Hoe was het artikel?

1618960cookie-checkGenshin Impact Beste wapen voor Yoimiya Review 2021
Nieuws
20 augustus 2021

Genshin Impact Beste wapen voor Yoimiya Review 2021

Als een van de capabele Pyro DPS in Genshin Impact, kan de potentiële schade van Yoimiya worden gemaximaliseerd door het juiste wapen te gebruiken.

Genshin Impact is een van de actie-RPG-titels die consequent updates in de game biedt. Onlangs heeft de door miHoYo ontwikkelde game het nieuwste 5-sterren (B5) personage uitgebracht, namelijk Yoimiya. Hij is een Bow-gebruikerspersonage met Pyro-elementen.

Als een van de capabele Pyro DPS kan de potentiële schade van Yoimiya worden gemaximaliseerd door het juiste wapen te gebruiken. Bij het kiezen van een wapen voor hem, moet je op verschillende aspecten letten, met name Normal Attack Damage, Charge Attack Damage en CRIT Rate / DMG.

Welke wapens zijn dan geschikt voor Yoimiya, de nieuwste Pyro-Archer? Kijk maar eens naar de onderstaande discussie!

Genshin Impact Beste wapen voor Yoimiya

donderende puls

Bekijk de opties voor de Main DPS Bow seperti Yoimiya.

Thundering Pulse is het beste wapen dat Yoimiya kan gebruiken. Het B5-wapen kan 608 Base ATK en 66.2% CRIT DMG op maximaal niveau behandelen.

Deze prestatie kan nog worden verbeterd. Omdat Thundering Pulse kan synergiseren met Yoimiya. Thundering Pulse is momenteel de sterkste boog van B5 omdat het de grootste toename heeft in basisaanvalstatistieken en de grootste CRIT DMG-substatistieken.

De verhoging van de CRIT-status van DMG werkt ook samen met Yoimiya's Ascension Stat, die de CRIT-ratio kan verhogen. Bovendien heeft Thundering Pulse ook een passieve vaardigheid die 20% Attack kan verhogen.

Er is ook een extra passief effect dat de normale ATK-schade met 12%/24%/40% kan verhogen, afhankelijk van de stapel (maximaal 3 stapels). Deze stapel kan worden verkregen bij het aanvallen van vijanden met normale ATK, elementaire vaardigheden of wanneer de energie lager is dan 100%.

Het passieve effect is zeker zeer synergetisch met Yoimiya's mechanica die vertrouwt op Normal ATK om maximale schade te veroorzaken. Als je de kans hebt, is het verplicht om aan de wapenbanner te trekken, want Thundering Pulse is zeer de moeite waard.

Amos 'boog

Amos Genshin Impact Bijgesneden

Naast Thundering Pulse is Yoimiya ook geschikt voor het gebruik van Amos' Bow - een van de beste B5 Bows en wordt geschikt geacht voor DPS. Op het maximale niveau kan de boog van Amos 49.6% Attack en 608 Base Attack als basisstatus uitdelen.

Met een passief effect - Sterke wil, krijgt Yoimiya ook een verhoging van de normale aanval en de opgeladen aanval met 12%. U profiteert ook van een verhoging van de pijlsnelheid met 8% elke 0.1 seconde. Dit effect kan ook tot vijf keer worden gestapeld.

In vergelijking met Thundering Pulse was de boog van Amos niet erg sterk. Over het algemeen kan de boog van Amos echter een ideale wapenkeuze zijn voor Yoimiya. Zeker als je kijkt naar de ATK% bonus die bijna 50% is op het maximale niveau.

Als alternatief kan Skyward Harp ook de beste Bow B5-optie zijn voor Yoimiya. Zie je, het verhoogt niet alleen de CRIT-ratio als de belangrijkste substatus, maar deze pijl verhoogt ook 20% CRIT DMG van zijn passieve effect.

Roest

Karena sama-sama mengandalkan Normaal ATK, Yoimiya juga cocok menggunakan Rust seperti Childe.

Rust is een boog die redelijk geschikt is voor gebruik door Yoimiya, en het kan worden gezegd dat het nog steeds de beste optie is voor B4-wapenkeuzes. Op het maximale niveau kan Rust een toename van 41.3% geven in ATK- en 510-basisaanvallen.

Daarnaast heeft het kenmerkende wapen van Childe ook een passieve vaardigheid: Rapid Firing, wat handig is voor het verhogen van 40% (80% bij R5!!) Normale ATK-schade, maar het verminderen van 10% Charge Attack Damage.

Hoewel Rust de Charge Attack Damage vermindert, kan Yoimiya nog steeds zeer optimale schade aanrichten die consistent is met de normale ATK-schadebonus.

Natuurlijk, in vergelijking met Thundering Pulse of Amo's Bow, is Rust vrij zwak. Deze pijl is echter nog steeds een goede optie als je geen B5-pijl hebt.

hamayumi

Hamayumi, kenmerkend wapen Yoimiya Genshin Impact.

Als je pech hebt met Rust in de gacha, is Hamayumi absoluut de op één na beste optie voor Yoimiya. Omdat deze pijl een passieve status en effect heeft, is dat min of meer hetzelfde mechanisme als Rust.

Van de basisattributen deelt Hamayumi 454 basisaanvallen en 55.1% aanvallen uit op niveau 90. Bovendien heeft deze pijl een passieve vaardigheid - Full Draw die 32% normale ATK-schade en 24% geladen ATK-schade kan verhogen op het maximale verfijningsniveau.

De verrassing eindigde daar niet. Wanneer de energie van het personage volledig is opgeladen, neemt het effect van de passieve vaardigheid - Full Draw toe met 100%. Over het algemeen is deze pijl meer geschikt als je Yoimiya op een evenwichtige manier speelt tussen Normal ATK en Charged ATK.

Helaas hebben wapens die eigenlijk gratis kunnen worden verkregen door ze bij de smid te smeden een probleem dat behoorlijk verontrustend is. Om de blauwdruk te krijgen, moet je je geluk beproeven zoals gacha. Omdat Hamayumi's blauwdruk alleen kan worden verkregen door een kist van Takashi te openen die eenmaal per dag wordt door elkaar gegooid.

Nog een boogoptie voor Yoimiya

hallo ASjorXW55 TffKVRDSBh3uWyLhJSVWf9iXZBm 29Ph0kGvMttoz8D o QBddHtYWiYOFHhowjMnwapCYRTXprJbYy8dT9ffTMSwcUKgF

Voorlopig zijn en blijven de vier bogen hierboven nog steeds de beste optie voor Yoimiya. Toch kun je nog steeds vertrouwen op een aantal andere pijlwapens als je nog steeds pech hebt omdat je de pijlen hierboven niet hebt weten te bemachtigen.

Als je een beetje wilt uitgeven aan de Battle Pass, kan The Viridescent Hunt een redelijk goede optie zijn. Het verhogen van het CRIT-percentage kan uw schade consistenter maken.

Als je Masterless Starglitter hebt verzameld, kan de Blackcliff Bow een behoorlijk verleidelijke keuze zijn. Door de toevoeging van CRIT DMG aan zijn substatistieken kan Yoimiya's schade nog groter worden.

Als je maar één wapen moet kiezen, is Thundering Pulse nog steeds de beste optie. Naast dat het kan synergiseren met Yoimiya, heeft Thundering Pulse ook een grote verhoging van de basisaanval en CRIT DMG. Dus, beproef je geluk met bannerwapens zolang je de "middelen" hebt om het te doen!

Wat vind je van de reeks wapens die hierboven geschikt zijn voor gebruik door Yoimiya? Schrijf uw mening in de opmerkingenkolom. Houd ook de laatste informatie over Genshin Impact alleen op de website bij, oké!

Ander nieuws