Hoe was het artikel?

1629061cookie-checkFISHING CLASH: NR 1 FASCINEREND SPEL
Spellen
2 september 2021

FISHING CLASH: NR 1 FASCINEREND SPEL

Deze sportsimulatiegame, Fish Clash genaamd, werd al snel populair in de iTunes App Store en Google Play. Toen we goed keken, observeerden we het vanwege de onberispelijke creatie en ervaring, voornamelijk vanwege de competitieve multiplayer. We hebben ervoor gekozen om deze pagina te concentreren op de beoordeling van Fishing Clash en instructies, tips en technieken in het tweede gedeelte.

ONTWIKKELING EN ONTVANGST:

Vissersbotsing

Fishing Clash heeft zijn doel bereikt door prachtige landschappen te combineren met kristalhelder water en een echte sensatie te geven aan visuitrusting. Dat geeft de omgeving zogenaamd een authentieke vissport met de geneugten die de sport biedt, geniet van het tafereel, bereidt en beheert je uitrusting, en geniet in het algemeen van de achtervolging. In dat opzicht kunnen we stellen dat we in dit spel jagen nodig hebben en dat alle kenmerken van het daadwerkelijke vissen, behalve het vangen van echte, betere vissen, met succes werden geïnterpreteerd.

GAMEPLAY:

Vissersbotsing

Fishing Clash is precies wat je zou verwachten - een aanpassing van het echte vissen voor gaming op mobiele apparaten - als een sportsimulatiespel. Het kernprincipe in deze context is de clicker-mechanica, waarbij de game dobberen via het scherm simuleert. Dit bood echter andere opties, zoals combopunten, kracht en andere mechanismen. Hoewel dit het kernconcept is, kunnen spelers ook veel extra functies gebruiken, zoals de voorbereiding van hun apparaten.

Het uittrekken, nivelleren, opvangen en natuurlijk vissen zorgen voor andere essentiële kenmerken. Vis is nodig om de vis te vangen die u wenst, namelijk het gebied waar u vist. En zelfs baasvissen bestaan ​​in Fishing Clash. Boss-vissen, waar veel gamers om vragen, komen niet vaak voor. Je moet je kunstaas en jezelf waterpas stellen om toegang te krijgen tot verschillende visserijen, vooral de bekende. Vissen levert ervaring op, maar je kunt ook middelen, valuta en andere items gebruiken met je verzamelingen.

Hulpmiddelen voor game-ontwikkeling

Ten slotte zou geen enkel visspel compleet zijn en in je spel worden opgenomen zonder je vangstgewicht. Je vangt vissen die al hun gewicht en zeldzaamheid, rating, punten en geld hebben. Je bent je uitrusting aan het upgraden met het in-game geld om sterkere hengels, uitrusting, enz. te kopen. Wanneer PvP (speler versus speler) echter het belangrijkste element van de Fishing Clash is, krijgt het allemaal een geheel nieuwe, meest fascinerende noot. Bij vooraf ingestelde visserij kun je met een andere persoon vechten en deelnemen aan verschillende wedstrijden.

DOWNLOAD VISSERIJCLASH

GRAFIEK:

Vissersbotsing

Fishing Clash is een sportsimulatiespel dat zeer geavanceerd is in graphics. In het bijzonder, met de plaatsen, het platteland en de sfeer waarin je je bevindt, komen de beelden, weergaven en texturen naar voren. Het lijkt vaak zelfs op een echte strandvideo. Vismodellen zijn ook zeer complex en aantrekkelijk, wat de speler een echt gevoel van succes geeft.

TECHNISCHE COMPATIBILITEIT:

Fishing Clash is niet technologisch ondanks de hoogontwikkelde grafische engine. Omdat er op geen enkel moment veel processen plaatsvinden terwijl het landschap onveranderd blijft, zelfs na de publicatie van de game vóór 2017, kunnen de meeste smartphones deze game zonder problemen spelen. Android 4.1 en hoger of iOS 9.0 zijn nodig om te kunnen werken.

Indie-games nemen het op tegen reguliere games.

GRATIS TE SPELEN VRIENDELIJK:

Fishing Clash is gratis en spelers hebben toegang tot de exclusieve functies van de game zonder er tijd aan te besteden. Voor spelers die zich sneller willen ontwikkelen, terwijl alles mogelijk is met regulier spel, heeft het spel wel microtransacties. Hulpbronnen worden voornamelijk gebruikt op zoek naar meer ongewone vissen en de baasvissen voor kunstaas en toegang tot verschillende visserijen. Werkelijke geldpakketten kosten van $ 0.99 tot $ 99.

VONNIS:

Mobiele games voor sportsimulatie zijn met elke nieuwe naam geëvolueerd en verbeterd en zijn momenteel redelijk goed. Fishing Clash maakt gebruik van de beste conventionele principes voor mobiel werken, uitstekende grafische voorzieningen en een competitieve PvP-gameplay. Multiplayer-spellen bieden onbeperkte mogelijkheden voor herhaling, terwijl spelers erbij blijven via competitieve geesten en uitstekende sfeervertaling. En ten eerste is de realiteit dat er niet veel mobiele visspellen bestaan.

Andere Games