Hoe was het artikel?

1647232cookie-checkBitcoin Phone uitgeroepen tot winnaar van de 4e BSV Hackathon
Technologie
15 oktober 2021

Bitcoin Phone uitgeroepen tot winnaar van de 4e BSV Hackathon

De vierde BSV Hackathon is afgelopen en de "Voice Over Bitcoin Protocol"-toepassing Bitcoin Phone is uitgeroepen tot winnaar, met een BSV ter waarde van $ 50,000.

Samen met vertegenwoordigers van de andere twee finalisten, loyaliteitspuntenplatform TKS Pnt en streaming video-app CATN8, heeft Bitcoin Phone-maker Joe Thomas uit Canada zijn peer-to-peer-applicatie gepresenteerd op dag 1 van CoinGeek-conferentie, die van 5 tot 7 oktober werd gehouden in het Sheraton Times Square in New York City.

bitcoin phone wint 4e bitcoin sv hackathon in new york city

Bitcoin-telefoon heeft meer dan twee van de vier juryleden gewonnen en er is een gelijkspel ontstaan ​​met het Japanse TKS Pnt voor de eerste plaats. De gelijkspel werd verbroken door de stemmen van het publiek te tellen - zowel op de locatie als live online van over de hele wereld.

De jury bestaat uit Managing Director of Private Equity bij de vierde BSV Hackathon hoofdsponsor Ayre Ventures Paul Rajchgod, technisch directeur van het BSV Infrastructure Team Steve Shadders, Bitcoin white paper auteur en nChain Chief Scientist Dr. Craig S. Wright en TV persoonlijkheid en voormalig CEO en voorzitter van marketingbureau Deutsch Inc. Donny Deutsch.

Thomas begint zijn presentatie door terug te blikken op de begindagen van internet en wat het betekent om via internet te bellen, en dit vervolgens te vergelijken met wat Bitcoin Phone nu kan doen met een snellere verbinding die zelfs videogesprekken mogelijk maakt.

'Als je toen tegen iemand zei, en dit is een veelbesproken onderwerp, 'ik ga een spraakoproep doen via internet.' Ze zouden je een beetje grappig aankijken. En de reden daarvoor is dat je in wezen zegt: 'Ik ga een IP-pakket nemen, ik ga het in audio veranderen, en ik ga het via de telefoon afspelen. En iemand anders gaat dat decoderen en afspelen via hun luidsprekers. Ze zeiden tegen je: 'Neem gewoon de telefoon en bel iemand',' zei Thomas.

Met behulp van nSequence, een onderdeel van de originele Satoshi Nakamoto-betalingskanalen, werkt Bitcoin Phone transacties bij om verschillende soorten output te hebben. Dit wordt vervolgens uitgezonden naar het netwerk waar elk knooppunt deze bijgewerkte transacties ontvangt. Met behulp van bloom-filters kan een klant op een van de nodes er vervolgens voor kiezen om zich te abonneren op deze verschillende transacties en het audiobestand te downloaden en af ​​te spelen.

“Je kunt mensen bellen, je kunt ze betalen, je kunt je tarief bepalen, wat je maar wilt. Wat je doet, is je audiogegevens en je geld. Je stopt het in een Bitcoin-pakket en je duwt het in het netwerk. En door dit te doen, kan iedereen op het netwerk meeluisteren, uw gegevens decoderen als ze de juiste sleutels hebben en luisteren naar de audio die u verzendt. En je leeftijdsgenoot zal precies hetzelfde in omgekeerde volgorde doen, "legde Thomas uit.

Via de BSV-blockchain en met recent uitgebrachte SPV-kanalen en interactie via de Merchant API (mAPI) van het netwerk om zijn peer-to-peer-app te bouwen, illustreert Thomas een uniek hulpprogramma dat nog niet eerder in het BSV-ecosysteem is gezien. En dit sluit aan bij de zeer creatieve en specifieke doelgroep.

“We richten ons echt op de bijles- en taalleerdiensten. En dit zijn zowel 6 als 13 miljard dollar industrieën. En we proberen ze te verstoren. Dus tegenwoordig, als je een bijlesdocent wilt inhuren en als je iemand wilt inhuren om je te helpen een taal te leren, zal het platform waarop je het doet ergens tussen de 15 en 30% aan kosten in rekening brengen. Maar we zijn in staat om dat terug te brengen tot bijna pinda's. En dat kunnen we dankzij BSV', onthulde Thomas.

Met Bitcoin Phone kan iedereen van over de hele wereld een taal of vaardigheid aanleren en zelfs counseling geven terwijl hij eraan verdient. Klanten kunnen ook de goedkoopste opties voor hen kiezen. Een directe stimulans voor identiteitsverificatie is ook ingebouwd in de app, als klanten ooit de inloggegevens van hun leraar of counselor willen controleren. Bitcoin verdient echt de titel van de vierde BSV Hackathon-winnaar.

Andere technologie