Hoe was het artikel?

1626961cookie-checkDe zesde personages die Samurai-game Ghost Of Tsushima Director's Cut spannend maken
Features
30 augustus 2021

De zesde personages die Samurai-game Ghost Of Tsushima Director's Cut spannend maken

Benieuwd wie de personages zijn die het Samurai-spel, Ghost of Tsushima, ook laten verschijnen in Ghost of Tsushima Director's Cut? Hier is de discussie!

Jullie allemaal als fans van de Samurai-spelgenre zal zeker de open-wereld game van Sucker Punch studio met de titel Ghost of Tsushima leuk vinden. Na het succes van de release van de game, die in 2020 door veel mensen werd gespeeld, werd 20 augustus 2021 de dag voor de release van de verbeterde versie van de game getiteld Ghost of Tsushima Director's Cut.

Waarin verschilt Ghost of Tsushima Director's Cut van zijn voorganger Ghost of Tsushima? De nieuwste versie van deze Samurai-game presenteert een nieuw eiland dat kan worden verkend, genaamd Iki Island, met extra verhalen en missies die steeds spannender en uitdagender worden. Benieuwd wie de personages zijn die ervoor zorgen dat het Samurai-spel, Ghost of Tsushima, ook voorkomt in Ghost of Tsushima Director's Cut? Hier is de discussie!

Ghost Of Tsushima Director's Cut - Personages

1. Jin Sakai

obshlDvr8mVUFOP7ThPuiERp2SgGcQ0 4Hm6GsiOgao1Y3M2C0ZJqFte WGaWfxkFpOVEm5eT5x8sVKhz8yrp62mC2rGda4yVFp9HtQomOGhcy 4L6YVXEn2zp8Izg=s0

Jin Sakai is de hoofdpersoon van het spel Samurai Ghost of Tsushima. Opgegroeid als een samoerai, was Jin standvastig, stil en hield hij altijd zijn hoofd koel. Jin heeft geleerd zijn emoties onder controle te houden, maar wordt zelden boos of verheft zijn stem. Gedurende het spel blijkt hij aardig, hoffelijk, sympathiek te zijn voor de inwoners van Tsushima en toont hij altijd waardering voor degenen die hem helpen.

Hij is een nederige samoerai, die nauwelijks enige vorm van arrogantie vertoont, hoewel hij respect eist voor zijn status als samoerai. Hij is soms ook erg grappig, vaak in de vorm van scherpe opmerkingen.

Jin hield zich aanvankelijk aan de erecode van de samoerai zoals Lord Shimura deed, maar raakte erg gedesillusioneerd nadat de samoerai zwaar werd geslagen op Komoda Beach en bijna stierf door toedoen van Khotun Khan in Kaneda Castle. Jin realiseerde zich dat de Mongolen profiteerden van de zwakte van de samoerai-erecode tegen Tsushima en koos ervoor om pragmatische methoden tegen de Mongolen toe te passen.

2. Heer Shimura

uKr0BT1r9Jve9AGd4siS14KAK9RdVpLnwezYBlm86AlJpFOryg07O7K aV9OoQurmjpVD l4zVSZN5MRbXgJlJRXnPS zBevToWy3OuVq8U5v5ycQZmR

Lord Shimura is de tritagonist van het spel Samurai Ghost of Tsushima. Hij is Jito of de heerser van Tsushima die werd aangesteld door de Shogun die Japan leidde. Hij is ook de oom van moederszijde van Jin Sakai. Nadat de vader van Jin stierf, vervolgde Shimura zijn training voor Jin op het pad van een samoerai.

Lord Shimura is een fervent verdediger van de traditionele samoerai-code van eer, moed en loyaliteit. In eerste instantie lijkt hij een wijze, zorgzame en respectabele man die zich strikt aan de samoerai-code houdt, maar naarmate de tijd verstrijkt, worden meer van Lord Shimura's negatieve eigenschappen getoond.

Shimura had opvattingen die indruisten tegen de overtuigingen waar hij altijd over sprak, waardoor hij een hypocriet was. Omdat hij erop stond dat de samoerai een voorbeeld van eer en moed zou moeten zijn voor het gewone volk, toonde Shimura zich stijlvol en beschouwde gewone soldaten als iets dat moest worden opgeofferd en erkende alleen de daden van samoerai of een hogere kastemaatschappij. Hij vervloekt Yuna voor haar verleden als dief en toont geen dankbaarheid jegens haar voor het redden van Jin, haar neef, na de mislukte slag bij Komoda Beach.

3. Khotun Khan

8KBmJ20BeQaAvFIH j9N AGRihnchgutZULI7Sku93GdZ1Vfyog XB4hvw2x8ZbCoxBJZuD8mTLX17Q5JsoyHG289bMYtKOTuNQu

Khotun Khan is de belangrijkste antagonist van het Samurai Ghost of Tsushima-spel. Hij was de sluwe en meedogenloze leider van de troepen van het Mongoolse rijk die Tsushima aanvielen op bevel van zijn neef Khagan Kublai Khan.

Khotun Khan bleek zeer gevreesd te zijn door zijn vijanden en zeer gerespecteerd door zijn troepen. Zijn gezag onder zijn mannen was onbetwistbaar en ze waren bereid elke tactiek te gebruiken om Khans vijanden te verslaan. Zijn meedogenloosheid en gebrek aan eer werden getoond toen hij een wijnglas en fakkel gebruikte om Lord Adachi te verbranden nadat hij hem had uitgedaagd tot een duel. Hij was ook meer dan bereid om bruut geweld te gebruiken tegen burgers, waaronder gewapende monniken.

Ondanks zijn meedogenloosheid blijkt Khan medelevend te zijn, als dat zijn doel dient. Hij was bereid vergeving te schenken aan degenen die het opgaven en voor hem vochten. Meestal maakt hij misbruik van mensen die zich in wanhopige situaties bevinden, zoals wanneer Ryuzo en zijn mannen verhongeren en hun strijd verliezen. Hij gebruikt deze "verdeel en heers"-strategie om zijn vijanden tegen elkaar op te zetten, waardoor zijn veroveringen gemakkelijker worden. Naar eigen zeggen wist hij 'welke dorpen hij moest temmen en welke dorpen hij moest platbranden'.

4. Yuna

8EX

Yuna is de deuteragonist van het Samurai Ghost of Tsushima-spel. Yuna, een ervaren dief en eilandbewoner, helpt Jin Sakai bij het bestrijden van de Mongoolse troepen op Tsushima.

Gehard door haar moeilijke en traumatische verleden, is Yuna een slimme vrouw en kan ze soms wreed zijn, maar is eigenlijk een heel liefdevol persoon. Deze trouwe vrouw is degene die Jin Sakai helpt die de slag bij Komodo Beach heeft verloren.

5. Kenji

qaH4qb9r7GCLjNQDgr J7GZIgenMEPLBdGpKVhWCT52rFuFsCCTcVj71d2fZ4OEdajjFZngVnWZh3ziqXGMPizsjvhTVVrFvKQkHCo3pfd580jSEavvUEvsrYuuynQ=s0

Kenji is een Tsushima-boer in dit Samurai Ghost of Tsushima-spel. Hij is een sake-verkoper en oplichter die vaak in de problemen komt die hij vaak oplost door andere problemen te creëren die andere mensen moeten helpen oplossen. Hij werd de metgezel van Jin Sakai tijdens zijn ontsnappingsmissie in de door Mongolen bezette Azamo Bay en is sindsdien de kern van het Jin-krijgersnetwerk tegen het Khotun Khan-leger.

Kenji gedraagt ​​zich vaak nonchalant maar achterdochtig. Hij deed alsof hij optimistisch was als hij iemand anders moest overtuigen om mee te doen aan een van zijn plannen. Hij probeerde een situatie te vertellen die veel lichter en minder gevaarlijk was dan wat er werkelijk gebeurde.

6. Lady Masako

Fly0wLAPWKsX2oxyqXzsmcQsQGNMAtEvqS2u79W M4zC A8AehTuO0sMuf7IvRub POa5x8zXsBjVJleqkrX12ihYfs3mxJ30EDkwUNoyQmKslUMjw rGdXMs1 QEw=s0

Lady Masako Adachi is de bondgenoot van Jin Sakai in dit Samurai Ghost of Tsushima-spel en de enige overlevende van de Adachi-clan. Masako Adachi is een wijze, medelevende en vriendelijke vrouw, met een kalme houding die elke samoerai te boven gaat. Veel van zijn eigenschappen werden echter onderdrukt door verdriet en woede na het gruwelijke bloedbad van zijn hele clan en familie.

Masako doodt snel de mensen die betrokken zijn bij de moord op haar familie. Hij doodde zelfs mensen die trots zijn daden bekenden op een manier die niet past bij een samoerai. Monnik Junshin werd bijna het slachtoffer van Masako's woede, maar overleefde alleen omdat Jin Sakai hem in een duel kon afweren totdat hij tot bezinning kwam.

Welnu, dat is de bespreking van 6 personages die ervoor zorgen dat het Samurai-spel, Ghost of Tsushima, ook verschijnt in Ghost of Tsushima Director's Cut. Wie vind jij het coolste personage in dit spel? Kun je het in de opmerkingenkolom schrijven?

Andere mogelijkheden