Hoe was het artikel?

1695272cookie-checkHet laatste pad voor Ghost of Tsushima - zal het de laatste zijn?
wekelijkse Recap
18 april 2022

Het laatste pad voor Ghost of Tsushima - zal het de laatste zijn?

Ghost of Tsushima is zeker een bekend spel. Sinds de eerste release twee jaar geleden heeft het spel een positieve reactie gekregen van veel spelers, ook al krijgt het binnenkort een eigen film! 

Het laatste pad voor Ghost of Tsushima

Direct na de twee jaar van release sinds juli 2020 en de Director's Cut-versie in 2021, bracht Sucker Punch Production de Patch 2.18 uit voor zowel Ghosts of Tsushima Legends als de Director's Cut. Twitter van de Sucker Punch Production zei dat de patch bedoeld is om de bug op te lossen die verhinderde dat sommige spelers de Hidden Hearts verdienden, de Save Import-knop toe te voegen aan de Ps4's Legend stand-alone builds, en enkele aanpassingen van items, en meer. 

Twitter's aankondiging:

Met alle details die op de PlayStation-website worden genoemd, verscheen er droevig nieuws onderaan alle patchlijsten. Als een held die niet aan de dood kan ontsnappen nadat hij de demonenheer heeft verslagen en eindelijk nieuws naar zijn kameraad heeft gestuurd over het definitieve oordeel van zijn reis. 

Het detail over de laatste patch is te zien op de PlayStation's patch-notitie hier.

Sucker Punch Production zei dat ze op dit moment niet actief aan extra patches werken, maar de feedback zullen blijven volgen. Ze zeiden zelfs "DANK U" met een groot hoofdletter om hun dankbaarheid te tonen voor de community en spelers die het spel ondersteunen en spelen. 

Zeker, het maakte me verdrietig. Ik kan niet meer op F drukken omdat de knop kapot is omdat ik er al zo vaak op heb gedrukt. 

De geest van Tsushima

De Geest van Tsushima is een Action-Adventure game uitgebracht door Sucker Punch Production in juli 2020 voor PlayStation 4. Aangezien de game is uitgegeven door Sony Interactive Entertainment, kan de game worden beschouwd als een exclusieve PlayStation-game naast de Uncharted Series en Ratched & Clank. 

Het verhaal van het spel concentreerde zich op een protagonist genaamd Jin Sakai, een Samurai-krijger en het hoofd van de Sakai-clan, hoewel hij de enige is die nog in leven is. Hij nam de tijd voor de invasie van Mongol op het eiland Tsushima in 1274. Jin realiseerde zich dat hij de Mongoolse vloot niet kan verslaan, ging op reis om meer bondgenoten te rekruteren en leerde nieuwe tactieken om Tsushima, zijn geliefde thuis, te bestrijden en terug te nemen. 

Zo gelijkaardig als de Assassin's Creed Franchise, the Ghost of Tsushima volgt de geschiedenis als de basis, maar voegde een element van fictie toe om het interessanter te maken. Dat gezegd hebbende, is het waar dat de Mongoolse vloot de invasie van het eiland Tsushima begon - dat is het ware verhaal hier, maar de rest is fictie, inclusief Jin Sakai en de rest van de personages. Hoe dan ook, het spel is leuk om te spelen

Ghost of Tsushima - The Director's Cut

Een jaar na de eerste release van Ghost of Tsushima, bracht sucker Punch Production vervolgens de volgende versie van het spel uit, genaamd Ghost of Tsushima Director's Cut. 

Bevat de oude game die is uitgebracht voor PlayStation4 met een kleine update voor de next-gen PlayStation5-console, met nieuwe extra content om de game-ervaring leuker te maken dan voorheen, ook al is de eerste game al helemaal leuk. 

The Director Cut nieuwe content, waaronder zoveel nieuwe toevoegingen, waaronder de nieuwe skin van Jin, een nieuwe co-op multiplayer-legendenmodus, Digital Mini Artbook en Director's Commentary. Maar wat belangrijker is, is het nieuwe eiland genaamd Iki-eiland, wat ook een nieuwe reis betekent.

De nieuwe film voor de toekomst

Met het succes van de nieuwe game is er nieuws geweest dat de Ghost of Tsushima-filmaanpassing in ontwikkeling is en dit is ook bevestigd op Sucker Punch Production's Twitter. Volgens hun Twitter, wordt het scenario geschreven door Takahashi Doscher, bekend van zijn speelfilm Only. John Wick's regisseur Chad Stahelski wees ook op hulp bij het regisseren van de film. 

Andere wekelijkse samenvatting