Hoe was het artikel?

1638880cookie-checkPreview: Dinosaurussen in The Unbound Jurassic World Evolution 2
Uncategorized
23 september 2021

Preview: Dinosaurussen in The Unbound Jurassic World Evolution 2

In Jurassic World Evolution 2 is een heel nieuw tijdperk ingetreden, het zogenaamde Neo-Jurassic Age, dat de herintroductie van dinosaurussen in deze wereld markeert. Na de gebeurtenissen van de nieuwste film, Jurassic World 2018: Falling Kingdom, leven onze grote reptielen nu bij ons mensen, dartelend rond de met gras begroeide weiden van de aarde, sprankelende woestijnen en de achtertuinen van familiehuizen in de voorsteden.

Terugkeer van dinosaurussen:

Jurassic World Evolution 2

Hoewel Jurassic World Evolution 2 onlangs is ontsnapt, wil het dat je de dinosaurussen terug in het wild brengt en om in lijn te blijven met het vorige spel, moet je een enorm dinosaurus-wildpark bouwen. Na een preview van twee uur is het fascinerend om te zien welke aanpassingen Frontier heeft aangebracht aan de dinosaurusgerichte managementsim, vooral in het licht van de populariteit van de andere thematische wezenparksim van de studio, Planet Zoo. Natuurlijk zijn koningspinguïns en stokstaartjes schattig, maar ik heb in mijn hart een speciale plek voor oude reptielen uit een ander tijdperk.

Wat zal er daarna gebeuren:

Jurassic World Evolution 2

In het eerste hoofdstuk van de campagne is zojuist een stroperring gebroken en ik moet de gevaarlijke dinosaurussen vinden die momenteel in het wild leven en een gebied in de buurt bouwen om ze te houden en te genezen. Twee Carnotaurussen zwerven over de centrale plek om snel een omheinde kast te bouwen en een controlecentrum, een operationele responsfaciliteit en stroomgeneratoren toe te voegen. Het is tijd om te zoeken naar de tweede dinosaurus die is gevlucht, wat betekent dat je het centrum verlaat en hem wild achtervolgt.

Daarom is dit hoofdstuk geplaatst in de ijzige bergen van Washington. U rijdt zoals gewoonlijk, maar u mag deze keer het park verlaten en het nabijgelegen platteland verkennen.

Met een tracker bovenaan het scherm en onder begeleiding luisterend naar personages uit films, rijd ik met de jeep door het zwaar besneeuwde bos. Ten slotte maakt de sneeuw de zaken gemakkelijker en onthult een uitgestrekt open gebied met kuddes verschillende dinosaurussen die ontspannen rondzwerven. Het is fantastisch om brontosaurussen en triceratops in het wild te zien. Samen met het reizen door het natuurlijke landschap van Washington zorgt het voor een vleugje frisse lucht voor het vervolg.

Nadat de vermiste dinosaurus is gevonden, stompt de woedende allosaurus het bos in, verandert het spel in helikoptermodus zodat ik het woeste beest gerust kan stellen en het terug kan brengen naar het natuurcentrum. De allosaurus wordt zwaar getroffen door een grote doorbraak tijdens het afranselen in het wild, dus het vereist zorg. In plaats van een uniek, volledig genezend sap op dinosaurussen te installeren in een omheining zoals in het eerste spel, moet je de dinosaurus scannen en vervolgens overbrengen naar een paleo-medisch centrum waar toegewezen experts hem kunnen genezen.

Geliefde GTA-mod verwijderd

Hoe ik het spel bekijk:

Jurassic World Evolution 2

Ik wilde onderzoeken hoe de allosaurus werkte, en ik zoomde dieper in om hem beter te kunnen bekijken. Ik zag voor het eerst dat de dinosaurus eruitzag als een mensenleven en bedekt was met bloedende krassen, die snel moesten worden genezen. Frontier pochte terecht over hoe realistisch hun wezens in Planet Zoo lijken, en het lijkt erop dat de dinosaurussen in Jurassic World Evolution op dezelfde manier zijn behandeld. Het zijn veruit de mooiste dinosaurussen die ik in de games heb gezien. Het is niet alleen hoe ze verschijnen; het is ook ongelooflijk hoe ze bewegen. Als je inzoomt op een dinosaurus terwijl deze rondloopt, trilt het scherm bij elke stap. Het is mooi.

Ik verlaat Washington voor de zonovergoten bergen van Canada om de uitdagingsmodus van Jurassic World Evolution 2 te zien. Ik moet een park van de grond af aan maken en een 5-sterrenbeoordeling krijgen, inclusief fossiele winning, onderzoek en gastconstructie .

In de Challenge-modus kun je je verdiepen in de dino-genenpool van Jurassic World Evolution, met 75 verschillende soorten. De twee nieuwste toevoegingen aan de reptielenreeks zijn de vliegende en mariene dinosaurussen, zoals gevraagd door Jurassic World. Helaas kostte de preview niet veel tijd om beide nieuwe soorten te onderzoeken, maar het was spannend om te kijken naar de grootte van de lagune die je moet maken voor mariene dinosaurussen.

Elden Ring: de vrije open wereld verkennen

Zelfs met een paar extra structuren is er nog niet veel parkaanpassing. Er is maar één type gebouwen en bezoekersattractie, en er is niet veel te maken met parkdecoratie. Frontier lijkt ervoor te hebben gekozen om de kleurrijke parkomgevingen in Planet Coaster of Planet Zoo niet op te nemen, maar om het ontwerp van de Jurassic World Evolution-parken na de films te behouden.

Een aspect dat niet in de preview kon worden gespeeld, maar een aanzienlijk potentieel heeft, is de modus van Chaos Theory. Het is een spelcomponent waarmee spelers beroemde 'wat als'-gebeurtenissen uit de films in Jurassic Park kunnen meemaken, zoals de ambitie van John Hammond om de tyrannosaur rex tentoon te stellen in een arena in San Diego. Het is niet duidelijk hoe deze modus gaat spelen, maar het klinkt cool. Jurassic World Evolution 2 bevat een sandbox-modus die is ontworpen voor mensen die creatief willen zijn zonder enige stress (alsof het runnen van een park vol reptielen die mensen verslinden niet stressvol genoeg was).

Het wachten waard?

Jurassic World Evolution 2 wordt uitgebracht op 9 november 2021, en hoewel veel van het beheer en de aanpassingen hetzelfde blijven, hebben Frontier-dino's een aanzienlijke boost gekregen. Het is fantastisch om kuddes van deze gigantische dieren in het wild te zien vanuit een jeep. Het heeft veel te maken met de originele Jurassic Park-film wanneer je de dinosaurussen voor het eerst ziet, en hoe Frontier dit moment wist vast te leggen, is extreem specifiek voor gamers.

Voor meer informatie, Klik Hier

Andere Uncategorized