Hoe was het artikel?

1495020cookie-checkZal Cyberpunk 2077 opnieuw worden uitgesteld?
Nieuws
16 november 2020

Zal Cyberpunk 2077 opnieuw worden uitgesteld?

Inmiddels heb je ongetwijfeld de laatste geruchten gehoord van Reset Era en Twitter dat Cyberpunk 2077 zal niet in 2020 worden gelanceerd, maar in plaats daarvan zal de lanceringsdatum worden verschoven naar 2021. Voor degenen die graag iets willen weten over wat waarschijnlijk een bepalende ervaring in hun leven zal zijn, voor goed of slecht, dit nieuws is verwoestend, onaangenaam en waarschijnlijk vals.

Om de laatste geruchten te begrijpen, moet men begrijpen dat een deel van de media en degenen die bij hen zijn aangesloten op Reset Era willen dat het spel mislukt. Dit wil niet zeggen dat ze opzettelijk een vals gerucht hebben gecreëerd, maar het is belangrijk om te begrijpen dat ze een aanleg hebben getoond om alle negatieve informatie die ze over het spel horen te geloven, ongeacht de geldigheid ervan.

Een van de onderliggende ondersteuningen voor dit gerucht was bijvoorbeeld het eerdere "lek" van het spel dat niet in een speelbare staat verkeerde en maanden van verdere ontwikkeling zou vergen. Het probleem met dat vermeende lek is dat het helemaal niet waar was. CDPR, tijdens een investeerder Call verklaarde dat de oorzaak van de vertraging niet de algehele kwaliteit van de game was, maar dat ze moeite hadden om de game te laten werken op de huidige generatie consoles (PS4, Xbox One). Series X / S en PS5, samen met de pc-build van de game, waren volledig functioneel en klaar voor lancering.

Toen investeerders vroegen of ze een gespreide release zouden doen, weigerde het bedrijf het idee volledig. Beweren dat iedereen Cyberpunk 2077 op dezelfde dag zou krijgen. De tweede onderbouwing van het lek waar we nu op ingaan, komt van dezelfde oproep van investeerders die het vorige 'lek' corrigeerde.

Tijdens het gesprek zei Adam Kiciński: "We voelen ons - misschien niet comfortabel [grinnik], maar zelfverzekerd en zullen op de 10e worden vrijgegeven." De indruk wekken de 10th was een hoopvol doel. In werkelijkheid schetst het volledige citaat een ander beeld.

“AK: We voelen ons stevig. Zoals ik al zei, de game komt uit op de 19e en als we die 3 weken hebben, hebben we alleen maar meer veranderingen om dit en dat op te lossen - dus we voelen ons veilig. De beslissing was natuurlijk niet gemakkelijk, maar we weten ook dat de release maar één keer gebeurt. De eerste indruk is cruciaal, en op de lange termijn zal het in ons voordeel werken als we een paar dingen hebben gedaan die niet op tijd voor de 19e zouden zijn gedaan. We voelen ons - misschien niet op ons gemak [grinnik], maar zelfverzekerd en zullen op de 10e worden vrijgegeven. "

Bij nadere lezing van het interview blijkt dat AK de term 'voelen' op verschillende punten gebruikt als synoniem voor 'sterk geloof' in plaats van hoopvol optimisme. Tijdens dezelfde conferentie verklaarde AK nadrukkelijk dat ze het spel niet hoefden uit te stellen, maar ze kozen ervoor om de prestaties op de huidige generatie consoles te verbeteren.

"Zoals ik al zei - we hoeven het niet te doen, maar we zijn van mening dat het hebben van deze extra tijd ons een betere zekerheid geeft dat alles is zoals het zou moeten zijn met de game die op de 10e komt."

Wie houdt er niet van gratis? Afgezien van cynici en bepaalde economen. Onze advertentiepartners hebben ons gevraagd om u te laten zien dat u de kans heeft ontvang niet GamStop gratis spins zonder aanbetaling. Waarom zou je geld verspillen aan een loot box of geld verspillen als je gratis spins kunt krijgen?

Dus, waar is dit gerucht begonnen? Welnu, een tweet en geruchten over Reset Era beweerden dat ze van interne bronnen hadden gehoord dat het spel nog een vertraging zou vergen. Dit zijn dezelfde bronnen die beweren dat CDPR de Illuminati-achtige macht heeft om de Poolse arbeidswetten te trotseren, zodat ze onmiddellijk kunnen worden genegeerd.

Nadat deze verklaringen naar boven kwamen, begon CDPR hun banner en materiaal dat over de releasedatum sprak, te verwijderen. Voor velen bevestigde dit de geruchten, maar korte tijd later had CDPR een nieuw uithangbord met de 10 decemberth datum.

In reactie op IGN v, CDPR gaf verdere opheldering over de kwestie en verklaarde: “In de regel geven we geen commentaar op geruchten of speculatie. Maar ik zal bevestigen dat we zojuist de tijd hebben genomen om al onze activa bij te werken om de nieuwe lanceringsdatum van 10 december weer te geven. "

Gezien de geschiedenis van vertragingen, zou het verstandig zijn geweest als ze een aankondiging hadden geplaatst waarin de actualisering van activa werd beschreven. Toch is het even moeilijk voor te stellen dat een dergelijke actie brandstof zou werpen op ongegronde geruchten.

Om de vraag van de titel te beantwoorden, is het zeer onwaarschijnlijk dat de game nog een vertraging zal zien. Ik zeg dat alleen omdat ik vertraging na vertraging heb doorstaan ​​en alleen zal geloven dat het spel uit is gekomen als het in mijn console zit en ik het bewustzijn lang genoeg heb bevestigd om de ervaring geen droom te laten zijn. Voor de rest kun je de game op 10 december verwachtenth 2020.

PureVPN

Ander nieuws