Hoe was het artikel?

1620311cookie-checkDe zwaarste side-quests van Red Dead Redemption II
Uncategorized
24 augustus 2021

De zwaarste side-quests van Red Dead Redemption II

Red Dead Redemption II staat vooral bekend om zijn aandacht voor detail, dus het is niet meer dan normaal dat sommige van de nevenmissies op het onmogelijke lijken. Omdat de hoofdmissies lastig zouden moeten zijn, verwachten we dat er meerdere schoten nodig zijn om succes te behalen, maar ook zijmissies?! Als je op zoek bent naar de meest duivels moeilijke in het spel, dan hebben we ze hier voor je verzameld.

De Gokker Quests

Het zou waarschijnlijk vanzelfsprekend moeten zijn, maar voor het gedeelte The Gambler van het compendium moet u vertrouwd raken met hoe poker te spelen. Het pokerelement van deze zoektocht is verreweg het moeilijkst, dus het is essentieel om op de hoogte te zijn van de strategie. Sommige spellen alleen winnen is moeilijk, maar meerdere spellen achter elkaar winnen is erg lastig. Als je de toevoeging van blackjack, dominostenen en vijfvingerfilet toevoegt, heb je een paar stevige avonden gameplay om helemaal tot het einde te komen. Het leuke van deze speurtochten is echter dat ze je naar alle hoeken van de kaart brengen. Als je je verveelt met rondhangen in de saloon in Saint Denis, kun je teruggaan naar Valentine en daar spelen. Overal waar een saloon of een ontmoetingsplek is, is er gelegenheid voor een spelletje. Dus hoewel het zeker een tijdje duurt om deze te voltooien, is het handig om gemakkelijk op te pakken en neer te zetten wanneer je maar wilt.

We hielden van eens en waar?

Voor deze volgende wil je misschien activeer god-modus want het is een duivels moeilijke zoektocht. Arthur besteedt een groot deel van zijn tijd aan het smachten naar Mary, maar deze zoektocht neemt echt het koekje. Mary vraagt ​​Arthur om haar broer te gaan redden van een sekte die hem onder hun hoede heeft genomen. Arthur, die nooit nee zegt tegen een uitdaging, gaat achter Jamie aan en vindt hem op een berghelling met de sekte waarvoor hij was gewaarschuwd. Ondanks Arthur's beste pogingen om Jamie te smeken, gaat hij te paard met hoge snelheid op pad en het is aan jou om hem te volgen. Helaas voor jou is Jamie nogal een rodeo-rijder en het parcours van obstakels die met grote snelheid op je af komen, is serieus moeilijk te navigeren. Als je hem eenmaal te pakken hebt, zou je denken dat de uitdaging erop zit, maar er moet nog een laatste stukje worden voltooid en je zult heel voorzichtig moeten schieten.

Hij is natuurlijk Brits

Vreemde missies komen vaak voor in Red Dead Redemption 2 en ze maken het spel echt tot wat het is. De kans om iemand tegen te komen die totaal buitenaards is van het hoofdplot en vervolgens een carrière door het hele land op zoek naar een leeuw is bizar en briljant. Ja, we zeiden een leeuw. In 'Hij is natuurlijk Brits' Arthur ontmoet een circuseigenaar die problemen heeft gehad en al zijn dieren is kwijtgeraakt. Het is aan jou om ze allemaal te vinden. Het begint vrij eenvoudig met een twijfelachtige zebra, maar als het tijd is om de leeuw te vangen, zul je je verstand nodig hebben.

Andere Uncategorized