Hoe was het artikel?

1493300cookie-checkGhost Of Tsushima was de best verkochte game van juli in de VS.
Nieuws
16 augustus 2020

Ghost Of Tsushima was de best verkochte game van juli in de VS.

De Amerikaanse NPD Group heeft zijn grafiek voor juli gepubliceerd met betrekking tot videogames en verkoop. Met dat gezegd, Sony en Sucker Punch Productions ' Geest van Tsushima staat bovenaan de lijst, wat betekent dat het vanaf juli van dit jaar het best verkochte spel in de VS was.

Ten eerste houdt de US NPD Group alleen fysieke verkopen bij detailhandelaren bij, waar het bedrijf soms digitale gegevens ontvangt van uitgevers / ontwikkelaars, maar dit is niet altijd het geval bij andere bedrijven.

Nintendo en Activision Blizzard bieden bijvoorbeeld geen digitale nummers voor al hun spullen (dit geldt ook voor digitale verkoop via de eerste partij en battle.net). Bovendien worden microtransacties, abonnementen of zaken die geen verband houden met de daadwerkelijke verkoop van games niet meegeteld.

Over die opmerking bevestigde Take-Two op de website gamesindustry.biz het had zijn digitale verkoopgegevens voor juli niet aan de Amerikaanse NPD Group verstrekt.

Hoe dan ook, de nieuwe lijst via npd.com zit hieronder te tonen Geest van Tsushima op de eerste plaats gevolgd door de beruchte Call of Duty: Modern Warfare en Paper Mario: The Origami King:

Vorige week Deze week Spellen
Nieuw 1 Geest van Tsushima
2 2 Call of Duty: Modern Warfare
Nieuw 3 Paper Mario: The Origami King *
1 4 De laatste van ons: deel 2
3 5 Animal Crossing: New Horizons *
5 6 Ring Fit Adventure
4 7 Mortal Kombat 11
6 8 Mario Kart 8: Deluxe *
8 9 Super Smash Bros. Ultimate *
Nieuw 10 Sword Art Online: Alicization Lycoris

Zoals altijd staat het eerste cijfer voor de plaatsing van vorige week. Het tweede nummer dient als plaatsing voor deze week, terwijl "Nieuw" staat voor een nieuw item op de bovenstaande lijst. Hoewel het er niet is, betekent "Re-entry" een titel die is teruggekeerd in de top tien, en het sterretje (*) betekent dat digitale verkopen in de Nintendo eShop niet zijn inbegrepen.

Interessant is dat in één maand De laatste van ons: deel 2 zakte van de top naar de vierde plaats. Op de UK sales chart staat het spel niet meer in de top tien, waardoor de interesse in het spel snel slinkt.

Helaas lijken Amerikaanse bezoekers het vechtspel leuk te vinden dat zich identificeert als Mortal Kombat 11, maar in tegenstelling daarmee lijkt het erop dat het spel het niet zo goed doet, aangezien het in 30 dagen van de vierde naar de zevende plaats is gezakt.

Ten slotte zal de Amerikaanse NPD Group zijn augustusnummers op 14 september 2020 vrijgeven.

Ander nieuws