Hoe was het artikel?

1615193cookie-check5 interessante feiten, ik wed dat je nooit iets van gamen wist
PC
4 augustus 2021

5 interessante feiten, ik wed dat je nooit iets van gamen wist

Ben je een gameliefhebber die je kennis over games wil verbeteren? Hieronder vind je 5 interessante feiten die je vast nooit weet over gamen. Ik ben dol op videogames! Mijn beste gok is dat jij dat ook doet. Je vrije tijd moet worden besteed aan het onderzoeken van feiten over videogames en het lezen van deze pagina. Aangezien de game-industrie nog nooit zo uitgebreid en gedurfd is geweest, is dit een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren.

Deze exponentiële trend, waarbij videogames films overtreffen als de meest populaire activiteit, moet worden omarmd. Gamers hebben een mooie toekomst zolang de digitale generatie blijft groeien. Maar om het einde van uw baan echt veilig te stellen, moet u uw vaardigheden, expertise en huidige training behouden.

Visueel-ruimtelijke vaardigheden:

xSpatial skills kinderpuzzel van RecycleMan 600x
Ruimtelijke vaardigheden bij kinderen en tieners verbeteren: 12 evidence-based tips

Ruimtelijke vaardigheden verwijzen naar het vermogen om mentaal een visueel beeld te genereren, te transformeren, te roteren en zo ruimtelijke relaties tussen objecten te begrijpen en terug te roepen. Het kan zijn in voorbeelden zoals het voorstellen van het zonnestelsel.

Het verwijst naar het vermogen van een persoon om te verwerken wat ze zeggen om ruimtelijke relaties tussen objecten te begrijpen en om verschillende scenario's of afbeeldingen te visualiseren. Er zijn vier veelvoorkomende soorten ruimtelijke vaardigheden, waaronder ruimtelijke visualisatie, mentaal vouwen en mentale rotatie. Deze vaardigheden hebben unieke eigenschappen en zijn belangrijk voor veel taken, zowel in specifieke banen als in het dagelijks leven.

Gamen is niet alleen voor kinderen (een van de interessante feiten):

Kinderfietsen
De gezondheidseffecten van te veel gamen – Harvard Health

Volgens een recente studie is de gemiddelde leeftijd van een gamer 34, wat aantoont dat de markt veel verder groeit dan alleen kinderen en tieners. Naarmate meer generaties opgroeien met videogames, zal ongetwijfeld de vraag naar en de verscheidenheid aan opties toenemen.

Games hebben een leuke en boeiende manier gecreëerd om contact te maken met mensen en zijn essentiële leermiddelen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Games kunnen helpen bij het opbouwen van samenwerkingsvaardigheden en ondersteunende vaardigheden, aangezien spelers kunnen samenwerken om allianties te vormen en teams te creëren die samenwerken.

Sociale verbinding:

Interessante feiten
De sociale gamer – Gaming 4 Skills

Met online games kunnen spelers met anderen praten en vrienden maken op hun huidige niveau, zelfs als ze hun huis emotioneel of fysiek niet kunnen verlaten. Onderzoek heeft aangetoond dat veel mensen die elkaar ontmoeten tijdens het spelen van online games, tijd met die mensen doorbrengen.

Jongeren zeiden dat het spelen van videogames hen helpt sociale connecties op te bouwen, zowel in het echte leven als online. "Onderzoekers zeiden: "Sterkere communicatie en sociale relaties verbeteren het mentale welzijn.

Ben je klaar om verder te gaan? Klik Hier. Als bonus zijn hier enkele extra videogames kleinigheden voor kinderen en tieners.

Stress verminderen en helpen bij depressie:

gamen voor stress
Hoe videogames angst en stress verminderen - TechBead

Spelen geeft kinderen een gevoel van controle omdat, per definitie, ruimte is wat we doen omdat we dat willen. Fantasiespel stelt kinderen in staat een wereld te creëren waarin zij beslissen wat er gebeurt.

Studies tonen aan dat terwijl het spelen van videogames de stemming kan verbeteren, gewelddadige games agressieve resultaten kunnen verhogen. Games zijn boeiend en plezierig, wat stress vermindert. Gamen resulteert in de afscheiding van dopamine, waardoor je je goed voelt. Videogames vormen een uitdaging en belonen je voor het overwinnen ervan, wat leidt tot een gevoel van competentie. Gamen kan een stroomtoestand creëren die vergelijkbaar is met meditatie. Enkele beste spellen voor stressverlichting zijn Noppenfolie, Paper Toss, Relaxing Puzzler en Candy Crush, enz.

Videogames kunnen fungeren als afleiding van pijn en psychologisch trauma. Videogames kunnen ook mensen helpen met psychische stoornissen, depressie, aandachtstekortstoornissen met hyperactiviteit en posttraumatische stressstoornissen. Je vraagt ​​je af over een van de interessante feiten.

Een transitie naar gendergelijkheid:

gelijkheid e1520860628649 820x400 1
Game on voor het aanpakken van gendergelijkheid? – Cubaanse Acht

Gendergelijkheid wordt steeds belangrijker in gaming is een van de interessante feiten, naarmate meer vrouwen de hobby beginnen. Vrouwen maken 63 procent uit van smartphone-gaming (meer dan mannelijke mobiele gamers met 37 procent). Volgens hetzelfde onderzoek speelt 60 procent van de vrouwelijke mobiele gamers elke dag. Velen identificeren zich als "core gamers" (mensen die een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan deze activiteit besteden).

Andere pc