Hoe was het artikel?

1619125cookie-checkBeste gids en hoe u Mobile Legends Advanced Server kunt invoeren
Mobiel
21 augustus 2021

Beste gids en hoe u Mobile Legends Advanced Server kunt invoeren

Laten we dit artikel bekijken om erachter te komen hoe u toegang krijgt tot Mobile Legends Advanced Server, zodat je nieuwe helden kunt uitproberen die nog niet zijn uitgebracht!

Games die regelmatig worden bijgewerkt, zoals Mobile Legends, zijn erg vatbaar voor bugs of problemen die het spel verstoren. Daarom hebben games zoals deze een speciale server die dient om nieuwe inhoud uit te proberen zonder de hoofdserver te hoeven storen.

Mobile Legends heeft ook een testserver die bekend staat als "Geavanceerde server mobiele legendes“. Deze server wordt vaak gebruikt als "cheat" voor spelers die nieuwe content willen weten, variërend van helden tot aanpassingen aan de gameplay.

Welnu, u kunt vragen hebben over de Advanced Server, te beginnen met wat er is en hoe u daar kunt komen. Wil je weten hoe, zie dan onderstaande uitleg, OK!

Wat is Mobile Legends Advanced Server?

Geavanceerde server mobiele legendes.

Zoals in de openingsparagraaf al een beetje vermeld, is Advanced Server een speciale server in Mobile Legends om nieuwe inhoud uit te proberen. Niet alleen nieuwe helden die je niet op de hoofdserver kunt vinden, maar je kunt ook nieuwe spelmodi en functies uitproberen.

Wat krijg je op Mobile Legends Advanced Server?

Hero-held baru yang bisa kalian jajal di Advanced Server Mobile l

Over het algemeen is er geen significant verschil tussen de Advanced Server en de hoofdserver. Het verschil zit alleen in de nieuwere inhoud of functies. De rest, allemaal hetzelfde. Je kunt alle spelmodi spelen, van klassiek tot gerangschikt.

Zo ook als je begint te spelen. Alles begint met de Tutorial-modus die je moet voltooien voordat je andere spelmodi probeert. Je moet ook eerst level 8 bereiken voordat je de klassementsmodus kunt proberen.

Helaas, hoewel het een proefserver wordt genoemd, kun je Mobile Legends-helden niet naar believen uitproberen. Je moet de held die je wilt proberen blijven kopen met Battle Points of Diamonds.

Gelukkig heeft Moonton onlangs het beleid gewijzigd door gratis een nieuwe held uit te brengen. Je kunt ook eerst nieuwe helden uitproberen voordat ze later op de hoofdserver worden vrijgegeven. De nieuwe Hero is echter niet langer beschikbaar en je moet hem kopen als je hem wilt spelen wanneer deze op de hoofdserver wordt uitgebracht.

Naast nieuwe content geeft Moonton ook prijzen aan spelers die daar als eerste bugs vinden. Dus wees niet verlegen om Moonton te vertellen als je last hebt van insecten, oké!

Voorwaarden en toegang tot Mobile Legends Advanced Server

84KDyUGkuB80zdVTt94njpkrAKWNhJogZiJSJCKVLDwPzpkjtMbXeB3Hgh89FWQ P79P ii0AiqWqcfGlwKQtMUtabCKuJg8Ju 4M57hf9iqiMhb0BqB3k FEBiSTc9gTS3Jum0

Om toegang te krijgen tot de Mobile Legends Geavanceerde server Er zijn twee voorwaarden waaraan u moet voldoen, zoals:

1. Uw Mobile Legends-account op de hoofdserver moet niveau 20 en hoger bereiken.

2. Zorg ervoor dat de verbinding stabiel is. Ping tijdens het spelen moet op nummer 30 en lager zijn. Anders kom je er niet of heb je moeite om binnen te komen.

Nadat aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, is het tijd om te proberen de Mobile Legends Advanced Server op de volgende manier (gebaseerd op het nieuwe uiterlijk van het Mobile Legends-profiel na de update van Patch 1.3.68).

1. Open uw profiel (in de linkerbovenhoek van het scherm), selecteer het menu "Accountinstellingen".

2. Er zijn vijf menu-opties aan de rechterkant van het scherm. Selecteer het menu "Testserver".

3. Als er geen melding "server vol" is, gefeliciteerd, kunt u Mobile Legends Advanced Server invoeren!

Voor de goede orde, bovenstaande stappen zijn ook van toepassing als je terug wilt naar de hoofdserver. Het verschil zit alleen in de menunaam “Test Server” die verandert in “Switch Server”.

Waarom kan ik niet inloggen op Mobile Legends Advanced Server?

Geavanceerde server mobiele legendes.

Het is mogelijk dat u Advanced Server Mobile Legends niet kunt invoeren. Dit kan aan twee dingen liggen. Ten eerste, zoals eerder besproken, zorgt een onstabiele verbinding voor een hoge ping-snelheid, zodat u geen toegang hebt tot de server.

De tweede is de grootste mogelijkheid, namelijk het beperkte serverquotum. Als testserver beperkt Moonton het aantal spelers daar. Dus als er een volledige servermelding is wanneer u probeert in te loggen, betekent dit dat u moet wachten tot er een beschikbaar quotum is.

Wat als je nog steeds niet kunt inloggen op de Mobile Legends Advanced Server omdat het quotum vol is?

jtsTJhbrtNIRg gj HyXIzcbGigw45TUs9neyLu0dIBe 6jebPb4s2J3UeDYiuamYHpY0E3EGYM3bhJGbbZLu64GVQeVc1i059UkgWjKtlT2 nQ5q3pqY7TrZQEvv6A6i1Ijekw

Voor dit probleem kun je echt niets doen totdat Moonton spelers verwijdert die daar als inactief worden beschouwd. Je zou kunnen zeggen dat er een beetje een geluksfactor is om mee te kunnen doen als het quotum vol is.

Gelukkig de afgelopen tijd een manier gevonden om binnen te komen, ook al is het quotum vol. Dit vereist echter opoffering omdat u het oude Advanced Server-account moet opgeven om te worden verwijderd en vervolgens moet worden vervangen door een nieuw account dat u wilt gebruiken.

Voor de goede orde, als u met succes de Advanced Server bent binnengegaan, laat u daar dan niet inactief zijn. Zoals hierboven vermeld, verwijdert Moonton spelers die als inactief worden beschouwd.

Je gaat er tenminste heen om te controleren op updates. Zelfs zonder dat u hoeft te spelen, wordt u als een actieve gebruiker beschouwd. Het is toch zonde als je eruit gegooid moet worden omdat je inactief bent?

**

Het invoeren van de Mobile Legends Advanced Server op dit moment lijkt geluk en wordt een kwestie van trots. Omdat het niet gemakkelijk is om daar binnen te komen. De voordelen die u van de proefserver krijgt, zijn ook talrijk, vooral als u eerst nieuwe inhoud probeert dan andere.

Dus, ben jij een van de 'permanente bewoners' van Advanced Server, of heb je nog moeite om een ​​plek te bemachtigen? Vergeet niet https://www.oneangrygamer.net te blijven lezen voor het laatste nieuws over Mobile Legends en esports in World!

Ander mobiel