Hoe was het artikel?

1673202cookie-check11 (belangrijkste) Het Assassin's Creed Odyssey-personage
interessante Content
18 december 2021

11 (belangrijkste) Het Assassin's Creed Odyssey-personage

De Assassin's Creed Odyssey-personages zijn gebaseerd op mengsels van fictieve en historisch correcte personages, om de ervaring die je krijgt te vergroten. Maar niet alleen dit specifieke spel, de Assassin's Creed-franchise is ook echt beroemd omdat elke serie altijd zijn eigen verbinding heeft met de beroemde historische gebeurtenis. Hoewel het slechts een fictief verhaal was, is het gevoel van overeenkomsten absoluut verbluffend. Kun je het gevoel beschrijven toen Leonardo Da Vinci een verborgen mes voor je creëerde? Voor mij is het als een droom die uitkomt.

Aangezien de Assassin's Creed Odyssey-game is gebaseerd op het Peloponnesische oorlogstijdperk, betekent dit dat er veel historisch nauwkeurige niet-speelbare personages zullen zijn die je één voor één zult ontmoeten, of ze nu je vijanden of bondgenoten worden. En laten we met deze compilatie onthullen wie ze zijn binnen en buiten de game.

Het Assassin's Creed Odyssey-personage Eervolle vermelding: Alexios en Kassandra

Assassin's Creed Odyssey-personages

Deze noemen Assassin's Creed Odyssey-personages is belangrijk omdat dit de speelbare hoofdpersonages van ac odyssey zijn die je kunt kiezen voordat het spel begint. Hoewel het spel op dezelfde manier verloopt, verschillen ze allebei behoorlijk van elkaar, ongeacht hun broer of zus. Alexios, is bijvoorbeeld degene met een meer tragisch leven sinds hij van de top werd gegooid om zijn dood onder ogen te zien vanwege de valse profeet die wijdverbreid was door de Kosmos-cultus. In het volwassen leven wordt Alexios dan de "hond" van de cultus en Kassandra wordt de volgende Adelaarsdrager en erfde de staf van Hermes van Pythagoras.

Pythagoras

Pythagoras was een bekende filosoof in het oude Griekenland die zoveel wiskundige en wetenschappelijke ontdekkingen heeft gedaan, waaronder de beruchte stelling van Pythagoras, en een school heeft opgericht die zich richtte op het leren van metafysisch. Binnen het spel is Pythagoras verantwoordelijk voor het erven van de staf van Hermes aan Cassandra zodra ze volwassen is geworden.

Plato

Een andere bekende filosoof binnen ac odyssey karakters wordt hier ook genoemd in de Assassin's Creed Odyssey-game. Plato was de uitvinder van de Academie – het ontstaan ​​van elk instituut of elke universiteit in de huidige wereld. in het spel werd Plato geïntroduceerd als een jonge jongen die zijn naam, Aristokles, haat. Toen werd hij aangemoedigd om zijn naam te veranderen in Plato.

Socrates

Socrates was de belangrijkste leraar van Plato en ook de vader van onze moderne filosofie. Binnen het spel is Socrates de gesprekspartner van de hoofdspeler die altijd commentaar gaf als de speler alles vertelt over het leven en filosofieën. Naar mijn mening is hij een van de meest unieke personages in het spel.

De koning van Leonidas I

Oké, van de beruchte filosofen tot de beruchte krijger in het land van het oude Griekenland. The King of Spartans, Leonidas de eerste was ook een van The Assassin's Creed Odyssey-personages die als eerste in het spel verscheen. Hij is ook degene die de 300 legers van Spartanen leidt en duizenden Perzische legers terugvecht tijdens de oorlog van Thermopylae. In het spel is Leonidas degene die de gebroken speer van Hermes draagt ​​die zal worden geërfd door zijn bloedlijn, Cassandra.

Archidamus II

Verantwoordelijk als onderhandelaar van de vrede tussen Athene en Sparta, past Archidamus II beslist de koning van de Spartanen te worden tijdens de Peloponnesische oorlog. Binnen de, is hij ook degene die verantwoordelijk is voor de dood van Assassin's Creed Odyssey hoofdpersonage - Alexios. Hij koos de kant van de oudste en eindigde met de executie van de kleine afstammeling van Leonidas door ze van de top te gooien.

Polykleitos

Een van de beruchte oude historische figuren is Polykleitos die de beruchte Canon van Polykleitos sneed, de beelden van een ideaal mannelijk lichaam dat hij voor ogen had op basis van wiskundige berekeningen. In het spel werd hij nog steeds afgebeeld als een beeldhouwer, maar zijn gereedschap wordt gestolen door bandieten, waarna de misthios werd ingehuurd om ze terug te krijgen, zonder het te weten huurde hij eigenlijk de adelaarsdrager in. Als een gevoel van dankbaarheid wilde Polykleitos hen ontmoeten nadat hij erachter was gekomen wie ze waren. 

Phidias

Een andere beeldhouwer die in de Assassin's Creed Odyssey-personages in het spel wordt genoemd, is de beruchte beeldhouwer Phidias. Hij is degene die verantwoordelijk was voor het maken van het standbeeld van Zeus in Olympia dat een van de wonderen van de antieke wereld werd. in het spel richtte de Cult of Kosmos zich op Phidias vanwege zijn connectie met Perikles, en Misthios werd ingehuurd om hem naar Athene te vliegen.

Pericles

De beruchte generaal van Athene, maar ook verantwoordelijk voor het promoten van de grote troeven van Athene - kunst en literatuur die de stad tot het culturele centrum maken. In het spel is hij eigenlijk degene die Phidias hielp hem naar Athene te verhuizen om de cultus van Kosmos te vermijden.

Aristophanes

Was ook bekend als de vader van de komedie in het oude Griekenland. Zijn werk omvatte de opera van Ancients Author die hij op een betere manier bracht dan de andere auteur. In de AC Odyssey-game was Aristophanes degene die Misthios inhuurde voor meerdere taken, waaronder het onderzoek naar Hermippos en zijn connectie met de Cult of Kosmos.

Dat zijn alle compilaties van Assassin's Creed Odyssey-personages, dit zijn de figuren die bekend staan ​​als de basis van alle moderne kennis die we op dit moment hebben. Na spelen en doen De Assassin's Creed Odyssey recensie eerder merkte ik dat ik steeds nieuwsgieriger werd naar sommige personages in dit spel. Ubisoft heeft heel goed werk geleverd door hun rol te behouden zoals die is, en ook om op een goede manier een fictieve verbinding tussen hen en het hoofdpersonage te leggen. Assassin's Creed Odyssey-game is absoluut een van de beste games om te spelen als je de herinneringen aan de oudheid wilt terughalen.

Andere interessante inhoud