Hoe was het artikel?

1640792cookie-checkTOEM: OneAngryGamer Eerlijke recensie
Reviews
25 september 2021

TOEM: OneAngryGamer Eerlijke recensie

TOEM: Ik wilde altijd al een professionele fotograaf worden sinds ik een kind was. Het was niet alleen zo dat fotografen er goed uitzagen in films en op tv; het idee om naar exotische oorden te gaan en prachtige foto's te maken, sprak een jonge man aan die zijn kleine dorp graag voor altijd achter zich wilde laten. Achteraf heb ik er spijt van dat ik veel van mijn hobby's en interesses niet heb uitgevoerd.

Uiteindelijk werden mijn ouders moe van het betalen voor mijn muzikale inspanningen zoals basgitaar en keyboard en sporten zoals karate en basketbal. Dus, ondanks mijn verlangen naar een Nikon F-301 of Fujifilm GS645S, kon ik alleen maar hopen op een point-and-click-camera van CVS.

Hier te downloaden

TOEM

Ik heb echter nooit mijn interesse in fotografie verloren, en de game-industrie heeft mijn interesse er de laatste tijd echt in gewekt met alle geweldige in-game fotografische tools die ze blijven maken. Er is een heel scala aan fotokeuzes in games, maar zoals TOEM me liet zien, heb je niet altijd al die gadgets en gadgets nodig om een ​​goed beeld vast te leggen. Als alles wat je nodig hebt een krachtige zoom en snelle scherpstelling is, is dat alles wat je nodig hebt.

Als je A Short Hike hebt gespeeld, zie je veel overeenkomsten in TOEM. Het spijt me dat ik het opnieuw ter sprake heb gebracht in een recensie van een gezond spel. In de game gaat een jong iemand op avontuur en voert hij onderweg goede acts uit voor een breed scala aan nieuwsgierige mensen, eindigend in een verbluffend beeld om hun reis af te sluiten. Ik weet niet zeker of A Short Hike TOEM heeft beïnvloed, maar de parallellen zijn opvallend.

De verschillen tussen TOEM en die andere game en de vele andere in het genre maken het uniek. Dit spel gaat vooral over het maken van foto's. Een camera met zoom wordt door hun oma aan het personage van de speler gegeven en ze worden vervolgens gestuurd om foto's te maken van TOEM, het gelijknamige personage van de game. Om daar te komen, moeten ze een paar busreizen maken, en de enige manier waarop ze dat kunnen betalen, is door verschillende klusjes te doen op verschillende charmante plekken.

De meeste van deze taken zijn eenvoudig, waarbij u een foto moet maken van een bepaald object of deze moet ophalen. Voor het grootste deel zullen de NPC's waarmee je praat heel duidelijk zijn over wat ze willen. Om te beginnen vroeg een personage me om foto's te maken van 'kleine troepen' en ik verspilde 10 minuten aan het zoeken naar speelgoedsoldaatjes voordat ik me realiseerde dat dit niet was wat ze bedoelden.

TOEM

Humankind: OneAngryGamer Eerlijke recensie

Het is de "elk deel van het paard"-benadering die de ontwikkelaar soms gebruikt om sommige van deze taken uit te voeren die ik fascinerend vind. Om alle 60+ opdrachten te voltooien, moet je alle mogelijke opties in TOEM vinden, waarover ik je hier niet zal vertellen. Als bonus voegt het variatie toe aan de meer alledaagse ophaalopdrachten en foto-opdrachten die je tegenkomt, terwijl het ook het brede scala aan beschikbare opties voor spelers laat zien.

En dat is van cruciaal belang, aangezien de term zelf niet bijzonder lang of moeilijk te begrijpen is. De meeste mensen zouden tussen de vier en vijf uur nodig hebben om het te voltooien, afhankelijk van of ze voor de platina-prijs mikken of niet. Je zult je nooit vertraagd voelen in een van de zes locaties van de game, dus je zult er snel doorheen kunnen. Het rustige tempo van TOEM droeg bij aan mijn plezier in de roman.

Een van de redenen waarom ik zo'n goede dag had, was natuurlijk omdat het landschap en de fotografie allebei uitstekend waren. De camerafuncties zijn intuïtief en het gebruik van de hoornbevestiging om mensen bang te maken resulteerde in hilarische reactiebeelden. De visuele richting van TOEM doet me denken aan een monochrome ToeJam & Earl: The Long and Winding Road. It's Back in the Groove, het charmante themalied van de game, verbetert de algehele presentatie van de game, met grappige tekst en lichte, luchtige muziek.

TOEM

Eerlijke recensie| DariusBurst: Een andere Chronicle

TOEM's uitstekende implementatie van de ideeën die het naar voren brengt, onderscheidt het van andere goede games die stagneren op middelmatigheid. Er is niets aan dit ontwerp dat me doet afvragen. Een goed gemaakte reis door een prachtig universum, dat is alles. Eentje die ervoor zorgt dat ik terug wil komen, zelfs nadat ik het spel heb uitgespeeld om te zien waar ik nog meer grappige foto's van kan maken.

Andere beoordelingen