Hoe was het artikel?

1672381cookie-checkPath of Exile - Hoe beesten te vangen
Kenmerken
14 december 2021
3 min gelezen

Path of Exile - Hoe beesten te vangen

Het vangen van beesten kan je helpen bij het maken in Path of Exile

Terwijl je het land van Wraeclast doorkruist in Path of Exile, word je begroet door veel verschillende monsters. Sommige kunnen nuttig zijn om u te helpen meer te krijgen PoE-valuta, terwijl andere een echte test zullen zijn van de vaardigheden die je hebt geleerd. 

In Path of Exile worden deze monsters vaak beesten genoemd. De wezens die je in het wild ziet, kunnen ook worden gevangen. Daarom gaan we nader bekijken wat de speler moet doen als ze beesten willen vangen tijdens het spelen Pad van de ballingschap.

Beesten in PoE

Wanneer je je een weg baant door het spel, kun je beesten zien waaraan bestiaire mods zijn gekoppeld. Als je deze zelf wilt spotten, bekijk dan je minimap. Als er een beest is waaraan een enkele bestiary-mod is gekoppeld, wordt dit weergegeven als een geel pictogram. Er zijn ook beesten met twee bestiary-mods op de minimap. Deze worden aangegeven met een rood pictogram en hebben een hogere levenspool dan andere, en zullen ook periodiek spawnen.

Gevangen beesten 1

Vier geestbeesten zwerven ook door het land van Wraeclast. De beesten in kwestie moeten worden opgespoord via een portaalopening die naar bepaalde domeinen gaat via het bloedaltaar in Path of Exile. De reden waarom je op deze beesten zou moeten jagen, zijn de druppels die je van ze krijgt. Als je eenmaal op deze beesten hebt gejaagd, kun je unieke items als drops verwachten. Bovendien kun je ze vastleggen, zodat je Aspect-vaardigheden kunt ontwikkelen.

Jagen op beesten

Met dat stukje achtergrond over beesten in Path of Exile, laten we eens nader bekijken hoe we ze kunnen jagen en vangen voor ons eigen gewin. Dankzij wat begeleiding van Einhar Frey kun je deze beesten naar de Menagerie laten brengen. Als je dit hebt gedaan, kan het beest worden gebruikt als een offer voor het maken van een beest. 

Als je oog in oog komt te staan ​​met deze beesten, zul je zien dat Einhar verschijnt om je te helpen een net over het beest te gooien dat je probeert te vangen. Je moet het betreffende beest tot een lage gezondheid brengen om het te kunnen vangen. Als je bekend bent met andere spellen voor het vangen van beesten, dan zul je je bewust zijn van deze gemeenschappelijke eigenschap. Je kunt het bestiarium raadplegen voor een overzicht van de beesten die je tot nu toe hebt gevangen.

Als je vanaf Act 2 vordert, zie je Einhar verschijnen met bepaalde beesten. Er zullen gebieden zijn met maximaal vijf gele beesten en een of meer rode beesten. Als je de Bestiary League al hebt gespeeld, zul je merken dat dit echt anders is. De manier waarop het werk van de monteur is veranderd bij het vangen van beesten. 

Om Einhar naar het gebied te laten komen waar je helpt bij het jagen, moet je de gezondheid van een beest onder de 50% hebben. Zodra je dit hebt gedaan, zal Einhar verschijnen en het net gooien naar het beest dat zijn gezondheid onder de 50% heeft. Nadat je het beest hebt gevangen, wordt het in de menagerieën van de spelers in je groep geplaatst. 

Er is nog een gebied waar je beesten kunt doden en ze toch aan je menagerie kunt toevoegen. Door naar de Azurite Mine te reizen, vind je een beest-knooppunt waar je beesten kunt doden en ze nog steeds kunt toevoegen als ze eenmaal zijn gedood.

Wat is Beastcrafting?

Knutselen in het algemeen kan behoorlijk moeilijk zijn om je hoofd erbij te houden. De game zit al vol met aspecten die steile leercurves hebben. Naast het uitzoeken wat het beste is om een ​​PoE-orb aan uit te geven, en aan welke competitie je moet deelnemen, is crafting een ander onderdeel van PoE waar je even aan moet wennen.

beesten maken

Beastcrafting is ondertussen een kenmerk van het spel waarbij je door beesten moet knutselen die zijn geofferd bij het bloedaltaar. Dit is te vinden in de menagerie en vereist het offer van vier beesten om te werken. De vier geselecteerde beesten worden dan om je heen losgelaten en je moet ze doden om het ritueel te voltooien. 

Een andere hint als je nieuw bent in het spel, is om ervoor te zorgen dat je uitcheckt PoE-handel. Dit is een geweldige bron die u kunt gebruiken om niet alleen items te kopen waarnaar u op zoek bent, maar ook om items te verkopen die u niet wilt.

Heb je geprobeerd beesten in PoE te vangen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Andere mogelijkheden