Hoe was het artikel?

1530321cookie-checkBeste Hitman 2-cheats Schakel God-modus in, schakel AI uit, Stealth-modus
Nieuws
13 november 2018
2.1 min gelezen

Beste Hitman 2-cheats Schakel God-modus in, schakel AI uit, Stealth-modus

Met IO Interactive en Warner Bros. Interactieve Entertainment's Hitman 2 uit voor de pc, PS4 en Xbox One, duiken gamers opnieuw in de sandbox-achtige kaarten met Agent 47 terwijl hij probeert samen te werken met de ICA om de overkoepelende plot met Providence en de schaduwclient te ontdekken. Voor gamers die niet zo enthousiast zijn over het spelen volgens de regels, zijn er enkele Hitman 2 Cheats-trainers beschikbaar om de gameplay-ervaring minder... stressvol te maken.

De eerste trainer is vanaf het begin beschikbaar WeMod.com.

U kunt de trainer gratis downloaden. Het bevat de volgende Hitman 2-cheats:

Ongelimiteerde gezondheid

Ghost Mode

One-Hit Kills

Schakel AI Guns uit

Ongelimiteerde ammunitie

De Ghost-modus maakt je in wezen onzichtbaar voor de AI, zodat je geen schade oploopt, noch wordt opgemerkt door een van hen. Dit is essentieel voor mensen die alleen maar de kaart willen verkennen en gebieden verkennen.

Eigenlijk wou ik dat ze een modus hadden zoals deze, waarbij je gewoon rond het hert wandelt op basis van de informatie die je ontvangt, zodat je kunt zien waar alles is en een onechte lay-out krijgt van waar de vijandelijke posities kunnen zijn, een beetje zoals in het oude Rainbow Six spellen waarin je je strategieën en teambewegingen kunt instellen voordat je je tactiek daadwerkelijk uitvoert.

Hitman 2- Blanco cheque

Er is nog een tweede cheat trainer beschikbaar Megadev.info.

De trainer heeft de volgende Hitman 2 Cheats:

geen reload

God modus

AI slapen

Stealth / onzichtbaar

Dus de slaap-AI-modus heeft alleen invloed op de vijandelijke AI op het podium, waardoor ze allemaal omvallen en gaan slapen, wat betekent dat je er gewoon doorheen kunt wallen, zonder je zorgen te hoeven maken over dodelijke of vijandige confrontaties met hen.

De Megadev-trainer heeft echter maar één gratis cheat beschikbaar en dat is de cheat zonder herladen. De andere Hitman 2-cheats zijn premium.

Last but not least is de premium trainer die je kunt downloaden van over op Cheat Happens.

De trainer bevat de volgende opties:

God Mode

Ongelimiteerde ammunitie

geen Reload

Onzichtbare / uitschakelen AI

Geen terugslag

Je krijgt wel toegang tot een paar handige cheats, zoals de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal items te gebruiken, of je hoeft geen terugslag te doen tijdens het afvuren van wapens.

Hitman 2 is eigenlijk een behoorlijk solide spel met veel variatie en opties die beschikbaar zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een meer geëvolueerde vorm van het soort inhoud dat aanwezig was in de 2016-reboot.

Hitman 2 is op de Steam Store voor pc, of fysiek of digitaal voor de PS4 en Xbox One.

Ander nieuws