Hoe was het artikel?

1893570cookie-checkTem je Lox in Valheim - Eenvoudige gids
Spellen
2024/04

Tem je Lox in Valheim - Eenvoudige gids

Om een ​​lox in Valheim te temmen, moet je deze stappen volgen:

  1. Maak een pen klaar: Om de lox in bedwang te houden, moet je een stenen pen bouwen of een kuil graven. Het hok moet gemaakt zijn van muren van steen of aarde, met een opening van één muur breed om de lox naar binnen te lokken. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte voor jezelf overlaat om voedsel in het hok te gooien.
  2. Lok de lox: Zodra de pen klaar is, kun je er een lox in lokken met pijlen, bergbraambessen of gerst. Als alternatief kun je jezelf als aas gebruiken en de loas naar het hok leiden. Als de lox agressief wordt, kun je proberen hem te ontlopen of vanaf een afstand aanvallen met een boog.
  3. Tem de lox: Nadat de lox gevangen en gekalmeerd is, kun je hem gaan temmen door bergbraambessen, gerst of vlas in de pen te gooien. Als u uw cursor over de lox beweegt, wordt een percentage weergegeven, dat aangeeft hoe dicht het bij volledige tamheid is. Zodra de lox volledig getemd is, kun je een loxzadel maken om erop te rijden.
  4. Ras lox: Om lox te kweken, moet je twee getemde lox dicht bij elkaar verzamelen en voedsel voor ze op de grond laten liggen. Zodra ze allebei het voedsel hebben geconsumeerd en er liefdesharten verschijnen, zullen ze een lox-kalf voortbrengen.

Om een ​​lox-zadel te maken, heb je 10 leerresten, 20 linnendraad (gemaakt van vlas) en 15 zwart metaal nodig. Linnendraad wordt met behulp van een spinnewiel uit vlas gewonnen. Zodra het zadel is gemaakt, kun je het aan je werkbalk toevoegen en een getemde lox benaderen om erop te zadelen en erop te rijden. Onthoud dat Lox niet veel anders kan doen als hij eenmaal getemd is, omdat hij zich niet kan voortplanten of je metgezellen kan worden in de strijd. Ze kunnen echter een leuke metgezel zijn om u te helpen de vlakten van Valheim te doorkruisen.

Lox-gedrag en voordelen begrijpen in Valheim

Wanneer je de Het bioom van de vlakte in valheim, ontmoet je stoere wezens zoals de Lox. Deze reuzen vertonen felle agressie maar zijn ook erg nuttig. Er het beste van maken Lox-voordelen, je moet begrijpen hoe ze zich gedragen. Ze dwalen over de vlakten en staan ​​vaak bovenaan de voedselketen. Slimme spelers zullen de waarde ervan zien Lox-landbouw.

Een goede Valheim-gids zal uitleggen hoe cruciaal het is om deze beesten correct te temmen. Eenmaal getemd, wordt een Lox vanwege zijn kracht een krachtige bondgenoot in de strijd. Hij kan ook zware lasten vervoeren, waardoor het gemakkelijker wordt om grondstoffen in Valheim te verplaatsen.

Het temmen van een Lox doet meer dan alleen een sterke vechter opleveren. Het zet een proces op gang dat ertoe kan leiden Lox temmen voordelen, zoals fokken. Met de Hearth and Home-update kunnen spelers zien hoe een Lox-kalf wordt geboren als de omstandigheden goed zijn. De omgeving moet rustig zijn, zonder dak, en dichtbij andere Lox en een verzorger.

Bij het opvoeden van Lox gaat het er niet alleen om dat je ze in de buurt hebt. Het biedt ook praktische voordelen. Hun huid en vlees zijn waardevol in het spel. Ze helpen met overleven en comfort. Als u deze producten bij het knutselen gebruikt, vergroot u uw kansen om het te halen valheim.

Lox-landbouw gaat verder dan overleven en geeft spelers macht over het Plains-bioom.

Lox-opbrengst Ambachtelijke toepassingen Culinair gebruik Gamevoordelen
Lox-vlees - Koken, taarten, schotels Herstel van de gezondheid
Lox verbergen Lox Kaap, Vloerkleden - Warmte, decoratie

Door te beheersen Lox-gedrag, krijgen spelers veel voordelen. Tamed Lox zijn niet alleen sterke vechters. Ze stimuleren ook de landbouw-, handwerk- en overlevingselementen van Valheim.

Hoe Lox Valheim te temmen

Het starten van je Lox-temming-avontuur in Valheim's Plains-bioom vereist slimme planning en zorgvuldige stappen. Je moet het gedrag van de Lox en hun huis begrijpen om ze goed te kunnen temmen. Deze kennis is de sleutel tot een goede temstrategie.

Vangtechnieken voor effectief temmen

Om Lox te vangen, kun je een stenen pen of een valkuil bouwen. Een stenen pen met een sterke poort houdt Lox goed vast, vooral als je ze lokt met bergbraambessen. Een valkuil gebruikt het land om ze te verrassen. Beide manieren zijn goede tactieken in de Plains om Lox te vangen en te temmen.

Effectieve Lox-temmingstechnieken

De kunst van het voeden en binden met uw Lox

Verbinding maken met uw Lox begint met weten hoe u ze op de juiste manier voedt. Ze houden van bergbraambessen, gerst en vlas. Als ze eten wat je aanbiedt en gele harten laten zien, betekent dit dat je een band hebt. Door zachtaardig te zijn en ze regelmatig te voeren, bouwt u vertrouwen op. Zo worden deze geweldige dieren een onderdeel van je huis.

Nabijheid behouden tijdens het temmen

Weten hoe dichtbij je moet zijn om Lox te temmen is de sleutel. Blijf binnen een bereik van 64 meter om ze te temmen. Als je te ver wegloopt, stopt het temmen. Je moet dichtbij blijven. Dit laat zien hoe belangrijk het is om voorzichtig en geduldig te zijn bij het temmen in de vlakten.

Conclusie

Het temmen van een Lox in Valheim stelt zowel geduld als vaardigheid op de proef. Het beloont spelers tijdens hun overlevingsreis. Beheersen Valheim Lox-meesterschap is meer dan alleen het verzamelen van middelen. Het gaat over vreedzaam leven met mythische wezens. A succesvolle Lox-temming betekent dat je het wezen goed kent. Deze kennis verandert een eng beest in een vertrouwde vriend en helper.

Door beter te worden in het omgaan met deze majestueuze wezens, leren spelers waardevol Overlevingstips voor Valheim. Het laat zien dat voorbereid en waakzaam zijn een Lox kan veranderen van een vijand in een behulpzame bondgenoot. Dit harde werk levert veel beloningen op, zoals loxvlees als voedsel en huiden om dingen te maken. Het belangrijkste is dat het je met trots vervult. De mogelijkheid om Loxes te berijden en te fokken verandert het spel, waardoor spelers een sterke partner krijgen voor de strijd en een manier om de grote wereld van Valheim te verkennen.

Het temmen van een Lox is een bevredigende uitdaging die de avontuurlijke essentie van Valheim weergeeft. Het is indrukwekkend hoe je zo'n vaardigheid leert Lox temmen conclusie opent nieuwe wegen voor spelers en introduceert nieuwe manieren om met de gamewereld te communiceren. Deze details maken je avontuur rijker, waardoor je niet alleen kunt overleven, maar ook kunt gedijen in de Noorse landen. Voor degenen die het onder de knie hebben, is het beheersen van de machtige Lox een opmerkelijke prestatie in hun verhaal van verkenning en overwinning.

Andere Games