Hoe was het artikel?

1431340cookie-checkHitman aflevering 6: Hokkaido walkthrough
Nieuws
2016/11

Hitman aflevering 6: Hokkaido walkthrough

IO Interactive heeft de nieuwste aflevering uitgebracht voor Hitman op de Xbox One, PS4 en pc, wat toevallig ook de laatste aflevering van het seizoen is, Episode 6: Hokkaido. Het speelt zich af in een chique, luxe, hightech resort in Hokkaido, Japan. Als je geïnteresseerd bent in hoe je de 'Situs Invertus'-missie kunt voltooien en wat hulp nodig hebt bij het vinden van de neurochip, of als je de operatiekamer wilt betreden zonder alle alarmen af ​​te laten gaan, zijn er een paar video-walkthroughs om je te helpen.

YouTuber Middenspanning01 heeft een walkthrough van aflevering 6, "Situs Invertus". Je kunt de onderstaande video bekijken, waarin hij zowel Yuki Yamizaki als Erich Soders uitschakelt.

Hij gaat naar buiten en glijdt door de pijp het open raam in om de neurochip te pakken. Je moet naar de badkamer gaan en een vermomming pakken. Ga verder naar de keuken en je moet wachten op de timing om een ​​kok te doden en de vermomming van een kok te krijgen.

Centerstrain01 richt zich op de giftige vissterfte, waarvoor de fugu-vis moet worden ingezet. Je moet het snijmes pakken en je vervolgens in de vriezer verstoppen, de kok doden, het lichaam in de vriezer verstoppen en doorgaan met het fuselen van de vis en het voorbereiden van de sushi om vergiftigd te worden.

Ga naar boven en steek de gang over naar het herentoilet. Er is een man in een roodoranje gewaad, Jason Portman, dat is een kans om te doden. Het gezicht van de man is verbonden. Onderwerp hem gewoon en stop hem in de kast.

Om de sushi te doden ga je achter de toonbank van de kok in de lounge staan ​​en heb je de mogelijkheid om de vergiftigde sushi te bereiden en aan Yuki te serveren.

Hitman Episode 6

Ga terug naar de badkamer waar je het lichaam van Jason Portman hebt gevuld. Pak zijn kleren, trek de vermomming aan en volg de dokter naar de operatiekamer, waar je dicht bij Erich Soders kunt komen.

Onderwerp de chirurg en neem zijn kleren af. Hiermee kun je kleding naar Soders brengen.

Ga naar beneden via de gangen die naar het trappenhuis leiden. Vermijd de bewakers en de liften, zodat je niet opgemerkt wordt.

Als je de geheime operatiekamer binnensluipt, kun je de twee chirurgen afleiden door een voorwerp te gooien en vervolgens naar de volgende kamer te gaan.

Je kunt de medicijnen verhogen waar de andere twee chirurgen zijn, door de neurochip te gebruiken die je uit het compartiment in de kamer hebt gepakt. Hierdoor loopt een van de chirurgen met het hart de beveiligde kamer binnen en lopen twee van de bewakers de beveiligde kamer uit.

Je kunt de chirurg onderwerpen als hij de kamer binnengaat met het hightech hart, en je kunt de chirurg onderwerpen en dan het hart vernietigen.

Als alternatief zijn er een paar alternatieve methoden om zowel Yuki als Soders uit te schakelen. YouTuber RabidRetrospectGames biedt een snelle walkthrough van 24 minuten die laat zien hoe je binnen kunt komen, de moorden kunt plegen en eruit kunt komen als Agent 47.

Je kunt naar een alternatieve kamer gaan terwijl een andere persoon de hoek omgaat. Er is een man met een cowboyhoed die zijn kamer verlaat en jij kunt naar binnen gaan en zijn cowboyhoed pakken. Je kunt zowel de piccolo als de toiletbediende uitschakelen en ze in het hokje verstoppen.

Hierdoor kun je je wat gemakkelijker op de bovenverdieping verplaatsen en krijg je toegang tot een pistool. Je kunt ook de vermomming van Jason Portman overnemen (wat een leuk spel lijkt op Jason Statham).

Portman zal een gesprek aan de telefoon hebben met Stacey en terwijl je de hoek omloopt, kun je zijn vermomming pakken door hem te onderwerpen. De openbare aankondiging zal Jason Portman naar de dokterspraktijk roepen en u kunt haar volgen naar het beveiligde deel van de faciliteit.

U kunt dan het proces doorlopen waarbij de chirurg het verband verwijdert, hem knock-out slaat en zijn outfit als vermomming aanneemt. Je kunt ook gewoon naar het trappenhuis gaan en naar het mortuarium gaan waar Soders is.

Je kunt de cowboyhoed gebruiken om hem naar een van de chirurgen in het mortuarium te gooien en vervolgens de andere dokter eruit te slaan.

Ga met het hart de beveiligde kamer binnen en je kunt het pistool gebruiken om de bewakers neer te schieten en te doden, of je kunt de bewakers kapot slaan totdat ze onderworpen zijn. Ga de beveiligingskamer binnen om al het videobewijs dat ze van Agent 47 hebben te vernietigen. Gebruik vervolgens de uitrusting van de bewaker om het mortuarium te verlaten.

Je kunt de garage ingaan en een moersleutel pakken, dan het trappenhuis opgaan en de gang in gaan als de kust veilig is.

Als je geen argwaan wilt wekken, kun je zo snel mogelijk Yamazaki's kamer binnengaan en dan het pakje sigaretten van de toonbank pakken (doe dit terwijl je nog steeds verkleed als bewaker bent). Ga het balkon op en onderwerp beide bewakers stilletjes. Plaats het pakje sigaretten op de stoel en knip vervolgens de slang door zodat het gas uit de lantaarnpaal begint te komen.

Je kunt wachten tot Yuki het balkon op gaat en terwijl ze begint te roken terwijl het gas uit de lamp lekt, wacht je gewoon tot ze langs de lamp loopt en ze zal opblazen en van het balkon af gaan.

Beide doelwitten worden gedood en je kunt dan naar een uitgang gaan om het level te voltooien.

Ander nieuws