Front Mission Evolved Retro Review: Hot Chicks And Big Wanzers

Titel: Front Mission geëvolueerd
spelers: 1-4 (online)
Genre: Third-Person Shooter
Platformspelers: Xbox 360, PS3, PC
Ontwikkelaar: Dubbele Helix-spellen
Uitgever: square Enix
Release Date: 16 september 2010

Omdat AAA-uitgevers weigeren games voor echte gamers te maken en hebben besloten hun games te vullen met walgelijke, gedegenereerde propaganda, hebben velen van ons hun toevlucht moeten nemen tot het spelen van alleen games in onze backcatalogus. Een game die de reis naar de geschiedenisboeken van de zevende generatie zeker waard was, is Square Enix en Konami's Front Mission geëvolueerd, een third-person mech shooter voor de Xbox 360, PS3 en pc, met hot chicks en tal van grote robots om op te starten. Lees verder "Front Mission Evolved Retro Review: Hot Chicks And Big Wanzers"

Army Of Two Retro Review: Bijna beter dan de sequels

Army of Two Retro Review

Titel: Leger van twee
Genre: Third-Person Shooter
spelers: 1-2 (gesplitst scherm of online)
platforms: Xbox 360, PS3
Ontwikkelaar: EA Montreal
Uitgever: Electronic Arts
Release Date: Maart 4th, 2008

EA Montreal was niet altijd een geconvergeerde, derde-wereld-country-tier ontwikkelingsoutfit die onderdak bood aan diversiteitsaanwervingen en nutteloze games produceerde die niemand aanspreken behalve de Twitterati en geesteszieke sycophants. Er was een tijd dat Electronic Arts graag games maakte voor echte gamers, en tussen 2007 en 2013 deden ze dat min of meer. Leger van twee was een van hun experimentele titels die gedurende de late jaren een kortstondige franchise begonnen. Lees verder "Army Of Two Retro Review: bijna beter dan de sequels"

Army Of Two: The 40th Day Retro Review: A Manly Co-op Game From A Bygone Era

Army of Two 40th Day Review

Titel: Army of Two: The 40th Day
Genre: Third-Person Shooter
spelers: 1-2 (co-op online of split-screen)
platforms: Xbox 360, PS3
Ontwikkelaar: EA Montreal
Uitgever: Electronic Arts
Release Date: Januari 12th, 2010

Ze maken ze echt niet meer zo. Zoals sommigen van jullie weten, ben ik teruggegaan naar het spelen en beoordelen van oudere games, aangezien bijna elke nieuwe AAA-titel gevuld is met gepolijste degeneratie en linkse propaganda. Nu heb ik niet veel goeds te zeggen Army of Two: The 40th Day, wat een vervolg is op het uitje van 2008 van Leger van twee, Ik kan gemakkelijk zeggen dat het een met testosteron gevulde third-person shooter is die thuis zit als een fatsoenlijke (zo niet redelijk onderhoudende) Gears of War kloon die naar buiten kwam tijdens de hoogtijdagen van het monopolie van bruin en grijs palet. Lees verder "Army Of Two: The 40th Day Retro Review: A Manly Co-op Game From A Byone Era"

Brutal Legend Retro Review: The Last Original AAA Game

Brutal Legend Retro Review

Titel: Brütal Legend
Genre: Avontuur / RTS / Hack-and-Slash
platforms: PS3, Xbox 360, PC (Beoordeelde)
Ontwikkelaar: Double Fine Productions
Uitgever: Electronic Arts
Release Date: Oktober 13th, 2009

Omdat ze geen goede games meer maken in de AAA-ruimte die niet wakker zijn of vol alfabetische degeneratie zitten, heb ik mijn tijd verdiept in mijn back-catalogus van games op thuisconsoles en pc. De nieuwste game die mij aanspreekt is een game die ik oorspronkelijk negeerde toen hij uitkwam, omdat het leek alsof het marketingteam niet wist hoe hij de game moest promoten, en omdat EA niet leek te weten wat ermee te doen Brutal Legend, Ik negeerde het prompt toen het voor het eerst uitkwam. Ik kan gerust zeggen dat dat een grote fout van mijn kant was, omdat deze game boordevol testosteron zit, een badass-soundtrack, hete meiden met grote jiggly tieten en een gebrekkig maar leuk vechtsysteem. Lees verder "Brutal Legend Retro Review: The Last Original AAA Game"

Captain America Super Soldier Retro Review: een veelgevraagde held voor gaming

Captain America Super Soldier Review

Titel: Captain America: Super Soldier
Genre: Sla ze in elkaar
platforms: Xbox 360, Wii, PS3 (Beoordeeld)
Developer Next Level Games
Uitgever: Sega
Release Date: Juni 15, 2011

Zoals je weet, zijn nieuwere games allemaal gepoept, dus ik heb mijn backcatalogus doorgenomen om enkele van de titels te spelen die ik de afgelopen jaren heb gemist voordat Social Justice Warriors de hele media-industrie coöpteerde. Een van die spellen die mijn aandacht trok, was de koppeling van Next Level Games met de live-actie superheldenfilm, Captain America: First Avenger. Lees verder "Captain America Super Soldier Retro Review: een veelgevraagde held voor gaming"

Wreckfest Review: A Real Racing Game For Real Racing Fans

Wreckfest Review

Titel: Wreckfest
Genre: Racing
spelers: 1-24 (online)
platforms: PS4, Xbox One, PC (Beoordeelde)
Ontwikkelaar: Bugbear Entertainment
Uitgever: THQ Nordic
Prijs: $ 39.99
Release Date: Juni 14, 2018

Zonder veel woorden te verspillen, kan ik openlijk zeggen dat Bugbear Entertainmaint's Wreckfest is de aankoop zeker waard. Je moet het kopen als je geniet van op fysica gebaseerde racesimulators met een hoog octaangehalte. De game heeft een aantal ruwe plekken aan de randen, zoals het cursortabblad dat soms niet wordt weergegeven bij het navigeren door de menu's, of sommige menu's worden niet correct geladen, of een onregelmatig frame stottert in bepaalde delen van de ovale asfaltbaan waar het infield komt in zicht. Lees verder “Wreckfest Review: een echt racespel voor echte racefans”

Hypercharge Unboxed Review: een actiespel voor jongens zonder agenda

Hypercharged Unboxed

Titel: Hypercharge Unboxed
spelers: 1-4 (split-screen, LAN en / of online)
Genre: First-Person Shooter / Tower Defense
platforms: PC, Nintendo Switch, Xbox One
Ontwikkelaar: Digitale Cybercherries
Release Date: Januari 31st, 2020
Prijs: $ 19.99

Digital Cybercherries ' Hypercharge: Unboxed is een van de zeer zeldzame releases in [huidig ​​jaar] die zonder schaamte is ontworpen voor een specifiek publiek: jongens. Er zijn geen matriarchale berichten in het spel, geen onaangename vrouwelijke leiders die via de intercom bevelen naar je blaffen; geen lesbiennes met halfgeschoren hoofden die je lesgeven over giftige mannelijkheid; geen vrouwelijke soldaten die klagen over gelijkheid, of regenboogkleurige vlaggen die de karakteraanpassingsopties bezetten. Lees verder "Hypercharge Unboxed Review: een actiespel voor jongens zonder agenda"

7.62 Hard Life Retro Review: A Hard Knock Life

Titel: 7.62 Hard-Life
Genre: SRPG
Platform (s): PC
Ontwikkelaar: HLA Team / Apeiron
Uitgever: 1C Company
Release Date:2007 / 2015

1C Company, Apeiron en HLA Team's 7.62 is inderdaad een zwaar leven ... maar niet op de goede manier. Na bijna 165 uur met de game te hebben doorgebracht, kan ik vanaf het begin gerust zeggen dat je deze wilt overslaan. Zelfs als je wanhopig op zoek bent naar een solide Jagged Alliance kloon je zult het hier niet vinden met alle bugs, glitches, game-crashes en het opslaan van corrupties die je moet doorlopen om de eindcredits te krijgen. Lees verder "7.62 Hard Life Retro Review: een harde klap"

Verder onderzoek: twee meesters dienen, verlaten door beide

Een film die probeerde om twee meesters te dienen, maar werd door beiden in de steek gelaten

Wokeness-niveau: Geel

Voornamelijk beperkt tot de bekende lesbische scene en vroege representatieve politiek van een vrouw die de gloeilamp / elektriciteit uitvindt. Subtiel knikt naar racemixen. Lees verder 'Vooruitblik: twee meesters dienen, door beiden verlaten'

Rise Of Argonauts Retro Review: identiteitscrisis

Rise of Argonauts Review

Titel: Rise of Argonauts
Genre: Avontuur
platforms: Xbox 360, PS3, PC (Beoordeelde)
Ontwikkelaar: Vloeibaar entertainment
Uitgever: Codemasters
Release Date: December 12th, 2008

Liquid Entertainment en Codemasters ' Rise of Argonauts was een van die cash-in spellen die uitkwamen tijdens de rage van $ 60 waarbij iedereen en hun moeder dachten dat hun titel de hoge toegangsprijs waard was, zelfs als ze duidelijk de vraagprijs niet waard waren. Lees verder "Rise Of Argonauts Retro Review: identiteitscrisis"

State of Decay 2 Juggernaut Edition Review

Titel: State of Decay 2: Juggernaut Edition
Genre: Third-Person Shooter
spelers: 1 - 4
platforms: Xbox One, PC (Beoordeelde)
Ontwikkelaar: Undead Labs
Uitgever: Microsoft
Release Date: Maart 13th, 2020

Lees verder "State of Decay 2 Juggernaut Edition Review"

Prince Of Persia 2008 Retro Review: Bargain Bin Prince

Titel: Prince of Persia (2008)
Spelers: 1
Genre: Platformer
platforms: Xbox 360, PS3, PC (Beoordeelde)
Ontwikkelaar: POP-team
Uitgever: Ubisoft
Release Date: December 2nd, 2008 Lees verder “Prince Of Persia 2008 Retro Review: Bargain Bin Prince”

The Wheelman Retro Review: Vin Diesel's Barcelona Playground

The Wheelman Review

Titel: The Wheelman
spelers: 1
platforms: PC (Beoordeeld), PS3, Xbox 360
Ontwikkelaar: Tigon Studios
Uitgever: Midway Games / Ubisoft
Release Date: 24 maart 2009

Aangezien ontwikkelaars doorgaan met het maken van onzin stukjes in [huidig ​​jaar] en uitgevers doorgaan met het financieren van onzin stukjes onzin, duik ik verder in mijn catalogus met games en bekijk titels die ik interessant, uniek, over het hoofd gezien vond, of gewoon leuk om te spelen in mijn vrije tijd. Een voorbeeld van zo'n game is de exotische action-racer van de kortstondige Tgon Studios, The Wheelman, met Vin Diesel en zijn stalen stem. Lees verder "The Wheelman Retro Review: Vin Diesel's Barcelona Playground"

Volg NIET deze link of u wordt verbannen van de site!
~