Hoe was het artikel?

1681751cookie-checkAssassin's Creed Origins-personages - De meest historisch correcte
Spellen
11 januari 2022

Assassin's Creed Origins-personages - De meest historisch correcte

Het ontmoeten van alle belangrijke missies van Assassin's Creed Origins-personages in het spel is iets speciaals dat je kunt voelen over dit spel. Ga op reis om de eeuwige wrok tussen Assassin Brotherhood te onthullen - Tempeliersorde en hoe is het begonnen.

Om het spel beter te leren kennen, zullen we dieper in elk van de personages duiken om hun verhalen te begrijpen en wat hun rol in het spel is. En met deze AC Origins-personagecompilatie zullen we ze stuk voor stuk ontdekken. Daar gaan we!

De speelbare Assassin's Creed Origins-personages: Bayek of Siwa

Onze allereerste lijst is de belangrijkste Assassin's Creed Origins karakter. Zijn naam is Bayek, hij is een Medjay in zijn dorp Siwa en tevens de oprichter van de Hidden Ones die spoedig de Assassins Brotherhood worden. Bayeks reis begon toen hij samen met zijn zoon werd ontvoerd door vijf gemaskerde mannen om de tempel van de kluis van Siwa te openen. Bayek wist niet hoe hij de kluis moest openen, maar de gemaskerde mannen blijven dreigen zijn zoon te vermoorden als Bayek de kluis niet opent. Met het mes dat zijn zoon heeft gestolen, probeert hij een van de gemaskerde mannen te doden, maar dat mislukte, wat resulteerde in de dood van zijn zoon.

Bayek begon toen aan zijn reis om alle gemaskerde mannen te vinden en ze te doden voor wraak. Toen hij zich realiseerde dat hij de Orde van de Ouden zal bevechten, richtte hij samen met zijn vrouw een geheime organisatie op genaamd de Hidden Ones om hen tegen te gaan.

Assassin's Creed Origins-personages
IMG: uhdpixel.com

Aya van Alexandrië

Aya is de vrouw van Bayek en ook de oprichter van de Hidden Ones, een geheime organisatie die uitsluitend is opgericht om de Orde van de Ouden te confronteren, die binnenkort de Orde van de Tempeliers zal worden. Vóór de schepping was ze tegelijkertijd de Medjay van Cleopatra tijdens de oude oorlog om de troon, jaagde ze op de moordenaars van haar zoon en slaagde ze erin twee van hen te doden. Aya voelde zich verraden toen Cleopatra besloot Julius' bondgenoot te worden en lid te worden van de Orde van de Oude. Aya creëerde vervolgens de Hidden Ones met Bayek om ze tegen te gaan.

Aya nam afscheid van Bayek en verhuisde naar Rome om het lid van de orde op te sporen. Ze veranderde toen zijn naam in Amunet. Zelfs na de dood van Amunet wordt ze nog steeds beschouwd als een van de respectabele oprichters van de broederschap. Het standbeeld van Amunet werd gebouwd om haar te herdenken als de moordenaar die Cleopatra doodde met slangengif.

Khemu

Is de zoon van Medjay Bayek en zijn vrouw Aya. Beiden wonen in Siwa en hadden een plan om Medjay te worden als hij volwassen is. Toen beide Bayek de opdracht kregen om op een steenbok te jagen die tijdens de ceremonie zal worden gebruikt. Khemu smeekt Bayek om hem te brengen om op de steenbok te jagen en Bayek stemde toe, ze jagen allebei samen op de anime rond de grote klif waar de kolonie steenbokken zich verzamelt. Na de jacht besluit Bayek om Khemu naar de top van de heuvel te brengen waar hem wordt gevraagd in het water te springen.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, Bayek werd ontvoerd en naar de kluis van Siwa gebracht. Daar zag hij dat zijn zoon ook werd ontvoerd door de vijf gemaskerde mannen en zijn vader dwong om de gouden bol te activeren. Met het door Khemu gestolen mes snijdt Bayek het touw door waarmee hij zijn hand vastbond en besluit hij de gemaskerde mannen te bevechten. Wanneer iemand het mes vasthoudt en het afbuigt naar Khemu, resulterend in zijn dood, en Bayek meeneemt op de reis van wraak.

De reis leidde hem en zijn vrouw vervolgens naar de geheime organisatie genaamd de Hidden One.

Brutus

Marcus Junius Brutus is een lid van de Romeinse Republiek Politicus die zich verzetten tegen Julius Caesar. Hij is ook een van de eerste leden van de Hidden Ones naast Cassius. Tijdens zijn actieve tijd in de Romeinse Republiek, werd Brutus bang dat Caesars ambities hem gek van macht hadden gemaakt en bedacht hij samen met Aya en Cassius een plan voor een moord. Op de geplande datum voegde Aya zich bij Brutus nadat ze met Lucius Septimius had afgerekend en de eerste steek in het lichaam van Caesar had gedaan. Uiteindelijk voegden alle senatoren zich bij haar om Caesar neer te steken, waardoor Brutus de genadeslag was die leidde tot de dood van Caesar.

Sinds lang geleden is de Assassin's Creed beroemd omdat ze de neiging hebben om historische figuren voor hun spel te nemen. Brutus is hier geen uitzondering, maar in plaats van lid te zijn van de Verborgene, is hij een echte Romeinse politicus die ... inderdaad de moordenaar van Julius Caesar was, ondanks het feit dat hij voor de moord een goede band met Caesar had.  

Cassius

Gaius Cassius Longinus is de politicus van de Romeinse Republiek en ook het eerste lid van de Verborgenen, samen met Brutus. Voor de dag van de moord op Caesar, keerde Cassius terug naar de Liberatores en deelde het plan mee om de hemelvaart van Caesar te stoppen als mislukt, wat leidde tot de enige keuze door hem te vermoorden en Rome te redden. Op de dag van de moord kregen Cassius en Brutus de rol om Caesar uit te stellen voordat ze het plan konden uitvoeren. Na het verslaan van Lucius keert Aya terug naar Brutus en zet het plan voort. Ze levert de laatste steek aan Caesar, gevolgd door Cassius en de Liberatores, wat resulteert in de dood van Caesar in de hand van Brutus.

Net als bij Brutus is ook Cassius gebaseerd op historische figuren. De historische lijn tussen het spel en de realiteit is bijna hetzelfde, vooral in het moordplan van Julius Caesar.

Cleopatra

Cleopatra, het bekende karakter van de Assassin's Creed Origins, is Farao van Egypte in de oudheid. Ze erfde de troon na de dood van zijn vader en trouwde met haar jongere broer op basis van Egyptische gewoonte. Daarna werd ze verbannen door haar eigen echtgenoot, omdat het complot was bedacht door de Orde van de Ouden. Na zich neerslachtig te voelen, besluit Cleopatra de Orde te elimineren met de hulp van Aya en Bayek, evenals haar vertrouwde volgeling, Apollodorus. Het plan was succesvol en Cleopatra nam opnieuw de troon.

Meteen daarna sloot hij een bondgenootschap met Julius Caesar en nodigde haar uit om lid te worden van de Orde van de Oude. Met een gevoel van verraad jaagde Aya vervolgens op Cleopatra naar het land Rome en besluit hem te vermoorden. Uit respect omdat ze Aya's voormalige werkgever was, stond Cleopatra toen toe terug te varen naar Alexandrië, om opnieuw door Aya te worden vermoord.

In werkelijkheid is Cleopatra het koningin Ptolemeïsche koninkrijk van Egypte en de afstammeling van Ptolemaeus 1 Soter, de metgezel van Alexander de Grote. De erfenis van Cleopatra is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven in de vorm van kunst, sculpturen, schilderijen, Romeinse munten en reliëfs.

Julius Caesar

Het bekende historische personage aangepast als een personage uit de creed-oorsprong van de moordenaar.

Is de hoofdrolspeler van Assassin's Creed Origins en tevens lid van de Order of the Ancients. Het was de tijd dat Caesar werd geconfronteerd met Ptolemaeus in de hoop een bondgenoot te worden, maar onderbroken door Cleopatra. Ze biedt Caesar een huwelijk met haar aan, maar slaagde daarin uiteindelijk. Ptolemaeus wordt kwaad en besluit de stad te belegeren, maar beiden kunnen ontsnappen met de hulp van Bayek en Aya. Na de oorlog benoemt Caesar met hulp van de Orde Cleopatra als de enige farao van Egypte. Het maakt zowel Aya als Bayek boos en ze voelden zich verraden. Caesar werd vervolgens vermoord door Aya terug in Rome samen met Brutus, Cassius en de Liberatores.

Julius Caesar is een bekende naam onder historici. Hij was degene die de stad Florence stichtte en stond bekend als Rome's dictator voor het leven. Tijdens zijn dictatuur werd Caesar gehaat door veel mensen en politici. Het eindigt dan in de moord op hem door Brutus, Cassius en de andere senaten die zichzelf de Liberatores noemen. Hij stierf toen in de Ides van maart, met 23 steken door de 23 politici.

Wat mij zo interesseert bij het maken van dit artikel, is de juistheid van de geschiedenis en het verhaal dat je tussen elkaar kunt vertellen. Ik bedoel, Aya en Bayek kunnen fictieve Assassin's Creed Origins-personages zijn. Maar de anderen zijn zeker echt. Neem het voorbeeld van Brutus en Cassius. Ook al zijn ze geen echte leden van de Hidden Ones, de moord die ze op Julius Caesar hebben gepleegd, stond duidelijk in het geschiedenisboek. Het zijn de essentiële elementen die het spel Assassin's Creed Origins zo interessant maken om te spelen, vooral voor liefhebbers van geschiedenis. Zoals ikzelf. Vergeet in ieder geval niet naar hartenlust van het spel te genieten!

Andere Games