Hoe was het artikel?

1694453cookie-checkVideogamepersonages gebaseerd op beroemdheden
Spellen
8 april 2022

Videogamepersonages gebaseerd op beroemdheden

Moderne beroemdheden herken je tegenwoordig gemakkelijk in populaire video en online spel karakters.
Sommigen van hen dienden als inspiratie voor ontwikkelaars, en anderen hadden een officieel contract om te worden
te zien in de nieuwe release van een videogame. Het is altijd leuk om op beroemdheden gebaseerde personages te zien, en
hier zijn de meest populaire.

Orlando Bloom. Koning van Avalon

koning van avlon orlando bloei

Deze beroemde middeleeuwse mobiele strategie bracht in maart een nieuw paar helden uit. Een mannelijk personage,
Orlando the Nightshade, wordt vertegenwoordigd door de beroemde Hollywood-acteur Orlando Bloom. De acteur was
geïnspireerd door dit spel van avontuur en overlevering en voelde me vereerd om een ​​personage te krijgen dat op hem leek. Jij
u hoeft uw niet te upgraden Spel Karma om dit nieuwe personage je te laten helpen bij het bestrijden van het kwaad
troepen van Morgana.

Sir Sean Connery. MediEvil

SSC

Een kronkelende draak met een bekend opmerkelijk Schots accent is een avatar van Sean Connery in dit spel. Connery bood zijn stem aan voor de filmdraak in de productie van Dragonheart in 1996. De MediEvil videogame werd twee jaar later gepresenteerd en beide drakenpersonages zien er ongeveer hetzelfde uit.

Helena Bonham Carter. League of Legends

HBC

De game-ontwikkelaars van League of Legends introduceerden een totaal gestoord vrouwelijk personage genaamd Jinx, dat Helena Bonham Carter herinnert. Het personage heeft een supergroot arsenaal en uitgebreide technische expertise, en ze is dol op het verslaan van ravage. Deze twee dames delen hetzelfde opvliegendheid en onvoorspelbaar gedrag.

Rivier Phoenix. Final Fantasy 8

RP

Squall Leonheart is een nieuw personage in de Final Fantasy 8e editie. De ontwerper van het gamekarakter was zeker geïnspireerd door het uiterlijk van River Phoenix, en Squall ziet er nogal jongensachtig uit. Deze jonge dame heeft ook een gewelddadig humeur.

Jean Claude Van Damme. Mortal Kombat

Het personage van Johnny Cage in Mortal Kombat is afkomstig uit de uitstekende vechtfilm Bloodsport. Toch ziet het gamekarakter er niet zo aantrekkelijk uit als Johnny Cage in de film. Maar we moeten bedenken dat de game-ontwikkeling veel is veranderd sinds de originele Mortal Kombat werd uitgebracht.

Kit Harington. Plicht

sneeuw

Kit Harington presenteerde schurk Salen Kotch in de videogame Call of Duty: Infinite Warfare. Hij was verheugd om zich bij de ruimtewereld aan te sluiten, omdat hij altijd bang was voor alles wat met ruimteavonturen te maken had. Het was zijn persoonlijke manier om tegen zijn innerlijke draken te vechten en de eerste rol van de belangrijkste antagonist in een spel.

Norman Reedus. Death Stranding

Norman Reedus

Norman Reedus werd enorm populair na de tv-serie The Walking Dead en hij is geen onbekende in videogames. Eerst werd hij opgemerkt in PT in 2014. In 2019 werd zijn verschijning aangeboden aan het personage Sam in Death Stranding, en het bleek opnieuw succesvol te zijn. Reedus speelt geen videogames, maar hij weet ze zo populair te maken. Sam woont in de post-apocalyptische VS en werkt als koerier die gescheiden gemeenschappen in het hele land verenigt.

Keanu Reeves. Cyberpunk 2077

cyberpunk 2077 keanu reeves

Keanu Reeves is geen actief personage in deze videogame. Hij herschept het onvergetelijke karakter van veteraan en rockmuzikant Johnny Silverhand, maar toegewijde gamers kunnen de ontwikkeling van zijn karakter niet beïnvloeden.

Andere Games