Hoe was het artikel?

1634606cookie-checkGaming-industrie is groter dan film- en muziekindustrie
interessante Content
12 september 2021

Gaming-industrie is groter dan film- en muziekindustrie

Nu de wereld getuige is van een unieke gebeurtenis, vroeg u zich af hoe de COVID-19-epidemie de gokindustrie beïnvloedde? Het beheren van online diensten en platforms groeit. De meest recente prognoses laten zien dat de wereldwijde gamingmarkt in 159.3 $ 2020 miljard zal produceren, van $ 2.7 miljard aan gaming wereldwijd, waardoor de videogamesector uitgebreider blijft dan de film- en muziekindustrie samen! Panayiotis presenteerde zijn visie en liet ons zien hoe Gaming heeft bijgedragen aan de kunstmatige intelligentie-revolutie.

Vanwege de vele manieren om games te spelen, is de videogamebusiness de afgelopen jaren tot bloei gekomen. De dagen waren verstreken dat console-verkopen en plezier voor de consoles en pc's allemaal te volgen waren. Verhoogde verkoop van numerieke games, mobiele games, freemium in-app-aankopen en games voor meerdere platforms die niet beperkt zijn tot een specifieke console. Door het streamen van gameservices zoals de Microsoft Game Pass, online gaming-abonnementsmodellen en distributieservices zoals Steam, en verschillende niveaus van openheid, staat iedereen die appels met appels wil vergelijken voor een oncontroleerbare uitdaging.

Indie-games zijn beter dan AAA-games

Wereldwijde spellenmarkt

Hoewel de verkoop van consoles zal leiden tot nieuwe versies, is het niet de grootste of snelstgroeiende sectie in de branche. Ward zei dat China een belangrijke rol speelt in de verkoop van smartphones en tabletgaming die waarschijnlijk de hoogste groei zal realiseren. Mobiele games wereldwijd zullen stijgen van $ 87.7 miljard een jaar geleden met 24%, behalve de advertentieverkoop.

Een belangrijke reden waarom wordt voorspeld dat de inkomsten uit mobiele games hun toch al enorme voorsprong op console- en pc-games tegen 2020 zullen vergroten, is een kwestie van zaken. Mobiele telefoons kunnen goedkoop of gratis zijn, in tegenstelling tot speciale gameconsoles zoals Sony's PlayStation 5, de nieuwe Xbox-lijn van Microsoft en Nintendo Co's 7974, +1.71 procent NTDOY, +1.01 procent Switches. Dat kan variëren van 300 tot 500 dollar zonder opslagen met beperkte aanbod en is de primaire verbinding met online voor miljarden mensen in de wereld. Pc-gamers zitten in het midden omdat ze een multifunctioneel apparaat nodig hebben dat vaker voorkomt dan consoles, maar niet zo alomtegenwoordig is als smartphones, zegt IDC's Ward.

Voor meer informatie

PC wint over consoles:

Gaming-industrie

Dienovereenkomstig zal Ward naar verwachting zijn inkomsten uit gameconsoles met $ 52.5 miljard verhogen in vergelijking met 2019, tot 20 procent wereldwijd, inclusief hardware, gamesoftware en services. Met de verkoop van digitale pc's en Macs zal de wereldwijde verkoop naar verwachting met 11% groeien, vergeleken met $ 39.5 miljard vorig jaar. In tegenstelling tot de inkomsten uit consoles, wordt bij de verkoop van mobiele games door IDC en pc geen rekening gehouden met hardware-aankopen.

Ward beweerde dat pc-gaming uitgebreider zou zijn geweest, zo niet vanwege de COVID-19-epidemie voor wijdverbreide iCafe-sluitingen in China. Safe is een populaire keuze voor pc-spelers in China die zich geen eersteklas computers konden veroorloven en persoonlijk met vrienden konden socializen.

Nieuwe gameconsoles worden ook op piekmomenten verkocht:

2 13

De voordelen van een nieuwe console zijn vooral voelbaar in de Verenigde Staten. Volgens cijfers van de NPD Group stegen de totale Amerikaanse uitgaven aan videogaming in de eerste 22,0 maanden van 44.5 met 11% tot $ 2020 miljard. Terwijl de verkoop van hardware met 34 procent steeg tot meer dan $ 4 miljard, steeg de verkoop van software met 21 procent tot $ 38.4 miljard, en de verkoop van accessoires - toetsenborden, controllers, muizen, enzovoort - met 22 procent tot $ 2.1 miljard.

Deze vooruitgang werd in november nog sterker benadrukt met langverwachte gametitels en Sony's PlayStation 5 en een nieuwe Xbox-lijn van Microsoft. De verkoop van hardware steeg van 58% een jaar geleden tot 1,4 miljard dollar in november, de verkoop van software steeg met 32% tot 5,2 miljard dollar en de verkoop van accessoires groeide met 8% tot 314 miljoen dollar, aldus NPD.

Slecht geflopte spellen

Andere interessante inhoud