Hoe was het artikel?

1447294cookie-checkBeat Cop Gameplay Walkthrough gids
Reisgids
10 april 2017

Beat Cop Gameplay Walkthrough gids

Pixel Crow's Beat Cop was een van de weinige games die laag op de radar stond, ondanks dat het een heel ander soort avontuurstitel is waar de meeste gamers niet helemaal aan gewend zijn. Het is een pixel side-scroller die zich afspeelt in de vuile stedelijke loopgraven van een metropool, waar spelers de rol op zich nemen van een onderdrukte en pechvallende agent. Als je problemen hebt gehad om door de korte maar aangrijpende titel te komen, is er een gameplay-walkthrough beschikbaar.

youtuber tr1ppa heeft een complete afspeellijst voor het spel van begin tot einde, zodat je volledig kunt zien wat je moet doen om het spel te voltooien. Je kunt het hieronder bekijken.

Dus eerst krijg je een paar instructies voor het spelen van de game van Fat Mike.

Je kunt je voortgang van de quest volgen met je notebook. Klik erop om te zien wat uw taken zijn.

U kunt tickets schrijven door op het tickettabblad te klikken en vervolgens op het voertuig te klikken dat u een ticket wilt geven. U kunt ook op de walkietalkie klikken om een ​​auto te melden, een persoon te melden of een sleepwagen te bellen voor een illegaal geparkeerd voertuig.

Nadat Mike je een overzicht van de basisprincipes geeft, moet je de buurt verkennen en met mensen praten en de winkeleigenaars leren kennen.

U kunt uitvoeren door te dubbelklikken op waar u naartoe wilt. Je hebt echter wel een stamina-meter, dus pas op dat je niet teveel gebruikt totdat je het nodig hebt.

Controleer voor de eerste dag de parkeermeters, deel kaarten uit en behandel de problemen van de winkeleigenaar tot 4: 00pm.

Nadat Mike het stof bijt, moet je hem de volgende dag minstens uitdelen 5-tickets.

Hoe beter u doet bij het uitvoeren en afronden van doelstellingen, hoe meer geld u verdient aan de betaalcheque. Je hebt ook maar drie dagen om $ 300 voor alimentatie te krijgen.

Hoe meer je eet, hoe beter je uithoudingsvermogen zal zijn, dus zorg ervoor dat je aan het begin van de dag een kopje koffie krijgt bij het Moonwalk-diner om je uithoudingsvermogen een boost te geven.

Je kunt ook met mensen in de buurt praten als ze pictogrammen boven hun hoofd hebben, inclusief buitenleveranciers en maffioso-types die rond de winkels hangen.

Je hebt ook speciale taken die je moet voltooien, inclusief onderzoeksinstanties en gevechten. Vergeet niet om daar op tijd te komen anders zou je uiteindelijk de missie niet kunnen halen en ze zullen je salaris daarvoor betalen.

On dag 3 je moet de banden van de auto's controleren en tickets uitgeven voor defecte banden. Alsjeblieft, je zult naar de kerk moeten gaan om een ​​getuigenverklaring te controleren. Praat gewoon met de mensen in de omgeving om de taak te voltooien.

Vergeet niet om te doen wat je kunt voor de buurt en onnodige tickets of storingen te voorkomen.

Als u herhaaldelijk valse ticketrapporten uitdeelt, wordt uw betaling gedockt.

On dag 4 je moet een aantal verschillende taken uitvoeren, waaronder het slepen van drie auto's, het uitdelen van vijf tickets en het inchecken bij Dayzee. Je zult ook te maken hebben met de Italianen die een racket spelen in de plaatselijke winkels.

Je moet overdag een aantal taken voltooien, dus werk snel.

iWJKZpC

Een van de nevenmissies is het controleren van een bendewagen met crack-cocaïne erin. Je hebt maar een paar zetten om de dope te vinden, dus wees slim over hoe je beweegt. Misschien zit het achter de band.

DHEP2z7

Je hebt de keuze om de drugs aan de maffia te geven of aan de politie in te leveren.

Als u wilt voorkomen dat de maffioso de lokale winkels bedreigt, moet u regelmatig inchecken om na te gaan of zij lokale bedrijfseigenaren afpersen. Je hebt de keuze om ze te bedreigen of terug te trekken en ze hun zaken te laten doen.

Voor dag 5 je hoeft alleen maar vijf kaartjes voor banden op te schrijven en naar Igor te kijken.

Er is een bandengids in de linkerbovenhoek van de briefingruimte om u te laten weten hoe goede en slechte banden eruit zien en wat een kaartje vormt voor het overtreden van verkeersparkwetten.

Andere gidsen