Hoe was het artikel?

1689352cookie-checkZeilgids Lost Ark
Uncategorized
14 maart 2022

Zeilgids Lost Ark

Wat is goed jongens? Welkom terug bij een andere Lost Ark-gids. Deze keer doorbreken we het mysterie achter Sailing in Lost Ark. 

In deze gids krijg je alle informatie die je nodig hebt over zeilen plus een korte maar levensreddende tip die je niet mag missen. 

Laten we geen tijd meer verspillen en er sterrenlicht in krijgen. 

Waarom moet je eigenlijk zeilen?

Dit klinkt misschien nerdy op het eerste gezicht, maar geloof me, dit wordt echt interessant. 

Oké, dus als je het hoofdverhaal hebt gevolgd, moet je de statieven of de eerste reizende poorten zijn tegengekomen, toch? Je gaat naar een van die, kies de bestemming binnen de continenten en Bam! Het volgende dat u weet, is dat u uw bestemming hebt bereikt.

verlorenark1

Dit sprookje wordt verwend wanneer je een nieuw land binnengaat en merkt dat je geen toegang hebt tot de snelle reispoorten of statieven. Hier komt zeilen om de hoek kijken.

Zeilen brengt je waar snel reizen niet kan. Er zijn verschillende eilanden in de verloren ark-kaart die je alleen kunt bereiken door te zeilen.

Je moet Smilegate de eer geven voor het opfleuren van je gameplay door snel reizen in nieuwe landen te elimineren.

Tot nu toe zo goed? Dan moeten we naar onze volgende vraag varen. Zie je wat ik daar deed?

Hoe ontgrendel je zeilen en krijg je je eerste schip?

De eerste keer dat je de zeilfunctie tegenkomt, is in de haven van Wavestrands, Oost-Luterra nadat je level 35 hebt bereikt. Er zal een Wavestrand-zoektocht zijn die je zal vertellen over de basis van zeilen en een aantal gerelateerde belangrijke dingen. 

Nogmaals, als je de hoofdverhaallijn volgt, zal het je er vanzelf heen leiden, je hoeft je geen zorgen te maken dat je het over het hoofd ziet of de plaats in heel Arkesia doorzoekt.

Nadat je de zoektocht hebt voltooid, kun je zeilen en je eerste verkoopmissie ontgrendelen. Je krijgt daar je eerste schip dat er ongeveer zo uitziet: 

Het is de moeite waard om te weten dat er 8 soorten schepen zijn die je in de verloren ark kunt krijgen, met de volgende namen:

 • Ongeluk
 • Brahms
 • caravel
 • Voorraad
 • Fulgin
 • Spookschip
 • Icebreaker
 • Draak

Ook zie je een nieuw menu op je scherm. Waardoor je je schip kunt aanpassen en ook je bemanningsvaardigheden kunt upgraden.

Wacht! Heb ik je al verteld over de bemanningsleden en zo? Nee? Nou, laten we er dan maar meteen mee aan de slag gaan...

Een snelle zeiltocht 101

Nu je weet over zeilen en hoe je een schip kunt krijgen, denk ik dat het tijd is om wat levens- en tijdbesparende dingen op tafel te leggen.

Het is helemaal aan jullie of je deze tips wilt volgen. Je kunt ze overslaan, proberen te zeilen, een paar keer geslagen worden, weer terug naar deze gids en de ziel uit elk woord lezen. Of u kunt ze nu gewoon lezen en nooit meer een slechte zeildag hebben. Helemaal jouw keuze.

Hoe dan ook, hier komt het:

 • U kunt automatisch op zee reizen als u te moe bent om dit handmatig met uw cursor te doen. Zojuist druk op de ALT-toets en kies het bestemmingspunt (je kunt maximaal 4 punten kiezen om een ​​pad te maken) op je kaart, en je schip begint te bewegen. 
verlorenark3
 • Je kunt krijg extra zeilers door het Item Codex-menu net onder de kaart te bezoeken en ga naar het tabblad Reis in het navigatiemenu aan de linkerkant. Verschillende zeilers hebben verschillende vaardigheden.
 • gaan in de ruwe wateren zullen uw schip veel sneller beschadigenR. Dus vermijd er heen te gaan. Je kunt harde wateren op de kaart zien, ze worden weergegeven door een paarse kleur. Je moet zilveren munten uitgeven om je schip te repareren.
 • Wanneer je de krachtbalk van je schip opraakt, verandert je schip in een spookschip. Jij kan ga naar je dichtstbijzijnde haven en repareer het om weer in normale vorm te komen.
verlorenark4
 • Upgrade en maatwerk: De belangrijkste van alle tips is het upgraden en aanpassen van uw schip.

  Zorg ervoor dat u ze zo vaak mogelijk upgradet. Upgraden stelt u in staat om gemakkelijker over de oceaan te navigeren, het verhoogt het uithoudingsvermogen van uw schip en natuurlijk de snelheid van uw schip.

  U kunt meer bemanningsleden meenemen in een opgewaardeerd schip.
 • Zorg dragen voor uw bemanning: Uw schip heeft een eigen bemanning die het schip bedient en zeilen mogelijk maakt. Elk bemanningslid heeft zijn eigen vaardigheid die je helpt om veilig door de harde wateren en stormen te komen. Door je schip te upgraden, vervoer je meer bemanningsleden en door je bemanningsleden te upgraden, hebben ze meer vaardigheden en bruikbaarheid om je te helpen zeilen. 

Piraten munten

Om zeilactiviteiten uit te voeren, heb je de valuta van de zee nodig; piraten munten. Niet alleen zeilactiviteiten, maar het upgraden van uw schip neemt ook een groot deel van hen in beslag. Zorg voor voldoende voorraden. 

Je kunt ze in de veilingwinkel krijgen in ruil voor andere valuta zoals Verloren Ark goud en zilver. Er is een andere manier om piratenmunten te pakken, die leuker en leuker is. Hier is hoe-

 • Als je door het water vaart, zie je verschillende gele gekleurde stippen op je kaart verschijnen. Wanneer je hun locatie bereikt, zie je een aantal vaten of verdwaalde zeelieden die om je hulp vragen. In ruil voor dit gebaar krijg je piratenmunten als beloning. 
verlorenark5
 • Je kunt ook visnetten in de zee leggen. Als je wat vis vangt, word je beloond met een heleboel piratenmunten en andere verkoopwaardige dingen.
 • Ook zult u tijdens het zeilen een stel inktvissen rond uw schip zien zwerven. Je kunt ze aanvallen en doden, en als beloning piratenmunten krijgen.
 • Als je zeilmissies voltooit, krijg je ook een groot deel van de zeevaluta.

Piratenmunten versus gelukspunten

Laat me de chaos beëindigen. Gelukspunten zijn niets anders dan de oude naam voor Pirate Coins. Ja, je leest het goed! Ze zien er allebei hetzelfde uit, maar met verschillende vormen. Gelukspunten waren ruitvormig en piratenmunten waren rond. Dat is het.  

verlorenark6 1

In de vorige versie van Lost Ark werden gelukspunten gebruikt om de munteenheid van de zee te zijn. Maar zoals Fort Royal Wavestrand port werd, zo werden Luck Points Pirate Coins in de nieuwe versie. U kunt dus nu stoppen met het uitgraven van de betekenis van gelukspunten in Google.

Ik heb echter iets waar je een hype over kunt maken ...

Spookschip Evenementen

Smilegate laat je niet zo snel vervelen met Lost Ark. Wat een goede zaak is. Als je merkt dat je de vibes van de zeilmissies niet krijgt, dan is dit gedeelte alleen voor jou, mijn vriend. 

verlorenark7 1

Houd er echter rekening mee dat dit geen officiële verloren ark-evenement is voordat we beginnen te praten. U vindt het nergens vermeld. Blijf lezen, je begrijpt wat ik daarmee bedoel.

Terwijl je op open zee vaart, zul je willekeurig spookschepen in je buurt zien spawnen. Je kunt ze plunderen en er beloningen van krijgen. Zie die spookschepen als drijvende evenementen om grote brokken piratenmunten te pakken. 

Zodra je er een ziet, kun je proberen erop in te stappen, te vechten en de vijanden te verslaan (wat misschien gemakkelijk klinkt, maar geloof me, dat is het niet. Bij lange na niet). Je kunt zoveel spookschepen overvallen als je wilt, maar je krijgt de beloningen maar één keer per week. 

verlorenark8

Wat dat betreft, mijn vriend, maken we een einde aan deze Lost Ark Sailing Guide. Ik hoop dat je hebt wat je zoekt en ga terug naar je spel en rock de server! U kunt ook een bezoek brengen aan SSEGold.com om meer Lost Ark-gidsen te kennen. Tot dan, succes.

Andere Uncategorized