Hoe was het artikel?

1624031cookie-checkZevende tips om de dagelijkse Ragnarok X Next Generation voor beginners te maximaliseren
Mobiel
30 augustus 2021

Zevende tips om de dagelijkse Ragnarok X Next Generation voor beginners te maximaliseren

Weet je niet wat je elke dag moet doen in Ragnarok X Next Generation? Controleer de volgende tips zodat u uw dagelijkse werk kunt maximaliseren!

Malen en landbouw zijn inherent aan MMORPGs, beginnend bij het verhogen van de levelcap van je personage, tot het krijgen van de gewenste hoeveelheid items van monsters.

Hetzelfde geldt natuurlijk ook in Ragnarok X Volgende Generatie Mobiel. Deze game heeft een dagelijkse functie die je voor verschillende dingen kunt gebruiken, zoals het krijgen van EXP voor level-ups, Zeny om goederen te kopen van NPC's, munten die kunnen worden ingewisseld voor nuttige items en materialen die zijn verkregen uit levensvaardigheden.

Als je nieuw bent bij het spelen van Ragnarok X, zullen WIJ je enkele tips geven om Daily voor nieuwe spelers te maximaliseren.

Tips om de dagelijkse Ragnarok X Next Generation voor beginners te maximaliseren

1. Werk aan het missiebord

Missiebord Ragnarok X.

Hier in Ragnarok X Next Generation krijg je 10 missies die beloningen krijgen in de vorm van EXP, Zeny en Odin's zegen. Deze missies variëren van het verzamelen van materialen tot het vechten tegen monsters.

Elke dag wordt deze missie 's ochtends om 05.00 uur WIB gereset. Je kunt ook dubbele beloningen krijgen voor sommige extra missies en speurtochten. Vergeet dus niet het Mission Board te doen!

2. Ragnarok X Next Generation – CoC-missies

Misi CoC Ragnarok X.

Deze missie is onderverdeeld in drie typen en je kunt er één kiezen om de CoC-missie uit te voeren. De missie bestaat uit 10 missies en je wordt gevraagd om enkele items te verzamelen die door de NPC zijn aangevraagd.

Daarna krijg je munten volgens het type missie dat je kiest. Maak je geen zorgen, als je de CoC-missie die dag vergeet of opzettelijk niet doet, wordt deze opgeschoven naar de volgende dag. De maximale stapel die je kunt krijgen is 7.

3. instantie

Dungeon di Ragnarok X.

Deze functie is een kerker waarin je een team moet vormen om drie keer per dag tegen de Boss te vechten. Hoe hoger het niveau, hoe hoger je kunt vechten tegen hogere bazen. Er zijn twee moeilijkheidsgraden, namelijk normaal en moeilijk.

Elk niveau heeft een andere beloning. Details, normaal voor pantseruitrusting en moeilijk voor wapens en accessoires. Als je kunt, kies dan de harde moeilijkheidsgraad, want de beloningen die je krijgt zijn hoger.

mCbt0dzr 5rE1vtrvKbz7BlaQiY0t FeWR0tTEzZ4ohST5OH336Avx0ZcpcAh2idquF I BkSBXR6lGz9PZewlZ2Jbu63CVrI5ygkN9Ruj5eXdBTJDHFGLc3PbQI2nngh4hBn4=s0

Probeer samen te werken met je partij. Want hoe hoger het niveau, hoe moeilijker de mechanica zal zijn. Als je de instantie hebt voltooid en de beloning die je krijgt niet overeenkomt met de functieklasse die je hebt gekozen, kun je deze verkopen aan een uitwisselingscentrum of ontmantelen, wat later munten worden.

4. Gildeorde

Gildeorde Ragnarok X.

Als je de gilde-functie hebt geopend, zou het leuk zijn als je lid zou worden of een gilde zou maken. Want wanneer je het gilde binnengaat, zal er een gildevolgmenu zijn. Niet veel anders dan de CoC-missie, wordt u gevraagd om materialen te verzamelen en in te dienen.

Elke dag zijn er acht missies die je kunt doen. Je kunt ook meer missies toevoegen door 1,000 kristallen te betalen voor één missie. Als je klaar bent, verdien je gildecontributiemunten die kunnen worden gebruikt om paarse uitrusting te kopen of je statistieken te verhogen.

5. Viswedstrijd in Ragnarok X Next Generation

Mancing manie mantap!

Deze missie is vrij eenvoudig. Je krijgt later 10 aas om vissen te vinden die in de ranglijst zijn opgenomen. Elke dag zullen de vissen die op de ranglijst komen anders zijn. Je hoeft er alleen maar een te vinden en deze dan aan NPC Xavier te geven.

Er zijn 10 kansen om een ​​vis te vinden met een hoge score. Je krijgt 10 vismunten als je het met succes voltooit. Als je het geluk hebt om in de ranglijst te worden opgenomen, zullen er extra beloningen zijn die via e-mail worden verzonden en de volgende dag opnieuw worden ingesteld.

pCbmL5wJ7vUDeCvoVC74iSaFWNZk0jWmK4hAxwgOJU nvuGCXLtm9JuP52Njv24dGVrEhCqzzuvPsSb JAOJlSQ1hi2T5PgCSy63XVSGK3mKzfAZ6Mk1aa80njqjc2eudW Hq2U=s0

U kunt deze vismunten gebruiken om automatische hengels of kostuums te kopen. Je kunt dus om de twee dagen automatische hengels kopen of ze verzamelen om kostuums te kopen.

6. Odins zegen

Odins zegen Ragnarok X.

Elke dag krijg je tweeduizend Odin's Blessing. Je kunt het gebruiken om AFK-landbouw te doen. De zegen van Odin biedt vijf keer voordelen, zoals drop rate, Zeny en EXP.

Je moet weten dat het deel van het gebruik van Odin's Blessing verschilt afhankelijk van de grootte van het monster. Er zijn drie soorten monstergroottes, namelijk small, medium en large. Voor kleine zullen Odin's zegenpunten met één afnemen, een medium met twee en groot met drie.

9NspX8yU ALXDN7Cj1KxdKDe2Ygt346AxFj0dvIHfSN0XkNxda35EdoR3v F6AILSBjds9IJYWqTJiLBW9vtux3rr6 aZJqVKuc6OJ i7e3MwOOZgALiY2n7NcbMPOWrIbPcIyg=s0

Om Odin's Blessing te krijgen, kun je op het pictogram rechts van je karakterbalk drukken, dan zal het verschijnen zoals hierboven weergegeven.

Voor een meer optimaal gebruik van Odin's Blessing, zie je onderstaande afbeelding. Zoals je kunt zien, zijn het basisniveau EXP en het taakniveau EXP van monsters verschillend.

diKjvzysWkQY7tZEo30N2AXW0fPID YSC1KST6 TnTJntLowKfVNNAMiw2Xb6QD TT1RQtWlv4n4GQe4oVdtzfX3qob7K k0N32ycmn2GrDU Y8G31itz

Als je een basisniveau nastreeft, kun je een monster kiezen dat een groot basisniveau EXP geeft. Hetzelfde geldt voor functieniveaus of je wilt de kans vergroten om zeldzame zoals kaarten te laten vallen.

7. Levensvaardigheden

tTcY3RoQwtg7NUkt5WrFpW4kakdMSAwfVKkh8vZ8XHQ7fmEMQR3IOvD6B2ztemDbPmBNHEmsUFMz7j9K 7S4kr5gmLSEjF0iwmDvdJyyIOXQReoQFocbW1Txquqvd9LRB1Rm UU=s0

Nadat je AFK hebt bewerkt met Odin's Blessing, worden de punten omgezet in uithoudingsvermogen. Je kunt het ook gebruiken om levensvaardigheden te doen, zoals vissen en mijnen.

Er zijn verschillende levensvaardigheden die je kunt doen, zoals op de afbeelding hierboven. Levensvaardigheden kunnen ook worden verbeterd op manieren zoals mijnbouw. Later zal er EXP nodig zijn om te kunnen levelen. De beloning die je krijgt als je een level omhoog gaat, is de mogelijkheid om hogere materialen te delven.

Dat zijn zeven tips van ons voor beginnende spelers, zodat ze Daily Ragnarok X Next Generation kunnen maximaliseren. Hoop dat je plezier kunt hebben!

Ander mobiel