je suggesties geven voor agenten die je zou moeten gebruiken in de Split-kaart.

5 Meeste GG-agenten op de kaart Split Valorant

1. Coderen

Cypher Valorant.

Cypher is een agent van het type Sentinel. Hij heeft de mogelijkheid om vallen zoals Trapwire en Cyber ​​Cage in te stellen die handig zijn voor het detecteren van de aanwezigheid van vijanden.

Naast deze twee vaardigheden is er ook een Spycam-vaardigheid die de omgeving kan zien met behulp van Cypher's CCTV. Met deze vaardigheden kan Cypher een van de personages zijn die zijn potentieel kan maximaliseren wanneer hij op de Split-kaart speelt.

Op deze kaart zijn er veel installatiemogelijkheden die Cypher kan doen. Bombsite B is de meest geschikte plaats voor Cypher om zijn vaardigheden op te zetten tijdens het verdedigen.

2. Overtreding

Dus voor agenten die een Initiator-type hebben, kan de Breach-vaardigheid lastig zijn en de vijand moeilijk maken vanwege de effecten van verdovingen en uitgegeven blinds. Als Breach's vaardigheden zoals Flashpoint, Fault Linem en Rolling Thunder worden verwijderd, zullen de resultaten verschrikkelijk zijn wanneer ze worden gecombineerd in de Split-kaart.

Wanneer je Breach op deze kaart gebruikt, kun je de vijand van zijn plaats laten gaan vanwege de verschillende vaardigheden die hij heeft. Dit vermogen van Breach maakt tijd effectief om uw team te krijgen waar ze naartoe gaan.

3. voorteken

Omen Valorant.

Omen heeft een rol als controller en kan plaatsen verplaatsen die de blinde kant van de vijand zijn en een voordeel opleveren voor zijn team. Wanneer de vijand zich niet bewust is van zijn bestaan, kan hij de vijand afmaken en zijn team een ​​kans geven om het gebied te beveiligen.

Daarnaast is Omen ook het beste rookvermogen in Valorant. Met een vrij breed scala aan vaardigheidsplaatsen kan Omen zijn vaardigheden ook vanaf een aanzienlijke afstand vrij gebruiken.

Een van de vaardigheden van Omen, Paranoia, zal je van pas komen bij aanvallen of verdedigen. Bovendien kunnen rook en ultieme teleport van Omen vijandelijke bewegingen bemoeilijken. Omen is een agent met verschillende vaardigheden omdat hij achtereenvolgens rook en jaloezieën kan uitstoten.

4. Raze

Raze Valorant.

Raze is een agent die de rol van een Duelist heeft. Hij heeft de taak om zijn team te starten in het slagveld.

Met Boombot-, Satchel- en granaatvaardigheden wordt Raze een favoriete Duelist die wordt gebruikt in de Split-map. Deze vaardigheid kan een gevecht beginnen of de vijand verwijderen van plaatsen die het team in gevaar brengen.

Split is misschien wel de favoriete kaart voor degenen onder jullie die Raze als Duelist willen gebruiken. Raze's vaardigheid, een gebiedsvaardigheid, biedt veel voordelen.

Als je een tas gebruikt, kun je hoog de lucht in vliegen en zorgen voor een beter zicht. Deze tas is te combineren met de ultieme Raze als er vijanden in zicht zijn.

5. Jetto

gCyJIyOyccEhOVn1ebS7LQHJ2sIzKVCjTHw0iNUJyFW4g8rnPkOFryQ8nsqIT8AtXijWsvI8OL8WDdmvGlODZ2IBY5LbFI9yeYO7DgqRzgLU3mNp Qs6e8LoVXJwn5YRo9nHTiI=s0

Jett is een Agent van het type Duelist en heeft het vermogen om snel te bewegen en binnen een bepaalde tijd de lucht in te vliegen. Door zijn capaciteiten heeft Jett een voordeel bij het spelen op de Split-kaart. Deze vaardigheid zal hem ondersteunen om een ​​capabele Duelist in Split te worden.

Wanneer je in Split speelt, kan Jett de Operator uit het ventilatiegebied gebruiken om het middengebied te kunnen besturen, een van de meest cruciale gebieden in Split. Hij kan ook snel roteren van site A naar B.

Bovendien kan Jett de site ook als eerste wissen bij een aanval, of wanneer de vijand deze als eerste onder de knie heeft vanwege zijn vaardigheden zoals streepjes en snelle opwaartse stromingen.

Andere beoordelingen