Hoe was het artikel?

1622401cookie-checkLore Floryn Mobile Legends, een elf uit Agelta Drylands
Functies
27 augustus 2021

Lore Floryn Mobile Legends, een elf uit Agelta Drylands

Voor wie nieuwsgierig is naar het verhaal van Floryn Mobile Legends, laten we de discussie bekijken via dit ene artikel, jongens.

Alle helden in Mobile Legends hebben hun eigen verhaal dat erg interessant is om naar te kijken, inclusief de nieuwste held in Mobile Legends genaamd Floryn. Nu voor degenen onder u die nieuwsgierig zijn naar de Over Floryn Mobile Legends, laten we de discussie hieronder maar eens lezen!

Lore Floryn Mobile Legends

dEDUf2vsSJMSlRQ1 WbUvoY l91JGVazbXyQSBeKMdB9lh1vtNNB2ussxGkkWizliGjX9f7v3CJ uNqA8t3DP48Lo7o3W88VEogah9nbTgGhh3ahCIhCdVkSUfLfh c8tjryTiw=s0

Belerick stuitte de afgelopen jaren op het verval van de Agelta Drylands.

Wanhoop en verdriet overspoelden hem bijna, toen plotseling een kleine bloeiende bloem voor hem verscheen. "Er is nog steeds leven!" Bewogen door zo'n krachtige vitaliteit, besloot het verdrag om op die plaats te creëren wat bekend werd als de oase.

Bij het maken van de Oasis goot Belerick per ongeluk meer kracht in de kleine bloem en de overstromende energie condenseerde tot een glanzend zaadje. De kleine bloem ondergaat echter een meer eigenaardige overgang. Het veranderde in een levensvorm die nooit in het Land of Dawn verscheen - Floryn Mobile Legends.

Sinds haar geboorte heeft Floryn de oase nooit verlaten. De laatste isoleerde hem van de barre woestijnomgeving, waardoor hij een zorgeloos leven kon leiden. Voor Floryn was het lichtgevende zaad het enige mysterie in haar vredige leven. Dagenlang dacht hij na over het geheim van het zaad en sliep hij nachten in de schaduw van bladeren. Alleen ontdekkingsreizigers en caravans bezoeken af ​​en toe deze kleine, ongestoorde wereld.

Tussen de karavanen die de oase bezochten, ontmoette Floryn een jonge man met een charmante glimlach. Elke keer als hij in de oase kwam logeren, vertelde hij Floryn leuke verhalen die hij op zijn reizen zag of hoorde. Naarmate hun vriendschap zich geleidelijk verdiept, groeit ook het vertrouwen van Floryn in de jongeman. Hij liet de jongeman het stralende zaad zien, in de hoop dat de laatste hem zou helpen het raadsel op te lossen.

In het begin hielp de jongeman Floryn met het vinden van informatie over zaden met heel zijn hart. Maar na verloop van tijd merkte Floryn dat de jongeman altijd zijn ogen ontweek, en hij zou van onderwerp veranderen wanneer het zaadje werd grootgebracht. Floryn begon zich zorgen te maken over de toestand van de jongeman.

Op een nacht wordt Floryn schrik wakker. Hij was geschokt toen hij ontdekte dat het zaad dat hij altijd bij zich had, verdwenen was!

Floryn zocht overal in Oasis maar tevergeefs. Verscheurd door angst ging Floryn de jongeman om hulp vragen, maar ontdekte dat hij de oase op zijn kameel had verlaten.

Een gedachte die Floryn niet durfde te geloven flitste door zijn hoofd - zou hij het kunnen zijn?

Floryn volgde de jongeman de oase uit. Hij wilde de waarheid achterhalen.

djRxyYjIqi2y9ZJX1B0cwUkQz5moFwygt 6YSKkrrNXnFOBrwyyfpsyl1SPaPlW1ty6w MgazAa3s5uSP6T2i7Kf0xs70aS CqrbOhQxE3x4 LvesB8ElLGmnU2B0OVwfry8Tbk=s0

Wat hem echter te wachten stond, was de stille reactie van wat hij onderweg zag en hoorde. Dit was de eerste keer dat Floryn de woestijn in stapte, en ook de eerste keer dat hij de brullende zandstorm en de uitdrukkingen van wanhoop op de gezichten van mensen had gezien. Daarvoor had hij nooit begrepen wat voor lijden de mensen buiten de oase doormaakten.

Wanneer Floryn Mobile Legends de jeugd in zijn dorp inhaalt, ziet hij alleen maar gebarsten landbouwgrond, droge bronnen, uitgehongerde kinderen... en wanhopige mensen die er alles aan doen om te overleven.

De jonge man zakte onderuit in de hoek. Hij wilde het zaad verkopen om zijn gezin te voeden, maar hij had nooit verwacht dat het zou verwelken zodra het Floryn Mobile Legends verliet. Als gevolg hiervan zullen degenen die willen bieden geen cent betalen.

De jonge man gaf het verdorde zaad terug aan Floryn Mobile Legends, klaar om de schuld te krijgen voor het verraden van hun vriendschap.

Floryn zei echter geen woord.

Ervaringen onderweg hadden Floryn een glimp gegeven van de hachelijke situatie van de jongeman. Vergeleken met het verdriet om verraden te zijn door zijn vriend, kolkte een andere emotie die sterker en gecompliceerder was in zijn hart. Gedreven door deze emoties, wilde Floryn graag iets doen voor het land, om de mensen te redden die in extreme ellende leefden zoals de jonge man deed.

Een golf van magische kracht zwol op uit de grond van Floryns hart. Het stroomde door zijn arm en goot in het zaad in zijn hand. Het eens verdorde zaadje voelde zijn kracht en scheen weer, en uit een licht dat honderd keer meer verblindend was dan voorheen verscheen een schattig en levendig wezentje!

Dit kleine wezen sprong de lucht in en toonde opgewonden zijn wonderbaarlijke krachten; het riep regen op met slechts een golf van zijn staart, en nieuwe scheuten groeiden geleidelijk van waar de regen viel. Het ooit levenloze dorp was in slechts enkele minuten omgeven door groen.

Floryn Mobile Legends was verrast door het tafereel voor hem. Hij had nooit gedacht dat het zaad zo'n magisch wezen zou kunnen baren, net zoals hij nooit had gedacht dat hij ooit de oase zou verlaten. Alleen wanneer Floryns vastberadenheid om de woestijn te veranderen in overeenstemming is met Belericks wil in het zaad, ontwaakt laatstgenoemde zijn ware kracht.

Hoewel het kleine wezen dat uit het zaadje werd geboren nog erg jong was, zag Floryn Mobile Legends vanuit zijn beperkte krachten de eindeloze mogelijkheden om de woestijn te veranderen.

IGGbDsFreetYr1ErlU54HghXDgba5TSSw1YWNIaVV1Vq2W4hDz UOEJG29j0olV3SplDLNn8lgEvTiwSmaNz0ML8XnIkEUJbdFFTvt995SZe6v9JAn9k6VzoaaVsv0c1LqtqADc=s0

Je ziet eruit als een dauwdruppel. Ik had je Dew moeten noemen!'

Dew cirkelde opgewonden om Floryn alsof hij de naam ook mooi vond.

De verandering in de omgeving bracht weer licht in de ogen van de dorpelingen. De jongeman beloofde Floryn ook dat hij nooit meer van het rechte pad zou afdwalen. Bij het afscheid van de jongeman gingen Floryn en Dew door naar de volgende halte.

Dankzij de niet aflatende inspanningen van Floryn Mobile Legends en Dew ontwikkelt Oasis zich nu in een behoorlijk tempo. En dit groen zal zich uiteindelijk door de woestijn verspreiden en alle verdriet en wanhoop verspreiden.

Andere mogelijkheden